Belgen beginnen ook aan Boten Anna

Boten AnnaIn Nederland zijn we wel over het Boten Anna-hoogtepunt heen. De gimmick rondom dit Zweedse liedje is wel weer geweest, tijd om al het botengeweld de hitlijst uit te bonjouren. Maar ten zuiden van Nederland dringt de (on)gein over chatkanalen pas net door. In de Belgische Ultratop 50 komt het illustere duo Gebroeders Ko deze week nieuw binnen op 44. Het Zweedse origineel van Basshunter komt vermoedelijk volgende week die lijst binnen; hij staat nu nog te trappelen van ongeduld in de Vlaamse tipparade.
Bij mijn weten is het de eerste keer dat de feestmuziek van Gebroeders Ko in de Vlaamse hitlijst doordringt. Dan kunnen ze mooi het stokje van Henkie overnemen, die onlangs van de eerste plaats werd geknikkerd met zijn Lief Klein Konijntje. Hoewel… het zou zomaar kunnen dat Marco Borsato daar binnenkort weer staat. Rood voerde een tijdje terug nog de Vlaamse hitlijst aan, maar het duet met Lucie Silvas komt deze week nieuw binnen op 25 in de Ultratop 50.

Binnenkort trouwens mogelijk nog een Nederlandse act in de Belgische charts. Want wie zien we daar nog meer in de tipparade? Juist, Chipz met One Day When I Grow Up. Volgende week meer!

Zie ook:
- Gebroeders Ko scoren grootste hit ooit
- Jan Smit-virus nog niet in België uitgebroken
- Hit of shit: Gebroeders Ko – Boten Anna (met video)

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Belgen beginnen ook aan Boten Anna

  1. JoenMeloen

    die belgen komen er wel laat mee ;D maarja

      /   Reply  / 
  2. Buekers Tom

    Hallo,
    waar vinden we teksten op het net van gebroeders Ko? Help ons.Dank U.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>