Partysquad vliegt door de hitlijst

PartysquadBegin januari scoorden Partysquad vs Rmxcrw de Boxtopper, amper een maand later vliegt I’m Sorry door de hitlijst. Het nummer gaat in zijn tweede week van 35 naar 14 en lijkt daarmee klaar te staan om volgende week de top 10 te betreden. Dat zou voor Partysquad de eerste keer zijn, nadat ze vorig jaar een underground-hit boekten met Wat Wil Je Doen?

Niet alleen Partysquad vliegt door de hitlijst. Natuurlijk is er het succes van Bløf, dat met Aanzoek Zonder Ringen vanuit het niets de bovenste plaats in de Single Top 100 bezet, en de tornado Patty Brard die door de hitlijst vliegt. En er is meer.

De Gebroeders Ko pakken een superstip op plaats 23 met Broodje Frikandel. Als promotionele actie hebben de gebroeders een frikandel-wedstrijd uitgeschreven.

Twee plaatsjes lager, op 25, komt dj Norman vs Darkraver binnen met Je Weet Toch?, een quote die doorgaans het best kan worden toegeschreven tot rapper Extince. Op 27 en 28 ook twee superstippen, respectievelijk voor De Knalpotten (Taximutsen) en Guus Meeuwis (Jouw Hand).

Ook noemenswaardig: Grad Damen. Hij staat al zeven weken in de hitlijst met Duizend Rozen, maar pas deze week slaat hij zijn slag door van 97 naar 39 te stijgen, een winst van maar liefst 58 plaatsen.

Zie ook:
- Boem! Knal! Bløf de nieuwe nummer 1!
- Het is duidelijk: Patty Brard scoort carnavalskraker 2006

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>