Hit of shit: Jerry Given & Floortje – Town (video’s)

Wat was Floortje verbaasd toen ze met Jerry Given in de studio zat en opeens het nummer Town was opgenomen. Althans, dat schreef ze zelf op haar Hyves. Zelf vind ik Town heel erg lijken op Stadt, dat eerder dit jaar een grote hit was voor Cassandra Steen & Adel Tawil in Duitsland en Zwitserland. Alleen de taal is anders, ver is het lied nagenoeg identiek.

De drum die het tempo en de urgentie aangeeft, de strijkers op de achtergrond en de verdeling van de zangpartijen. Het arrangement komt bijna één op één overeen. Al klinkt het Duitse nummer iets donkerder dan de Nederlandse variant.

In het verleden ben ik hier niet zo positief geweest over Floortje. En nog altijd denk ik dat ze nooit zal slagen als popzangeres. Maar het valt te prijzen dat ze van het enorme mainstream popgeluid is afgestapt en een nummer als dit aandurft. Dat artistiek toch een stuk uitdagender/verantwoorder is dan de pulp waar ze ons tot op heden mee vermoeide. In Duitsland heb je wel meer van dit soort liedjes, maar in Nederland kennen we het niet.

In die zin neemt ze een risico. Alhoewel; het zou zomaar haar laatste kans kunnen zijn. En dan moet je wel iets anders doen dan de rest, anders flop je weer en wil er niemand meer met je in zee. Hooguit een dinershow in Hilversum.

Town is niet zo toegankelijk dat het meteen zal beklijven. En ik hoor ook liever de Duitse dan de Nederlandse versie. Maar het is geen slecht nummer. Zal het Floortje dan toch lukken ten minste één hit te scoren?

Jerry Given & Floortje - Town

Loading ... Loading ...

Bekijk Jerry Given met Floortje:

Bekijk het Duitse origineel van Cassandra Steen en Adel Tawil:

facebook share facebook share

51 Reacties // Reageer

51 thoughts on “Hit of shit: Jerry Given & Floortje – Town (video’s)

  1. Leroy

    Super nummer zeg! Niet verwacht van Floortje! Dat ze mooi kon zingen dat wist ik al wel, maar goede nummers…nee dat zat er nooit in ;) Maar dit nummer is echt super vet :D !

      /   Reply  / 
  2. Henk

    Ik vind het wel een interessant nummer, maar er ontbreekt iets aan. Ik zit wel te wachten totdat er iets gebeurt in dit lied. En het is duidelijk een cover. Maar ik voorspel een bescheiden hitje en dat mag ook van mij.

      /   Reply  / 
  3. Robin

    Ik heb nooit in die Floortje geloof. opzich kan ze wel zingen hoor maar voor de rest…..

      /   Reply  / 
  4. Terry

    Hieruit blijkt maar weer dat Floortje constant bezig is om nieuwe dingen uit te proberen en op die manier de juiste sound te zoeken die het beste bij haar past. Dat dit een cover is maakt mij niet zoveel uit…als dit een nieuwe weg is die ze is ingeslagen dan zal eerst moeten blijken of het de juiste keuze is. Persoonlijk vind ik dit een goede track, maar of dit nummer aan gaat slaan is van veel meer afhankelijk dan alleen hoe het klinkt. Ik vind dat Floortje erg gegroeid is, qua uitstraling/uiterlijk/vocaal geluid, in vergelijking met een paar jaar geleden. Ik gun haar dan ook van harte het nodige succes en geloof in haar, want dat heeft ze zeker nodig in deze wereld.
    Floortje, keep up the good work en er zijn zeker nog een heleboel mensen die in je geloven!

      /   Reply  / 
  5. Donny

    Wat een kansloze gast ben jij ook van Hit of Shit!
    Ben je ook lekker aan het vergelijken geweest met alle andere Covers. dan heb je het anno 2009 er druk!!!
    Wees een trots op wat wij in ons eigen Nederland voor artiesten hebben. Ik vind deze versie namelijk TOP gedaan!!!!
    Complimenten aan Jerry en Floortje

      /   Reply  / 
  6. refluS

    wat een gave nummers!! De Duitse versie is erg leuk en zou ook kunnen aanslaan in NL!!

      /   Reply  / 
  7. r'love

    Hahahaha, de versie van Floortje klinkt ook echt als een duiste Schlager,maar dan in het engels.
    Ik vind het niet een Hit en ik vind ook niet de ze hierin spetterd als zangeres, beetje goede achtergrond zangeres.
    Het gebruik van samples kan echt niemand meer over klagen, er zijn grote hits geweest juist door het gebruik van een bepaalde sample, denk maar aan Bv. “Wild Thing” uit de jaren 80 evenals Rihanna” please don’t stop the music” ,geen argument dus.
    Het is alleen erg saai geproduceerd, echt Duits,inderdaad alsof ze de originele backingtrack opnieuw hebben ingezongen.
    Ze heeft het goede liedje nog niet gevonden of haar management snapt er niks van, wat in Nederland vaker voorkomt.
    Gewoon harder werken Floortje!!! en niet blijven wachten totdat er iemand naar jou toekomt, anders blijft het voorlopig “Dinnershows” doen!

      /   Reply  / 
  8. Gijs

    Duitse versie is idd donkerder omdat het gaat over de achteruitgang van de maatschappij, wat ook tot uiting komt in de Duitse clip. In deze versie komt dat niet zo naar voren. Lijkt op het eerste oog meer een soort liefdesduet. Wat zang betreft: ze kunnen allebei zingen, maar het is weinig spannend. Floortje heeft wat mij betreft niet zo’n speciale stem en een beetje ‘gladde’ uitstraling. Terwijl ik wel eens een nummer heb gehoord op YT die ze zelf geschreven heeft (een ballad met alleen piano begeleiding) waarin zij wel goed tot haar recht kwam. Prachtig nummer (weet de naam niet meer). Denk dat ze beter die weg kan volgen, dan zo’n weinig creatieve cover maken met ook al een weinig originele zanger (qua stem dan ;-)

      /   Reply  / 
  9. Sven van der Mann

    Floortje is gewoon een lekkerwijf. Ze zou misschien meer eens moeten richten op het seksbomschap.

      /   Reply  / 
  10. Ron

    Die stem van Jerrie is echt geweldig en samen met Floortje een topcombinatie!!

    Maak een duettenalbum!

      /   Reply  / 
  11. PigBag

    Pulp!? Ik geef toe dat het debuut-album van Floortje niet wereld-schokkend was, maar om het pulp te noemen gaat te ver. Wake up was misschien niet zo’n sterk nummer, maar Starts with goodbye en Justice waren beide ijzersterke nummers die gewoon dikke hits hadden moeten worden.
    Het klopt ook niet dat Floortje nu pas van het mainstream pop-geluid is af gestapt. Dat heeft ze nl vorig jaar al gedaan met Blind Spot. Wat dat betreft vind ik Town weer ‘n stapje terug.
    En dat dit wel es Floortjes laatste single zou kunnen zijn… Ik hoop natuurlijk van niet, maar ik ben bang dat je wel es gelijk zou kunnen krijgen. Maar dat komt dan echt niet door Floortjes gebrek aan kwaliteiten, want die heeft ze meer dan genoeg.

    O ja, hit of shit? Hit natuurlijk!

      /   Reply  / 
  12. smk

    De Duitse versie werkt beter omdat Adel en Cassandra met hun lichte zang een mooi contrast vormen met de strakke beat. Alhoewel Jerry en Floor het niet slecht doen wordt door al hun drama in de tekst het liedje vrij zwaar.

      /   Reply  / 
  13. Luc

    De duitse versie blijft toch duidelijk veel beter dan de versie met Floortje.

    Zo kan ik de duitse versie niet vaak genoeg luisteren, terwijl ik de versie met Floortje na 1x luisteren al zat ben. Maar misschien komt dat ook wel omdat ik de duitse versie gewend ben.

      /   Reply  / 
    1. Terry

      Ongetwijfeld.

        /   Reply  / 
  14. Donny

    Uiteindelijk is de Duitse versie ook gejat qua loop!!
    “Care about us” van michael Jackson :-)
    Ik denk niet dat er hier 1 negatief persoon is die zelf iets beters heeft gemaak.
    Als dat wel zo is, dan daag ik jullie uit om dit dan eens te laten horen aan iedereen.
    Op zich is het al knap om iets te maken, en er dan ook zo mee naar buiten te treden.
    Respecteer andere mensen, dan zul je het terug krijgen :-)

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Krijg je dat gebla bla weer.
      Er zijn betere dingen dan dit gemaakt, veel betere dingen. Kijk een buiten je wereldje van Idols en X Factor enzo. Kom je er vanzelf achter.
      Jij bent er natuurlijk een die niet tegen kritiek kan en alles maar accepteert wat ze voorschotelen? Anders had je dat wel geweten. Hiermee doe je een heleboel bandjes teniet.

        /   Reply  / 
      1. Terry

        Over blabla gesproken…nog zo’n ‘kenner’. Jij bent er natuurlijk een die altijd maar overal tegenaan schopt en zeurt. Nou, beste Ronald, het siert je dat je de moeite neemt om te lezen en te reageren. Ook als er negatieve aandacht uitgaat naar deze plaat wordt er over gesproken…zal me niks verbazen als je zelf muzikant bent en maar nergens voet aan de grond kan krijgen. Lekker makkelijk om dan op anderen af te geven. Dit is gewoon een hele goede plaat. Face it.

          /   Reply  / 
        1. Donny

          Yo Terry, daar heb je een leuk puntje…. het is toch allemaal interessant genoeg voor Ronaldo om naar terug te komen hahahaha.

            /   Reply  / 
        2. Terry

          Vandaar dat ik hem ook binnen nu en een uurtje of 2 terug verwacht op dit topic, benieuwd met wat voor spannends en zeikerigs hij nu weer aan komt zetten…

            /   Reply  / 
        3. Ronald

          Ja en daarom heeft ie nog niks gedaan die plaat. Zo goed is ie…Dit is gewoon weer een dikke baggerplaat, face it.
          Klopt, ik ben zeer kritisch op muziek.
          Ik doe iets met muziek ja, maar heb wat dat betreft ook al wat leuke ervaringen dus dat is het niet. Ben er trouwens niet op uit om hits te scoren, sowieso maak ik daar de muziek niet voor…

            /   Reply  / 
        4. Ronald

          Overigens wat is het verschil met Floortje dan? Ook muzikante en nergens voet aan de grond krijgen…

            /   Reply  / 
        5. Donny

          Hey ronaldo, “Ik ben er niet op uit om een hit te scoren” dat heet zelfhandycappen door faalangst.
          Daar kun je hulp voor krijgen ;-)

            /   Reply  / 
        6. Ronald

          Donny. Je moet een kappen met drogredenen neer te zetten. Ook daar kan je aan geholpen worden. Schreef er eentje wat over gefrustreerd, tjonge jonge…

            /   Reply  / 
    2. Gijs

      Ik snap al die verhitte reacties niet. Iedereen mag toch zeggen wat hij/zij ervan vindt? Bij veel van dit soort topics wordt het gelijk als kritiek gezien als iemand aangeeft waarom hij iets niet goed vindt. Daar zo verhit op reageren komt ook niet altijd even respectvol over. En omdat er over smaak niet valt te twisten zijn er altijd mensen positief en minder positief. Geeft niks toch?

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Dank je, Gijs. Je begrijpt het.
        Dat er lui zijn die zich constant in de luren laten leggen door die troep kan ik niet helpen…
        Die hele Floortje heeft nog nooit wat voor elkaar gekregen, dan zou je je toch moeten gaan afvragen…

          /   Reply  / 
        1. Donny

          Yo Gijs,

          je ziet toch dat Ronaldo een gefrustreerd mannetje is die erg op de persoon speelt.
          Doe gewoon niet zo zielig en ga vooral dingen die je wel goed vindt voorzien van een positieve reactie. als we onze dagen moeten vullen door alles wat we niet goed, lekker of leuk vinden af te branden, dan zijn we denk ik onze energie verkeerd aan het gebruiken. dus met andere woorden luister gewoon lekker vooral NIET naar deze plaat en zoek je eigen ding op het net.

            /   Reply  / 
        2. Ronald

          En dan heb jij het over gefrustreerd. Hoe wil je deze reactiue noemen dan? Gefrustreerd over het feit dat iemand dit plaatje ook niet mooi kan vinden, Floortje niks vind? Sowieso geeft het weinig te kennen dat je uberhaupt geen ander mening accepteert. Je hebt het maar mooi te vinden. Punt. Dat is jouw redenatie. Inderdaad, ik ga wel op zoek naar muziek wat wel de moeite waard is om te lusiteren gemaakt door mensen die écht weten wat ze doen, niet een slappe cover gebruiken om zich nog even in de picture te spelen. Wat wederom dus mislukt is. Je kan Floortje beter Flopje gaan noemen…

            /   Reply  / 
        3. Terry

          Ronald, er is een wezenlijk verschil tussen tussen een plaatje niet mooi vinden en met bar weinig respect over iemand praten. Uitspraken als ‘baggerplaat, troep en Flopje’ kun je niet bestempelen als ‘een normale mening’, het komt eerder in de buurt van respectloosheid. Maar vraag je eens af wat je ermee opschiet om zo popi-jopi te doen? Krijg je er een beter gevoel van? Vind je het een kick geven om zo stoer te praten over Floortje? Word je er opgewonden van? Of vind je haar stiekem leuk en reageert ze niet op je hyves-krabbeltjes waardoor je een beetje gefrustreerd raakt?
          Floortje heeft het vast druk genoeg en aangezien ze, geloof ik, geen andere baan heeft zal ze van haar huidige leven prima rond kunnen komen. Dat is nog altijd prioriteit numero 1. En mijn persoonlijke mening; dat is altijd nog een stuk beter dan in je eentje op je zolderkamertje een beetje interessant doen op een weblog en lekker van je afzeiken. Ram jij nog maar even lekker verder op je drumstel,Ronald. Jij komt er vast wel.

            /   Reply  / 
        4. Ronald

          Goh wat ben jij een neppsychiater zeg.
          Alles wat je over me zegt klopt van geen kanten
          Ik woon niet op een zolderkamer. Ik drum niet (waarom ging je daarvan uit?)
          Ik heb al helemaal geen Floortje in mijn Hyves (waarom zou ik)
          Dus je mag dadelijk nog een keer een psychiatrisch profiel van me proberen te maken. Dit slaat nergens op.

          Inderdaad, ik ben respectloos naar dit soort mensen toe. Waarom zou ik iemand moeten respecteren die muziek misbruikt om daar even populair mee te worden. Net als al die andere Idol nitwits. Waarom denk je dat de meesten als eendagsvliegje geëindigd zijn?

          Ja hoor, ze kan er prima van leven. Geloof je het werkelijk zelf? Niet van de airplay in ieder geval dan, ook niet van de volgeboekte zalen.
          Zou je toch verwachten na al die jaren toch, iemand met zoveel kwaliteit? Ahum…
          Ach ja je bent naief of je bent naief he…

            /   Reply  / 
  15. Donny

    hahahaha je “wat je zegt ben je zelf” tactiek bevestigt wederom jouw enorme creativiteit. NOT!!!!
    Fijne avond Renalda :-)

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Nee jij bent craetief wil je zeggen? Met je doorsnee commentaar op mensen die dit plaatje niks vinden. Jij ook fijne avond, Donnyponny.

        /   Reply  / 
  16. Terry

    Ronald Ronald Ronald, als ik je één-na-laatste post een paar keer lees dan schiet me steeds maar één en dezelfde gedachten te binnen; wat een flink mannetje ben jij eigenlijk zeg!
    Muziek misbruiken? Idols nitwit? Eendagsvlieg? Er niet van kunnen leven? Iemand naïviteit verwijten?
    Het staat iig als een paal boven water dat jij werkelijk geen flauw benul hebt van hoe het er in dit wereldje (helaas) aan toe gaat.
    Maar nogmaals; iedereen zijn eigen mening. Wel raad ik je aan je in de toekomst iets beter in mensen te verdiepen voordat je allerlei onzin gaat uitkramen.

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Terry Terry Terry, IK niet weet hoe het werkt. IK?
      Hahahaha, ik weet juist te goed hoe het werkt. Jij en anderen juist niet, jullie trappen er telkens weer in, de volgende hype uit Idols. Of gfa je werkelijk beweren dat ze allemaal geslaagd zijn? Ik heb tenminste door dat ze als eendagsvliegje eindigen, meeerdere malen gelijk gehad.
      Dus degene die niet weet hoe het een beetje werkt ben jij dat, alleen al omdat je een zangeresje als Floortje steunt. Jij trapt bij het volgende Popstars bandje of Idoltje er weer met open ogen in. Dus inderdaad verdiep je een beetje in de materie en kraam geen onzin uit. Blij dat je het zelf zegt.

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Vraagje he Terry. Jij had voor dat bijv. Lisa met Hallelujah kwam nog nooit van Jeff Buckley of Leonard Cohen gehoord? Goed voorbeeld van misbruik van nummers. O je dacht dat het van Lisa zelf was. Hahahahahaha, domoor. Ze hebben nog nooit met eigen nummers gescoord. Floortje niet, Lisa niet, niemand niet. Ga jij nou maar geloven dat je wel weet hoe alles werkt he, dan zal je nog veel eendagsvliegjes gaan steunen. Arrogantje.

          /   Reply  / 
  17. Terry

    Nee lulletje Ronald, jij hebt er idd geen verstand van. Het is namelijk makkelijk om alle mensen die d.m.v. Idols/Popstars/X-Factor plotseling in de spotlights komen te staan over één kam te scheren. Je gaat daarbij voorbij aan het feit dat er zéker wel een aantal zangers/zangeressen tussen zitten die wél voldoende talent hebben om succesvol te zijn. Succesvol kun je in dit opzicht in verschillende mate opvatten. In jouw beperkte beleving ben je waarschijnlijk alleen succesvol als je Marco Borsato, BLOF, Anouk of Jan smit bent. Anders tel je niet mee toch? De realiteit is dat mensen die via zangprogramma’s bekendheid genereren nou eenmaal veel meer moeite hebben om met de juiste mensen in contact te komen die voor succes kunnen zorgen, zoals managers/investeerders/producers/songwriters. Mensen die niet alleen maar uit zijn op geld, maar mensen die daadwerkelijk in iemand geloven. Daar komt bij dat de airplay in NL belachelijk is en dat mogen een heleboel zenders zich aanrekenen, uitzonderingen daargelaten.
    Wat ik je duidelijk wil maken is dat je eens verder moet kijken dan je simpele neusje lang is zodat je talent kunt herkennen en dat je niet direct iedereen afrekent op het feit dat ze uit Idols/Popstars komen en dus automatisch niets zijn. Nu is het zo dat wat jij vindt totaal onbelangrijk is, omdat slap ouwehoeren en afzeiken iets is wat we allemaal wel kunnen. Als je wat meer muzikaal inzicht had gehad dan had je n.l. bovenstaande onzind nooit geroepen. Natuurlijk kun je twisten over of een nummer wel of niet goed is, maar de manier waarop jij generaliseert is lachwekkend.
    Het feit dat je voor mij al de conclusie trekt dat ik nog nooit heb gehoord van Jeff Buckley of Leonard Cohen zegt meer over jouw bekrompen manier van denken dan over mij. Ik heb eerder in deze discussie al een beeld van jou geschept en weet nog steeds zeker dat ik er niet ver van uit de buurt zit. De manier waarop je er op reageerde zegt al genoeg en om maar te zwijgen over je posts erna, mensen zoals jij zijn n.l. makkelijk doorheen te prikken. Mensen die hun eigen onzekerheid projecteren op anderen die wél proberen om succesvol te zijn.
    Laat dit een wijze les voor je zijn als je in de toekomst op andere fora weer aan het zeiken en zeuren bent zonder dat je nou eigenlijk daadwerkelijk weet waar je over praat.
    En ja,kleine Ronald; ik kom uit de muziekwereld.

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Tuurlijk joh, sulletje Terry.
      Fijn dat je uit de muziekwereld komt, ik heb er ook voldoende contacten.
      J ehoeft daardoor nog niet zo arrogant te zijn, je weet het niet beter. Helemaal niet zelfs.
      Dat verhaal over airplay vind ik zo’n bullshit verhaal, alsof het de schuld daarvan is. Echt talent dwingt namelijk airplay af, en dan worden ze heus wel gedraaid. Dat jij dat door je beperkte blik niet ziet is jouw probleem, niet de mijne. O, wacht jij verdient natuurlijk aan dat soort mensen, vandaar dat ik er niks over mag zeggen

      Alles wat uit Idols e.d is troep, ik heb er nooit van gehoord gezien waarvan ik van mijn stoel geblazen werd. Wie van hun is echt succesvol. En succesvol is niet een gemaakte nr 1 hit scoren en daarna bijv in quizjes of dansprogramma’s opdragen

      En wat ik al zei over je zgn profielschets over mij dat is dus bij elkaar verzonnnen, niks van waar. Dat jij dat gelooft moet jezelf weten, maar ik ken mezelf tenslotte het beste. Als ik ergens niet jaloers op ben is het wel op die nitwits uit Idols e.d. Ik heb het prima naar mijn zin met mijn muzikale activiteiten toch ook al dingen meegemaakt die menig Idoltje ook meegemaakt heeft. Dus onzeker, nee. Dus je moet het ‘door mensen heen prikken’ nog even oefenen, sulletje rozewater. Wat doe jij in de muziekwereld. Je bewaakt de toiletten ofzo? Of je brengt de koffie rond. Maar je bent te beperkt om een hoge functie daarin te hebben.
      Ik weet waar ik over praat. Dag he, nog veel plezier met het promoten van eendagsvliegjes.

        /   Reply  / 
      1. Geesje

        Ga je weer schelden Ronald?
        Een van je favoriete bezigheden samen met alle mensen die aan talentenjachten meedoen/gedaan hebben af te zeiken.
        En te roepen ik heb al vele malen gelijk gehad, nu vele malen ook niet.
        Ook wat je zegt echt talent dwingt airplay af, vandaar dat de heidenroosjes nooit ergens langs komen op de radio.
        Ik zou me toch maar eens af gaan vragen waarom er steeds andere mensen langs komen hier die het totaal niet met je eens zijn, hoeft ook niet. Maar jij hebt het steeds over iemands mening respecteren.
        Nu ik zou zeggen begin bij jezelf en respecteer ook mensen die anders denken dan jij zonder ze steeds te vertellen dat ze gek zijn scheldnamen te gebruiken of geen verstand van muziek hebben.
        Kijk dat is onmacht van je, en naar mijn mening zit Terry er niet ver naast. Maar dat roep ik al jaren. Ook ik ga weer een lading over me heen krijgen nu.
        Als je een enkel iemand goed vind of zijn of haar stem je raakt, doe jij net of die mensen ook alleen maar iedereen goed vinden die uit die shows komen terwijl ze misschien nog geen 10 euro cent verbeld hebben aan de programma’s
        En voor Terry, ook Borsato komt uit een talentenjacht en heeft er jaren om vooroordelen weg te werken.

          /   Reply  / 
        1. Geesje

          Borsato jaren overgedaan bedoel ik.

            /   Reply  / 
        2. Ronald

          Ja ik ga weer schelden. Wat doet Terry dan op de post waar ik op reageer. Juist, ja. Niet zo eenzijdig he, Geesje

          En je wil het niet begrijpen. Heideroosjes zit een heel ander segment van de markt. Die hoeft niet perse. Bandjes/artiesten zoals uit Idols worden in de markt GEZET om hits te scoren. Ena ls je dat dan vervolgens niet doet he, misluk je ook vrij snel. Anders geef me eens een verklaring dan waarom een band als Heideroosjes het al 20 jaar uithoud? En er zijn nog meer van dat soort bands. Klopt, Borsato zag het licht toen zijn eerste projecten (Italiaanse liedjes) niet aansloeg. En die liedjes waren rechtstreeks een gevolg van zijn deelname aan de Soundmixshow toen.
          We zijn het eens dat ze er niks aan over gehouden hebben, als je dat geloofd ben je wel heel naief. Daarom vond ik het ook vreemd dat Terry zegt dat ze er heus wel van kan leven. Dat voor iemand uit de muziekwereld. Dat gelooft natuurlijk niemand.

            /   Reply  / 
  18. Ronald

    Maar zeg nou zelf, figuurtje ‘ik kom uit de muziekwereld’. Wie van hen (Idols e.d.) is werkelijk succesvol dan. Vertel eens.

      /   Reply  / 
  19. Geesje

    Ronald
    Dries Roelvink houdt het ook al 20 jaar uit, dus ook dat zegt niet zoveel.
    En ik denk dat er meer mensen zijn die weten wie Dries Roelvink is dan dat ze weten wie de heidenroosjes zijn. Dus wat is je punt. Je kunt wel telkens komen met het slap excuus dat die in een ander sigment zitten, dat is jou muziek maar je houdt je constant op waar de talentenjachten- deelnemers verschijnen. Ook zowat iedereen kent Iron-Maiden, Slayer, Guns’en Roses moet ik nog even verder gaan.
    Dus blijf je tijd niet verdoen om mensen hier tegen je in het harnas te jagen (of je moet er op kikken) maar laat ze zelf hun mening hebben en dring die van jou niet op.
    Gaat je toch niet lukken.
    Iedereen is heel goed in staat om zijn/haar eigen mening te vormen.
    Ik vind Floortje niks bijzonders, maar waarom zou jij weten of ze er niet van kan leven.
    Jeroen v/d Boom heeft jaren in de Dinnershow gestaan en die had toch een heel aardig optrekje al in die tijd.

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Als de media er eens mee ophoudt ons artiesten op te dringen omdat ze op TV waren was deze hele discussie niet nodig. Zolang er TV talentenshowpulp blijft blijf ik er tegen ageren. Eveneens zal het jou dus niet lukken mij ooit naar idols enzo te laten kijken, ik ben tenminste realistisch om te zien dat dat niks goeds heeft voortgebracht.

      Dries Roelvink en Heideroosjes ja dat is ook een scheve vergelijking zeg.
      Dries is nooit verder gekomen dan het MegaPiratenfestijn niveau en braderie-niveau. Heideroosjes daarin tegen hebben zelfs in de VS festivals platgespeeld. Toch knap voor een band die ‘niemand kent’. Waar ik trouwens hartelijk om moest lachen.
      Dries Roelvink en Heideroosjes is hetzelfde als een vergelijking maken tussen een fiets en limousine. Ga jij maar wereldwijd vragen aan mensen wie Dries Roelvink is dan. Ik durf te betwijfelen of, zeker hier, mensen bekend zijn met Slayer (vorige week op nr 15 in de albumlijst trouwens). Denk het niet.

      Ik denk dat Jeroen vd Boom dat optrekje meer te danken heeft aan zijn presentatieklussen en deelname aan Wereld Draait Door, slimmerik. Gemakshalve zeker vergeten om je gelijk te halen?

        /   Reply  / 
  20. Peter

    Waar gaat dit over? Je houd ervan of je houd er niet van. Ik ben een behoorlijk grote fan van Floortje en geef haar ook zeker Niet de schuld dat ze nog niet succesvol is geworden in Nederland. Dat was de schuld van TEG. Floortje ging met ‘Blind Spot’ een totaal andere richting uit. Dat nummer had ook een grote hit kunnen worden. Maar omdat TEG dus echt letterlijk helemaal niks deed met het nummer is het geflopt. Uiteindelijk zijn ze uit elkaar gegaan.

    Ronald, als jij mensen uit Idols, X-Factor, Popstars enz Z-artiesten vind, is dat jou mening. Wie ben ik om te zeggen dat die niet goed is? Je zou het alleen inderdaad iets beleefder kunnen uitdrukken. Persoonlijk ben ik het een beetje met Terry eens. Mensen die mee hebben gedaan aan talentenjachten moeten net zoveel kans hebben om door te breken als ieder ander mens. Maar als je niet wint in zo’n programma wordt je gewoon lelijk afgedankt. Dat vind ik persoonlijk oneerlijk. Maar kennelijk denk jij daar heel anders over. En dat is ook helemaal geen probleem vind ik, want iedereen mag zijn eigen mening hebben. Of zeg jij van niet dan?

      /   Reply  / 
    1. Daantje

      Ik weet niet zo veel van Floortje, behalve wat ik allemaal op NLpop lees en daarvan krijg ik de indruk dat de fans van mening zijn dat Floortje door gebrek aan actief management van TEG geflopt is. Ik volg zelf Nikki met belangstelling sinds Bring me Down en als je kijkt wat die allemaal zelf (zonder haar management) heeft geregeld onlangs (op vakantie notabene) in Australie…! Zij heeft zelf radiostations afgebeld om te kijken of ze kon langskomen en dat is haar ook gelukt: interview bij een groot radiostation en airplay! Zo kan het dus ook, zelf actie ondernemen om gedraaid te worden en jezelf promoten. Wat dat betreft heb ik in het verleden wel eens verhalen hier gelezen over Floortje die liever in discotheken staat te ‘roken en te zuipen’. Ja, dan vraag ik mij als niet-Floortje-kenner af hoe graag ze zelf wil werken voor haar succes?

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Kijk en dat is nou het hele euvel van die lui. Lekker makkelijk alles laten doen door Idols…en komt het op hun zelf aan dan vallen ze door de mand.
        Dan heeft Nikki het goed begrepen, zo bereik je toch het meest…

          /   Reply  / 
    2. Ronald

      Precies, ik denk daar heel anders over. Bedankt. Je vat het mooi in essentie trouwens. Je wordt in korte tijd al afgedankt, ook als winnaar. Kijk, als het 1 keer gebeurd, kan gebeuren, maar het gebeurde bij allemaal. Winnaar of niet. n Beetje weldenkend mens moet dan toch gaan nadenken… maar ja blijkbaar niet. Kennelijk wil Nederland gewoon in de maling genomen worden. Kennelijk mag ik dat ook niet zeggen of Herman…

        /   Reply  / 
  21. Brechje

    Wat een geweldige plaat weer van Jerry Given!!!
    Nederland is gewoon te klein voor hem!
    Stuk voor stuk te gekke platen, and the looks of a real star.

      /   Reply  / 
  22. Margreet

    Onbegrijpelijk dat Floortje maar niet doorbreekt.
    Er zijn zoveel zangeressen die minder begenadigd zijn dan Floor en die maar steeds scoren.
    Heeft nederland zijn oren dicht?? Wat voor spel wordt hier toch gespeeld. Ook dit nummer is super, met een megarol voor Floor, zowel in de looks als in haar stem.

      /   Reply  / 
    1. Tja

      Misschien vinden de mensen haar gewoon niet leuk????????

        /   Reply  / 
  23. Margreet

    ik vind de duitse clip overigens niks.
    en ik hou niet van de duiste taal

      /   Reply  / 
  24. Daantje

    Geen airplay, geen hit. Wat nu?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>