Hit of shit: Partysquad ft. The Opposites – Welkom Terug

The Partysquad is terug! Het duo was een tijd uit de running door het noodlottige ongeval van Jerry op Ibiza. Anderhalf jaar revalideren volgde, maar inmiddels kan hij er weer tegenaan. Op 21 juni is de eerste dj-set van The Partysquad gepland, maar nu al is er een comebacksingle opgenomen in de vorm van Welkom Terug. The Partysquad wordt hierop bijgestaan door The Opposites.

Welkom Terug begint als een nummer dat vooral van The Opposites af lijkt te komen, een gevoel dat nog eens wordt versterkt door de lyrics van Willem. Maar dan volgt de break en horen we weer die oude vertrouwde Partysquad-sound. Een nummer dat prima tot zijn recht komt in de charts èn op de dansvloer.

Platenmaatschappij Top Notch meldt in een persbericht: “Na 6 weken in coma te hebben gelegen begon een lange periode van herstel en revalidatie. Niet alleen lichamelijk, maar vooral geestelijk een enorme opgave, want grote delen uit zijn geheugen waren verdwenen. Daardoor heft Jerry het afgelopen jaar langzaamaan weer opnieuw kennis moeten maken met zijn dj setup en veel muziek uit het verleden. Zelfs zijn rijbewijs moest Jerry tijdens deze herstart opnieuw halen. Met veel hulp van Ruben, vrienden en familie pakte hij de draad op en knokte zichzelf weer terug naar de Jerry die hij ooit was.”

En ook: “Onlangs vlogen Jerry en Ruben samen met Big2 en Willem van The Opposites naar Spanje om daar de video te draaien van hun nieuwe single ‘Welkom Terug’. De knallende dance/hiphop crossover heeft een ietwat volwassener sound dan in het ‘pre-ongeluk leven’, de mannen zijn dan ook twee jaar en flink wat ervaringen rijker.”

The Partysquad - Welkom Terug

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of shit: Partysquad ft. The Opposites – Welkom Terug

  1. KGB

    Klinkt wel goed en zomers, zeker na de break. Het zou me niks verbazen als dit een zomerhit wordt…

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Hit of shit: The Partysuad vs Afrojack – Amsterdam (video) | Nlpop

  3. Pingback: Hit of shit: The Partysquad & Alvaro – Lucky Star (video) | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>