Potentiële hits in seizoensfinale Ali B Op Volle Toeren

Danny de Munk en Lil’ Kleine verrassen in seizoensfinale Ali B Op Volle Toeren

Bijzondere momenten in de laatste Ali B Op Volle Toeren van dit seizoen. Naast een remake van Ik voel me zo verdomd alleen door Lil’ Kleine, Ali B en Brownie Dutch, maakte Danny de Munk met Eric van Tijn een levensliedversie van Tuig van de Richel.

Beide versies hebben het volgens mij, met de juiste exposure, in zich om uit te groeien tot hits. Een remake maken van Ik voel me zo verdomd alleen, dat is toch een kunst op zich.

Het lied is één van de weinige Nederlandse klassiekers die zelden of nooit (goed) gecoverd wordt. Ga er maar aan staan om dat op een geloofwaardige manier te doen. Lil’ Kleine, Ali B en Brownie Dutch flikken het ‘m. Bekijk het resultaat op sterren.nl

Download Lil Kleine ft Danny de Munk – Zo Verdomd Alleen op iTunes

Tuig van de Richel. Briljant. Ze zijn GEK als ze dit niet op single uitbrengen! Bekijk Danny’s uitvoering hieronder. Het origineel van Lil’ Kleine kan je hier horen, en hier downloaden.

Update 7/2
- Zo Verdomd Alleen nu al op 3 in iTunes
- Tuig van de Richel waarschijnlijk morgen uit op single


YT

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Potentiële hits in seizoensfinale Ali B Op Volle Toeren

  1. Kamper

    Het uitbrengen op een single van Lil Kleine heeft geen enkele zin. Ten eerste is het nummer uitgebracht op een eigen label, en de mainstream radio draait zelden nummers van andere bronnen als ”the big three” of hun dochters. Ik vind het trouwens wél een heel leuk plaatje van Kleine. Maar echt berucht en omstreden werd de Jordanese rapper met zijn deelname aan de 101megasessie van een paar maanden geleden. http://www.youtube.com/watch?v=OsMjV2lTpHA Een uiterst succesvol project (bijna 2 miljoen kliks en 11.000 comments) dat 30 minuten lang allemaal zware kanonnen voorbij laat komen. Niet echt pop, wel een van de grootste muziekhits van Nederland in 2012!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>