Live finale K3 zoekt K3 exitpoll: Marthe, Klaasje en Hanne zijn favoriet

#K3zoektK3 • Wie winnen er vanavond een plek in de nieuwe K3?

Update klik: Marthe, Klaasje en Hanne de nieuwe K3, zie finale optreden

De televisiezoektocht K3 zoekt K3 eindigt vanavond in een spectaculaire live finale. Aan het einde van de avond weten we welke drie meisjes de nieuwe K3 zullen vormen. Als het aan het publiek ligt zijn er drie hele duidelijke favorieten.

In onze grote NLpop-poll komen Marthe (28%), Klaasje (24%) en Hanne (19%) als winnaars uit de bus. In sociale media krijgen zij ook de meeste likes. Dit is slechts een poll. Die is wel redelijk representatief omdat er duizenden mensen stemden, maar biedt geen zekerheid. De stemmen van de jury tellen voor de helft mee.

Lauren (14%) maakt ook een aardige kans. Voor Jindra (8%) en Lisa (7%) lijkt een plaats in de nieuwe K3 wel erg onwaarschijnlijk. Vooral Jindra krijgt het in reacties op internet zwaar te verduren. Zij is wat ‘polariserend’ onder K3-fans.

De tv-zenders zagen zich zelfs genoodzaakt om fans op te roepen met respect over alle meiden te praten. Want er werd soms gescholden. Dat zal de jury niet ontgaan zijn. Ze zullen het risico niet nemen om voor zo’n kandidate te kiezen.

Alle zes leuke meiden

Maar het zijn uiteraard alle zes leuke meisjes met talent anders hadden ze niet in de finale gestaan. De tv-show is een doorslaand succes. De ware vuurproef volgt echter nog. Zal de nieuwe K3 net zo succesvol worden als de oude?

Die kans is groot want de betrokkenheid van het publiek is enorm. Niet alleen de jonge fans van K3 maar mensen van alle leeftijden leven mee. Dat is een eerste vereiste om van deze gewaagde doorstart van K3 een succes te maken.

Wat kan je verwachten in de finale en hoe gaat het stemmen in zijn werk? Waar en wanneer kan je Karen, Kristel en Josje nog zien? Lees hier alle informatie.

Video: Gelukwensen

Terugkijken: K3 zoekt K3 YouTube-kanaalwebsite SBSFacebook

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Live finale K3 zoekt K3 exitpoll: Marthe, Klaasje en Hanne zijn favoriet

  1. John

    Hanne klaasje en marthe de beste

      /   Reply  / 
  2. Judie

    ik vind hanne, klaasje, lauren leuk!!!

      /   Reply  / 
  3. lea

    Marthe je bent de beste

      /   Reply  / 
  4. lea

    Klaasje ik speel ook drwarsfluit

      /   Reply  / 
  5. jeffrey

    Klaasje je bent de beste en
    Mooi jongedame

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>