‘Glennis Grace moet Whitney spelen’ (video)

Terugkijken • Wie speelt hoofdrol in komende Whitney-musical?

De musical The Bodyguard, met muziek van popicoon Whitney Houston komt naar Nederland, onthulde Stage Entertainment eerder deze week. Humberto Tan blikte donderdag in RTL Late Night vooruit met Glennis Grace en Shirma Rouse.

Nederland is het eerste land na Groot-Brittannië waar The Bodyguard in het theater te zien zal zijn. De popmusical wordt in het komende seizoen 2015/2016 de opvolger van Moeder Ik Wil Bij De Revue in het Utrechtse Beatrixtheater.

De musical wordt vertaald naar het Nederlands, maar wereldberoemde Whitney-songs als One Moment in Time, I Wanna Dance with Somebody en I Will Always Love You blijven in de oorspronkelijke Engelstalige versie.

Als het aan Humberto en Shirma ligt moet Glennis de rol van Whitney Houston gaan spelen. Zij vertelt dat ze is gevraagd door musicalproducent Albert Verlinde, maar dat ze het aanbod heeft afgewezen. Ze heeft komend seizoen geen ruimte in haar agenda, en als ze al tijd had, dan zou ze nog twijfelen…

Glennis moet Whitney spelen in musical

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Video: fragment RTL Late Night (1,5 minuut)

Hele uitzending op rtlxl.nl

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “‘Glennis Grace moet Whitney spelen’ (video)

  1. Yoshi

    Verstandige keuze.
    Hoewel niemand denk haar zal overtreffen, denk ik dat ze beter Glennis kan blijven en geen Whitney look a like

      /   Reply  / 
  2. Vinn

    Glennis heeft zich eindelijk een eigen carierre en iedereen weet dat ze meer kan dan Whitney “imiteren”. Echter zal heel NL wel vinden dat zij geschikt is voor deze rol. Ik denk dat ze er niks mee kan verliezen maar ze moet het inderdaad zelf weten.

      /   Reply  / 
  3. bastian

    Ja, eerder werd ze altijd een Whitney wanna-be genoemd en kreeg ze niet de waardering die ze verdient. Dat is nu anders en terecht. Toch is zij de enige die dicht in de buurt van Whitney komt als het om geluid gaat. Ik weet niet wat verstandig is in deze, en gelukkig hoef ik dit ook niet te bepalen ;) . Ze moet gewoon doen waar ze zin in heeft en er 100% voor gaan.

      /   Reply  / 
  4. Stef

    Een eer is het absoluut dat Glennis hiervoor gevraagd is, maar wat Shirma Rouse in de uitzending van RTL Late Night al aangaf, is een artiest als Glennis gewend om elke dag iets anders te doen, ipv 6x per week hetzelfde trucje. Glennis snabbelt natuurlijk tussendoor ook flink wat af en probeert daarnaast haar carrière op de rit te houden.

    Ik zou haar graag zien schitteren in The Bodyguard, maar anderzijds ben ik van mening dat Glennis nog aardig aan de bak moet wat het maken van goed eigen reportaire betreft en het hopelijke succes daarvan. Mijn eigen gevoel zegt wat dit verhaal betreft voor nu dus ‘nee’, maar goed: ik ben dan ook maar slechts een liefhebber van haar muziek ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>