Tiësto viert Koninginnedag 2010 op Museumplein

Koninginnedag staat weer voor de deur en ook dit jaar strijkt Radio 538 neer op het Museumplein. Officieel is er nog geen enkele naam naar buiten gebracht, maar Tijs Verwest vertelde in Pauw & Witteman gisteravond dat hij dit jaar gewoon weer naar Amsterdam komt om Koninginnedag met tienduizenden samen te vieren op het Museumplein.

De deejay (tevens 538-dj) stond vorig jaar ook al op het affiche. Toen viel het feest in het water door de aanslag in Apeldoorn, waardoor Radio 538 het programma stevig inkortte en Tiësto ook korter draaide. De zender laat zich hierdoor niet uit het veld slaan, net zoals het Koninklijk huis de feestdag gewoon in stand wil houden.

Vorig jaar was overigens het eerste Nederlandse optreden van Ray & Anita aan het einde van de middag de grote trekker van 538 Koninginnedag. Iemand een idee welke grote namen dit jaar neerstrijken op het Museumplein?

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tiësto viert Koninginnedag 2010 op Museumplein

  1. jojo

    Ik denk dat Caro Emerald zeker niet zal ontbreken met dr succes nu

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Slam!FM strikt Opposites en Partysquad voor Koninginnedag | Nlpop

  3. Pingback: Nieuwe namen 538 K’dag: Di-Rect, Ray & Anita + Frans Duijts | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>