Hit of shit: Anouk – Modern World

Daar is de nieuwe videoclip van Anouk. Het is een filmpje bij de nieuwe single Modern World (goedgekeurd door Perez Hilton), welke in mei de hitlijst moet gaan bestormen. Anouk legde voor de videoclip een reis naar Los Angeles af, alwaar ze samenwerkte met Melina Matsoukas. Je zou bij het horen van Modern World kunnen denken aan futuristische scenario's en een metropool als decor, maar Anouk keert juist terug naar het plattelandsleven van de Amish.

Helemaal geloofwaardig is dat niet, want Anouk is met haar puntgave huid en prachtige bos haar veel te mooi om in de zware jaren '50 te leven. Het levert evengoed prachtige plaatjes op, al die fleurige kleding, spinnewielen, schuurtjes, akkers en landhuizen.

Modern World is eigenlijk een soort manifest tegen de tijd van nu.  Mensen laten zich maar volspuiten met botox voor een jonger gezicht, een kind adopteren is bijna hetzelfde als even een pizza bestellen en zo zijn er meer maatschappijkritische standpunten. Juist daarom is ook teruggekeerd naar de jaren '50, waar eenvoud toch vooral hoogtij vierde.

Wordt Modern World nu een hit of is het shit? Die vraag stellen bij een single van Anouk is eigenlijk overbodig, vrijwel alles wat zij doet is succesvol. Modern World overkomt dat vast ook, want de single verschijnt in drie verschillende oplages. De fans kopen al die oplages en een hitsingle is alweer geboren.

Neemt niet weg dat Modern World best een goed nummer is, maar Who's Your Momma herbergt betere tracks. Ik blijf vurig hopen op de single-release van Make It Rain.

Create polls and vote for free. dPolls.com

Bekijk de video:

Zie ook:
- Anouk gaat klassiek in videoclip Modern World
- Anouk maakt van Modern World een hit met 3 versies

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of shit: Anouk – Modern World

  1. Flip

    Super nummer en prachtige videoclip. Dit móet wel een hit worden! :D

      /   Reply  / 
  2. refluS

    uitmuntende goede clip!!

    enne de Amish die leven tegenwoordig nog net zo hoor!

      /   Reply  / 
  3. richard

    gaaaaaaf nummer en clip! kan niet wachten tot ze op het AJOC Festival staat:D:D

      /   Reply  / 
  4. roots

    een van de betere nummers van haar laatste album

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>