Anouk werkt aan bluesplaat

Als het meezit, ligt begin 2009 de opvolger van Who's Your Momma in de winkels. Anouk zegt over te lopen van inspiratie en motivatie in een interview met Jean Paul Heck van Off The Record. "Ik wil een soort album maken met Mississippi-blues en rock, dat lijkt mij prachtig om te doen."

Sterker nog: die 'bluesplaat' had eigenlijk de opvolger van Hotel New York moeten worden. "Maar je kunt na drie jaar afwezigheid gewoon niet met zo'n vernieuwende plaat op de proppen komen."

Anouk komt in het interview verder terug op een eerder gedane uitspraak, dat ze met tien optredens het wel heeft gehad in Nederland. "Ik moet wel toegeven dat het met deze club (de nieuwe band) toch wel anders begint te worden. het is echt vreselijk gezellig om met deze club op pad te gaan en zowel het podium als erna is het feestje. In het verleden was dat toch wat anders. Niemand mwas lauw of deed rare dingen. Dit is gewoon ouderwetse gekkigheid en dat vind ik heel erg leuk en daar kijk ik graag naar."

Goed nieuws dus, Anouk die voorlopig nog niet uitgespeeld is. Al blijft er een buitenlandse droom bestaan. Ik ben in elk geval benieuwd naar die nieuwe plaat.

Zie ook:
- Anouks Lost op 1 in Noorwegen
- Anouk uit onvrede over platenmaatschappij EMI
- Nog dit jaar nieuwe plaat Anouk?

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Anouk werkt aan bluesplaat

  1. refluS

    en ze wil zich toch weer gaan vetsigen in Amerika, in LA. Want ze heeft veel aanbiedingen gehad van mensen die met haar willen werken..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>