Lowlands 2007 bijzonder sterk

Het voelde als thuiskomen dit weekend op Lowlands. Het afgelopen jaar bezocht ik meerdere festivals, maar nergens is het zo goed geregeld als in Biddinghuizen. Veel tenten dus veel keuze wat je bezoekt, bands spelen zelden langer dan een uurtje, sterke programmering, ontzettend diverse catering, leuke aankleding van het festival en dat alles leidt vrijwel automatisch tot een goede sfeer. Ook op de derde festivaldag was er genoeg moois te zien. Wat te denken van Arcade Fire (foto), Goose, Unkle of David Gilmour Girls?

Lowlands draagt de Nederlandse acts, zoals David Gilmour Girls, sowieso een warm hart toe. Geen enkel groot popfestival programmeert zoveel niet-grote binnenlandse acts. Het was een verademing om Jasper en Robin aan het werk te zien, maar ook Aux Raus was erg spraakmakend op de zondag. Verder draaiden er in de diverse tenten ook erg goede deejays. 

Inmiddels is NLpop weer thuis, behoorlijk brak. Na de wrap zondagavond laat zijn we massaal het terrein opgegaan en aldaar de cocktails van de Groovetube uitgeprobeerd. Erg lekker. Rond de klok van vier werden we van het terrein af gebezemd en ging de fietstocht naar de caravan. In plaats van het licht uit te doen beleefden we de zonsopkomst en rond 6.30 uur toch maar even slapen. Later die ochtend in de file Biddinghuizen weer verlaten.

Het is jammer dat het weer voorbij is. Ik heb inmiddels heel wat edities van Lowlanda afgelopen, maar ik geloof dat dit de dikste ooit was. Een vierde festivaldag had ik dan ook graag beleefd. Misschien een tip voor volgend jaar? :)

Zie ook:
- Sensationeel optreden David Gilmour Girls op Lowlands
- Lowlands dag 2: Adempauze
- Beste Lowlands-dag ooit

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lowlands 2007 bijzonder sterk

  1. chansadres

    Ik stem voor een Sgizzet achtige opzet qua dagen O+
    Maar dit was echt tof. Ik ben er geweest. Toffe Nederlandse namen voor mij waren: Marike Jager, Voicst (Silent Sessie + luistersessie nieuwe cd) en Aux Raus.

      /   Reply  / 
  2. Jeffry83

    lowlands was dit jaar geen ene bal aan,vorig jaar met Muse en Anouk,dat was pas een lowlands!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>