Borsato verplettert Blof

Het zal voor velen niet als een verrassing komen, maar Blof heeft deze week de eerste plaats in de hitlijst moeten inleveren. De verkoop van Aanzoek Zonder Ringen is verpletterd door Because We Believe, het duet van Marco Borsato en Andrea Bocelli dat sinds vrijdag 3 februari in de winkels ligt.
Platenmaatschappij Universal gaf van te voren al aan op een nummer 1-hit te hopen, en dat het vertrouwen van de cd-winkels groot was. Zij hadden tussen de 10.000 en 15.000 exemplaren verkocht, wat doorgaans ruim voldoende is om de eerste plaats te behalen. Dat is dan ook gebeurd.

Het is niet de eerste keer dat Borsato de eerste plaats behaalt, ook niet de eerste keer dat hij dat in de eerste week van verkoop realiseert. Het duet met Sita Lopen Op Het Water deed datzelfde kunstje.

Dat Borsato een hit scoort, is sowieso niet verrassend. Alles wat deze man inzingt, vliegt naar de top in de hitlijsten. Al blijven de betere nummer het daar langer volhouden dan de mindere nummers. Eens kijken hoe lang Because We Believe het gaat uithouden…

Zie ook
- Marco Borsato gaat Andrea Bocelli met duet aan eerste nummer 1-hit helpen
- Nog een week tot duet Bocelli & Borsato

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>