Stormachtige opkomst dj-producer R3hab

Voortdurend topreleases van één van de heetste dj’s van dit moment

In de algemene hitlijsten is hij nog niet heel vaak te vinden, maar de Nederlandse dj en producer R3hab werkt keihard aan een wereldwijde opmars. R3hab is de 28-jarige Fadil El Ghoul, Nederlander van Marokkaans-Algerijnse afkomst.

In de DJ Mag Top 100 stijgt R3hab dit jaar 35 plaatsen naar de 23ste positie. Dat betekent dat hij feitelijk tot de beste tien dj-producers van Nederland behoort.

Begin dit jaar was ik al heel enthousiast over de single Revolution, een R3hab-collaboratie met Ummet Ozcan en Nervo, maar daar bleef het niet bij. Daarna werkte R3hab met onder meer Nicky Romero, Steve Aoki, Eva Simons, Deorro en Vinai. Ook lanceerde hij dit jaar twee solosingles en acht prominente remixes.

Daar bovenop is nu Burnin’ gelanceerd. Een vette electro banger op Motion, het nieuwe album van de Amerikaanse dj Calvin Harris dat morgen officieel uitkomt.

De nieuwste R3hab-single is SoundWave met singer-songwriter Trevor Guthrie. We kennen Trevor van de Armin-monsterhit This Is What It Feels Like. Maandag komt SoundWave als single uit op iTunes, maar de bijbehorende videoclip is op Youtube in vier weken tijd al zo’n 3,5 miljoen keer bekeken.

Zoveel toffe collaboraties en voortdurende topreleases. Een grote R3hab-hit in de mainstream charts moet er onderhand toch van gaan komen? Dat zou zeer verdiend zijn, want deze man is uitstekend bezig. Dit is topkwaliteit!

SoundWave op iTunes en Spotify

R3hab & Trevor Guthrie - SoundWave

Loading ... Loading ...

Videoclip: SoundWave

R3hab op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>