Daar is Do weer!

DoLange tijd was het stil rondom Dominique van Hulst, beter bekend als Do. Ze scoorde een wereldhit met de Bryan Adams-cover Heaven (in de bewerking van dj Sammy) en wist vervolgens 40.000 exemplaren te verkopen van haar debuutalbum in Nederland. Maar het noodlot sloeg toe. Haar goede vriend en muziekcompagnon Glenn Corneille kwam om het leven bij een tragisch ongeluk. Begrijpelijk dat een vervolgplaat op zich heeft laten wachten. Maar die is nu echt onderweg en het eerste resultaat daarvan zien we deze week in de Single Top 100.
Want de single Follow Me is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer op 25. Het is een ballad waarop het hoge stemgeluid van Do goed tot zijn recht komt. Je moet er natuurlijk wel van houden, ik val zelf niet onder die doelgroep.

Het nieuwe album heet eveneens Follow Me en zal eind april in de winkels liggen. Vanzelfsprekend duikt Do omstreeks deze tijd veelvuldig op in de media. Ze is te lezen in de nieuwe Linda en te horen in radioprogramma’s van Giel Beelen en Rob Stenders. En er zullen ongetwijfeld veel meer media-optredens volgen.

Zie ook:
- Meidenband Kus zakt zeldzaam snel

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>