Ali B uithangbord Douwe Egberts in nieuwe commercial

Nederland vergrijst en dat betekent ook dat er een generatie opgroeit die minder koffie drinkt. Dat vinden de koffieboeren vanzelfsprekend niet zo leuk. Douwe Egberts speelt op deze trend in door Ali B in zijn reclames te gebruiken. Sinds dit weekend is er een spotje te zien voor een nieuwe koffie met daarin Ali en wat muzikale vrienden.

Het gaat om Darryl en Nabil Aoulad Ayad. Laatstgenoemde is beter bekend als Mo uit De Co-Assistent en van X Factor 2010, waarin hij net voor de liveshows afscheid moest nemen van de kijker.

Ali B heeft in het verleden heel wat deals aangenomen om zich te verbinden aan een goed doel, product of merk. De laatste maanden heeft hij dat wat minder gedaan. Maar met Douwe Egberts is het weer raak. Welk bedrag met de campagne is gemoeid, is niet bekend. Ongetwijfeld genoeg om een nieuwe plaat op te nemen.

Bekijk de commercial:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ali B uithangbord Douwe Egberts in nieuwe commercial

  1. Dopey

    En het grappige is.. Ai B drinkt niet eens koffie ;-)

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Kunnen julie de Lasvegas en party clip van Dewi – Sour plaatsen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>