Hit of shit: Go Back to the Zoo – Electric (video)

Iedereen die nog een surprise moet maken: ik zou het eens proberen bij de jongens van Go Back to the Zoo. Zelden zag ik zulke vette kostuums/bouwwerken als in de video bij de nieuwe single Electric. Het is bijna alsof de heren Transformers zijn, zo subtiel als ze eerst zijn te zien en vervolgens uitklappen tot mensen. Echt heel cool gedaan!

De videoclip kent dan weer een wat lugubere afloop alsof je naar een horrorfilm kijkt, waarbij een gruwelijke gedaanteverwisseling plaatsvindt. Maar de video boeit hoe dan ook van begin tot eind.

Go Back to the Zoo, je kent ze misschien nog wel van het nummer Beam Me Up, dat dit voorjaar onder een commercial van Nike is gebruikt. Een hitsingle werd het niet, maar Go Back to the Zoo wist online wel heel wat zieltjes te winnen.

Opvolger Electric is niet zo puntig als Beam Me Up, ik zou het eerder een wat zompige song willen noemen. Maar het is wel weer meteen heel catchy, en dat is knap. Zo onderhand begin ik wel heel nieuwsgierig te worden naar het album.

Go Back to the Zoo - Electric

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hit of shit: Go Back to the Zoo – Electric (video)

  1. Pingback: Go Back to the Zoo plugt nieuwe single in De Wereld Draait Door | Nlpop

  2. Pingback: Go Back to the Zoo weer in tv-reclame te horen | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>