Lange Frans wil imago Jan Peter Balkenende best pimpen

Lange Frans & Baas BJan Peter Balkenende is geen pannenkoek, zegt Lange Frans in een gesprek met Veronica Magazine. Sterker nog; als de nood aan de man is, wil de rapper best helpen om het imago van de minister-president wat cooler te maken. "In Amerika heb je ook artiesten die zich laten strikken door presidentskandidaten, waardoor die een cooler imago krijgen. Dat kan natuurlijk niet. Maar ja, als Balkenende het budget heeft, staan wij ook naast hem te springen hoor. Dan maken we een cd met ‘m: Normen en waarden, met de groetjes van Jan Peter, haha."

Lange Frans doet overigens nog meer opmerkelijke uitspraken in het gesprek met de televisiegids.

Zo sluit hij een reallife soap rondom zijn persoontje niet uit, en hoopt hij ooit de ArenA vol te krijgen. "Maar Ahoy’ is ook goed hoor", vult zijn partner in crime Baas B hem aan.

Tot slot steken ze hun bewondering voor Jan Smit niet onder stoelen of banken. "Topgozer", vat Frans Frederiks het in één woord samen. "We gingen een keer koffie drinken met z’n allen en het was gezellig. Hij is echt een professional. Hij is al bezig sinds z’n achtste, dus hij heeft enorm veel podiumervaring en zakelijke ervaring. Hij kan de meeste rappers nog heel wat leren. We maken alleen niet dezelfde muziek."

Zie ook:
- Zappen.blog.nl: Lange Frans flirt met idee reallife-soap
- Wie wint de Popprijs 2005? Een overzicht van de kanshebbers
- Leuk voor in de prijzenkast van Lange Frans & Baas B: de Megaward
- Lange Frans & Baas B stoppen geen energie meer in dissen
- Lange Frans & Baas B doen het met iedereen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>