Hit of shit: Moke – Heart without a Home

Het is snel gegaan met Moke. Ruim een jaar geleden begon het te borrelen rondom dit Amsterdamse gezelschap, inmiddels verkochten ze duizenden cd's en zijn ze vaste gast in De Wereld Draait Door. Niet onlogisch dat dan ook de vraag komt om de titeltrack van een film te verzorgen: TBS. Moke hapte toe en Heart without a Home is het resultaat.

Ik weet het niet met Moke. Aanvankelijk was ik erg enthousiast. Vooral This Plan en Last Chance zijn erg sterk. Maar de houdbaarheidsdatum is zo kort. Veel nummers lijken nog op elkaar en ik betrap me er zelf op, dat wanneer Moke nu ergens in beeld komt of op de radio is, ik denk: heb je hun weer.

Natuurlijk is het knap dat je als artiest een geluid weet neer te zetten dat meteen herkenbaar is. En big respect voor zoals die jongens bezig zijn. Maar ik vrees dat het toch niet helemaal aan mij besteed is. Zo ook Heart without a Home. Ik zou zweren dat deze op debuutalbum Shorland staat, maar het nummer is er niet op terug te vinden.

Heart without a Home is opnieuw onmiskenbaar Moke. Maar ik vind 'm nogal saai. Sorry.

Create polls and vote for free. dPolls.com

Bekijk de video:

Zie ook:
- Moke volgt VanVelzen op
- Moke krijgt India op Lowlands moeiteloos mee
- Media gokken in het wilde weg op winnaar Popprijs

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>