Avrotros bevestigt: O’G3NE kanshebber voor Eurovisie Songfestival

#Eurovision • ‘Dat we met O’G3NE om tafel moeten lijkt mij duidelijk’

Meidengroep O’G3NE is in beeld als mogelijke Nederlandse inzending voor het volgende Eurovisie Songfestival. Dat heeft Jan Smit, die in het selectiecomité van Avrotros zit, bevestigd in de NPO Radio 2-show van Gijs Staverman.

Jan zei: ‘Er zijn een aantal artiesten die graag mee willen doen, maar dat we met O’G3NE om de tafel moeten gaan lijkt mij duidelijk. We gaan ze zeker benaderen.’ Daniël Dekker, ook lid van het comité, bevestigt aan NU.nl dat er met meerdere artiesten gesproken wordt: ‘Na de zomer gaan we een besluit nemen.’

De deelname van O’G3NE aan het volgende Songfestival is dus nog niet zeker, maar dit is voor het eerst dat mensen uit de selectiecommissie bevestigen dat zij de zusjes Lisa, Amy en Shelley zullen uitnodigen voor een gesprek.

Als we naar voorgaande jaren kijken dan is het een aanrader voor artiesten die met Avrotros gaan praten, om een mogelijk liedje mee te nemen, en ideeën te hebben over de hele productie. Anouk, Trijntje en Douwe hebben het comité in hun jaren overtuigd met een demo van hun Songfestivalliedje.

O'G3NE naar het Songfestival?

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Avrotros bevestigt: O’G3NE kanshebber voor Eurovisie Songfestival

 1. rob

  klinkt teveel chipmuncks ,geen goed idee

    /   Reply  / 
 2. Vinn

  Aangezien hun succes bij de beste zangers ook van Avrotrots lijkt het mij bijna zeker dat deze dames gaan! Ik hoop het echt!

    /   Reply  / 
  1. Yoshi

   Nou winnen? Laat ze eerst maar door de halve finale komen. Anouk, Ilse en Waylon en Douwe Bob hebben met hun sterke nummers ook niet gewonnen.

   Wel een prima keuze overigens. Al ben ik bang dat het hetzelfde verhaal als Hind of Glennis Grace gaat worden? Goede zangeressen, maar (onverwacht) niet door. Als je na gaat wat voor een acts er toen destijds wel door gingen…

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>