Wie volgt Nick & Simon op bij The Voice Kids?

Na vier seizoenen #TVK vinden Nick & Simon het tijd voor vernieuwing

Het Volendamse duo Nick & Simon stopt met coachen in The Voice Kids. Dat maakten de twee vrijdagavond in RTL Late Night bekend. Ze hebben het te druk met andere projecten, waaronder een nieuw tv-programma voor SBS 6.

Nick & Simon zijn in 2012 na drie seizoenen met The Voice of Holland gestopt, en ze doen nu bij de juniorversie na het vierde seizoen hetzelfde. Maar waar ze bij de grote Voice nooit de winnaar afleverden (alle drie keer een tweede plaats) lukte hen dat het afgelopen seizoen van The Voice Kids wel met topfavoriet Lucas.

Het duo sluit niet uit dat ze ooit nog terugkeren als coaches. Nu dringt de vraag zich natuurlijk meteen op: wie gaat Nick & Simon in The Voice Kids vervangen? Daar is nog niets over bekend, en vermoedelijk ook nog niets over besloten.

Een coach die we al kennen? Trijntje Oosterhuis, Ilse DeLange, Ali B of Miss Montreal? Of wat te denken van Jan Smit of Nielson? Ze zijn populair en weten allebei hoe het is om op vrij jonge leeftijd op het podium te staan. Jan was ooit Jantje Smit, en Nielson maakte een paar jaar deel uit van een tienerpopgroep.

Video: Nick & Simon maken het bekend

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wie volgt Nick & Simon op bij The Voice Kids?

  1. yoshi

    Ik heb de oplossing: gewoon helemaal stoppen met the voice kids

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>