Within Temptation doet concessie voor doorbraak VS

Within Temptation wil heel graag ook succesvol zijn in Amerika. Gezien de stormachtige expansie in Europa lijkt dat een absolute mogelijkheid. Al verschilt de Amerikaanse markt sterk van de Europese markt. En dus blijkt Within Temptation bereid om enkele concessies te doen. De eerste single What Have You Done?, die volgende week zijn radiopremière beleefd, komt uit in een speciale US-versie.

Raymond Rijnaarts van het Within Temptation-management verklaar tegenover vakblad Muziek en Beeld wat de verschillen zijn. "Men denkt daar veel meer in hokjes, wat bepaalde voorwaarden aan singles stelt. In de Amerikaanse mix zijn geen strijkers te horen en de single moest beginnen met de mannenstem. Aan die criteria hebben we voldaan. Het nummer geeft perfect de nieuwe, wat steviger richting van het album weer en het is de eerste officiële WT-release in Amerika. We hebben er veel voor over om daarmee gelijk succes te boeken."

What Have You Done? is een duet met Keith Caputo, de zanger die ook bekend staat als frontman van Life of Agony. Tot op heden is de nieuwe plaat nog niet gelekt, ben benieuwd hoe lang dat zo blijft. En ik ben misschien wel nog benieuwder naar die nieuwe single van Within Temptation.

Zie ook:
- Waar het Within Temptation-hart vol van is
- Within Temptation met nieuw album naar Amerika
- Within Temptation met Keith Caputo en Frank Boeijen

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Within Temptation doet concessie voor doorbraak VS

  1. bleys

    within temptation klinkt oppeens als evanescence, nee hou het toch maar beter op het oude geluid

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>