Borsato blijft Henkie voor in België

Belgische hitlijstMarco Borsato heeft het opnieuw gepresteerd om een week op 1 te staan in de Belgische hitlijst. Vorige week naderde landgenoot Henkie in rap tempo door van 11 naar 2 te stijgen, maar Lief Klein Konijntje moet deze week opnieuw genoegen nemen met deze plaats. Borsato staat nu in totaal 9 weken op 1 in België met Rood. Maar het zijn niet de enige Nederlandse artiesten die de Ultra Top 50 rijk is.
Want op 34 vinden we Tiësto met He’s a Pirate, het lied dat vorige week nog op nummer 39 binnenkwam. Volgens de online editie van de hitlijst is het nummer deze week zelfs platina! Dat lijkt mij onwaarschijnlijk; dan had He’s a Pirate immers wel op de 1ste plaats gestaan. Eens kijken of hij het platina-tekentje volgende week nog steeds achter zijn naam heeft staan.

Op 38 staat dan Jan Smit, die met Boom Boom Bailando elf plaatsen zakt. Het nummer kwam niet verder dan 24 en is daarmee een stuk minder succesvol dan voorganger Laura. Dat was in België de eerste top 10-hit van de Volendammer. Maar ook in België zal binnen niet al te lange tijd zijn nieuwe hit Als de Morgen komt worden uitgebracht.

Zie ook:
- Hitlijst België: Lief klein Borsato-konijntje
- Nieuwe single Jan Smit heet Als de morgen is gekomen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>