Hit of shit: Armin van Buuren feat. Sophie Ellis-Bextor – Not Giving up on Love (video)

Buiten lijkt het herfst, maar Armin van Buuren brengt de zomer terug in Nederland met zijn nieuwe single Not Giving up on Love. De videoclip is geschoten op een zonovergoten lokatie met de exotische (nouja…. Britse) zangeres Sophie Ellis-Bextor. Niet alleen verzorgt ze de vocalen op deze single, ook schittert de vrouw in de videoclip. Armin van Buuren is zeker geen groentje in de mondiale muziekwereld, maar dit zou wel eens zijn eerste echte hitsingle kunnen worden.

Want ja, met een vrouw als Sophie Ellis-Bextor aan je zijde gaan er gewoon deuren open. De zangeres is nog altijd razend succesvol in het Verenigd Koninkrijk en kan door heel Europa optreden voor volle zalen. En met haar herkenbare stemgeluid – uiterst geschikt voor dit genre muziek – is Not Giving up on Love gewoon de perfecte trance-track geworden.

Het mag duidelijk zijn: NLpop is fan. Laat je overtuigen door de videoclip!

Armin van Buuren feat. Sophie Ellis-Bextor - Not Giving up on Love

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Hit of shit: Armin van Buuren feat. Sophie Ellis-Bextor – Not Giving up on Love (video)

  1. Koeno

    Wat ontzettend jammer dat Sophie zich nu met zo’n Trance stumper laat mixen. Het niveau zakt in ieder geval weer lekker naar de late Slam.fm crap. Mensen zonder muziek gevoel kunnen in ieder geval weer lekker los gaan. Joehoe lang leve de Chersonissos/Loret De Mar/ Blanes jeugd.
    Waar is onze murder on the dancefloor gebleven…

      /   Reply  / 
    1. Martini

      Ik vind het nummer anders prima. Ben nooit in mn leven in die aftanse badplaatsen geweest en was ook verre van dat soort jeugd, maar dit nummer zit gewoon goed in elkaar.

      Waar Murder on the Dancefloor is gebleven? Haar laatste album staat vol met zulke leuke nummers, als Me and my imagination, maar sloeg hier in NL totaal niet aan.

        /   Reply  / 
      1. Koeno

        Ja Trip The Light Fantastic was heerlijk, en zelf bittersweet vond ik fantastisch, maar Armin van Buuren… :( .

          /   Reply  / 
        1. Martini

          Het is toch echt deels een compositie van mevrouw Ellis-Bextor zelf. Armin kwam met die beats aan, zij heeft er de coupletten en het reffrein op geschreven (zowel tekstueel als muziek).

            /   Reply  / 
  2. Derek

    Ik begrijp dat niet alle mensen van dit genre houden, toch zou ik Armin van Buuren geen stumpert noemen als je kijkt wat hij tot nu toe al heeft bereikt op nog relatief jonge leeftijd. Momenteel is hij 3x achtereen verkozen tot #1 dj van de wereld en met dit nummer zal het waarschijnlijk de 4e keer ook lukken. Geweldig nummer!

    BTW voor de mensen die het niet weten: Dance muziek (Trance, Techno, e.d.) is één van Nederlands grootste export producten.

      /   Reply  / 
    1. Derek

      En trouwens opgenomen in de beste club van de wereld. Amnesia op Ibiza, de bekende feeststeden voor de jeugd mochten willen dat ze konden tippen aan deze club.

        /   Reply  / 
    2. Koeno

      Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het hersenloos gerampestamp is.

        /   Reply  / 
  3. tja

    Tja Derek. Je laat toch wel zien dat je er niet veel kaas van hebt gegeten:

    Amnesia beste club: Huh? Top 10 ja ok. Beste club wereldwijd: nee, zelfs niet misschien. Zelfs niet de beste club van ibiza. (DC10 all the way)

    Top 1: Lijst stelt niks voor. Er wordt vooral gestemd door relatief jonge mensen die toevallig veel Trance en Guetta house luisteren. Denk je nu echt dat mensen die fanatiek naar techno festivals gaan of clubs zoals de 80 en trouw bezoeken op die lijst stemmen? Nee dus.

    Nummer: Been there done that. Het is een 13-in-1 dozijn trance nummer waar er al zoveel van zijn. Ik kan je zo 10 titels geven die hier op lijken (check is het melodietje en zanglijnen van oceanlab – skyfalls down (original). Voor het poppie lees relatieve jonge publiek zal het waarschijnlijk wel weer aanslaan en zal het armin geen windeieren leggen.

      /   Reply  / 
  4. PINHEAD

    Best een aardig nummer. Maar dat komt toch door de vocalen van Sophie. Die geeft het nummer toch wat extra hit gehalte. Maar echt origineel is het allemaal niet. Dan heb ik toch liever Tiesto. Die experimenteerd met andere dancemuziek stylen. Armin speelt altijd een beetje op safe.

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Single Top 100: Ricky L duwt Nick & Simon van 1, Loesje 2 | Nlpop

  6. Pingback: Album Top 100: Phil Collins drukt Ilse deLange van 1 af | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>