Kerstmis: Finale Serious Request 2015 live op tv

#SR15 • Recordbedrag of niet, marathonactie opnieuw groot succes

Update: Opbrengst 2015 Serious Request 7.562.985 euro

Na zeven dagen komt de actie Serious Request 2015 ten einde. Giel, Paul en Domien zullen vanavond het Glazen Huis in Heerlen verlaten. Traditiegetrouw gaat dat gepaard met veel live muziek van een aantal Nederlandse top-acts.

Tijdens het grote slotconcert vanavond zijn er live-optredens van Dotan, Nielson, Typhoon, Ronnie Flex & Lil’ Kleine, Lucas Hamming en Rondé. Deels begonnen!

Er is vooraf gespeculeerd of Serious Request niet over zijn hoogtepunt heen is. Hier en daar was er kritiek. Die kwam vooral van ouderen. Bennie Jolink van Normaal vindt het een poppenkast. Ook Powned is negatief, maar die omroep wordt gerund door zure mannen van middelbare leeftijd in de menopauze.

Feit is dat 3FM en het Rode Kruis met Serious Request, inclusief vernieuwingen die zijn doorgevoerd, precies de goede doelgroep bereiken. De actie blijft jong, fris en afwijkend. De publieksbetrokkenheid is enorm. Of er wel of geen nieuw recordbedrag is opgehaald en marktaandeel van 3FM, zijn dan slechts bijzaak.

De grote slotshow van Serious Request 2015 begint om 19.30 uur op NPO 3 en is uiteraard ook via livestream te volgen. De laatste loodjes wegen het zwaarst, je kan nog de hele avond doneren via telefoon, twitter en directe overmaking!

3FM Serious Requestkominactie.nlTwitterFacebookInstagram

Video: Diggy Dex & JW Roy live in Glazen Huis met Treur Niet

Foto: 3FM/Bullet-ray

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>