Superstoer: Londense clubgig voor Caro Emerald

Het gaat goed met de carrière van Caro Emerald in het Verenigd Koninkrijk, zo blijkt wel uit de gouden plaat die ze daar heeft ontvangen of het feit dat Deleted Scenes from the Cutting Room Floor al zes weken in de top 10 staat aldaar. Maar zelfs met dergelijk succes blijft het een kostbare operatie om een toertje te doen aan de andere kant van de Noordzee, zeker als je zoals Caro liever met je hele band optreedt in plaats van met een tapeje.

Toch is het gelukt iets te regelen, de zangeres kondigt een optreden in de Londense club Shepherd’s Bush aan voor december. En voor wie onbekend is met deze zaal; je zou het kunnen vergelijken met de Melkweg in Amsterdam; een venue waar je als Nederlandse act een keer hebt willen spelen maar waar ook menig (groot) internationaal artiest optreedt.

Ik gok dat er nog wel een paar data bijkomen. December is nog een tijdje weg en met deze albumverkopen zijn er ongetwijfeld meer mensen die Caro live willen zien gaan spelen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Superstoer: Londense clubgig voor Caro Emerald

  1. Sonja

    Eind augustus staat ze ook al in het Jazz Café in Londen! Die show is uitverkocht zelfs!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>