Album van Sandra van Nieuwland nu al op 1 in iTunes

Album digitaal beschikbaar • Veelal bewerkingen van bestaande songs, maar ook een nieuw nummer • In 2013 komt Sandra met een album vol met nieuw materiaal

Gisteravond rond zes uur verscheen het album And More van The Voice-fenomeen Sandra van Nieuwland. Ze schoot enkele uren later naar de nummer 1 positie in iTunes. Dit in de voor de muziekindustrie traditioneel gezien belangrijkste verkoopweek van het jaar. Sandra stoot het kerstalbum van Michael Bublé van de toppositie in iTunes.

Op And More staan Sandra’s vier nummer 1-hits. In de loop van vandaag wordt bekend of ze daar een 5e nummer-1 hit aan kan toevoegen met haar huidige single Venus. Naast haar Voice-singles staan ook bekende hits als Bring It Back en A Night Like This (wat haar finale single zou zijn geweest) op het album.

De track Love You Less is het enige compleet nieuwe nummer op het album. In 2013 komt La Nieuwland met een album vol met nieuw, eigen repertoire. Het album And More is deze week digitaal verkrijgbaar via iTunes, en vanaf 28 december ook fysiek, nu al onder meer hier: And More te bestellen.

Door massale interesse uit de retail en beperkte productiecapaciteit vanwege de kerstdagen hoopt 8ball Music aan alle vraag te kunnen voldoen. Op vrijdag 28 december brengt Sandra een bezoek aan de Free Record Shop in de Kalverstraat in Amsterdam. Fans kunnen (vanaf 10.00 uur) een gesigneerd exemplaar van And More aanschaffen.

facebook share facebook share

30 Reacties // Reageer

30 thoughts on “Album van Sandra van Nieuwland nu al op 1 in iTunes

  1. Johan van de Velde

    Marcus, het is het fenomeen (niet de). (-:

      /   Reply  / 
  2. Marcus Lucas Auteur

    Ah ja, dankjewel Johan! Hele lidwoord had ik bedoeld weg te laten. Stond in het persbericht (‘de populaire kandidaat uit TVOH’) msar ik heb die hele tekst omgegooid.

      /   Reply  / 
  3. BéTé

    Ik ga toch maar voor een fysiek exemplaar …. vind ik goed passen bij de stijl van muziek. Helaas wordt ie pas geleverd vanaf 28 december: geduld is een schone zaak. Maar het dubbel & dwars waard :)

      /   Reply  / 
    1. Karin

      Precies, lekker in de cd-la en af en toe wat harder :)

        /   Reply  / 
    2. BéTé

      Al snel ff een exemplaar gereserveerd bij Bol.com … dan loop ik ‘m in elk geval niet mis.

        /   Reply  / 
  4. Dody

    Staat ie al op Spotify? ;)

      /   Reply  / 
  5. Amanaemonesia

    “La Nieuwland”, het moet niet gekker worden met de superlatieven. Dat album met eigen liedjes wordt heel snel in elkaar geflanst of laat zo lang op zich wachten dat het gros Sandra allang weer vergeten is.

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Ja ergerlijk dat gestrooi met die superlatieven. Ik denk dat Sandra kan terugkijken op goede laatste 4 maanden van 2012, maar ze zal nu zonder marketingmachine en hulp van Ome John het toch echt zelf moeten doen. Hierin zal ze denk ik falen, we hebben hoe je het wendt of keert toch met een hype te maken, wel een met giga porporties, maar het blijft een hype. Ze zal de komende maanden flink gaan vallen, want de manier hoe zij op de markt is gezet is absoluut onnatuurlijk.

        /   Reply  / 
      1. Karin

        Dat denk ik dus niet. Als ik in de auto zit en een nummer hoor denk ik toch écht, wauw wat goed! Ze maakt mooie covers, de moeite waard om naar te luisteren en nog eens te luisteren. Maar goed, smaken verschillen, alleen jammer dat mensen niet enthousiast kunnen zijn. Het is gewoon heel erg jammer dat Sandra een TVOHstempel heeft. Vergeet dat gewoon!

          /   Reply  / 
  6. Pingback: Single Top 100: Sandra van Nieuwland op 1, Ajax op 2 | NLpop

  7. Ronald

    …en zo waren ineens alle The Voice gerelateerde produkten erg gezakt in Itunes of er geheel uit verdwenen. Voorspelbaar. De hype is namelijk voorbij aan het gaan.
    Wederom is Floortje Smit geen succes gebleken…

      /   Reply  / 
  8. Marcus Lucas Auteur

    Is La Nieuwland een superlatief? Haha, oké, daar was ik me niet zo van bewust. Ik kies voor afwisseling in aanduidingen, dan loopt een tekst lekkerder. Maar dat Sandra een fenomeen is, daar is toch hopelijk geen discussie over?

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Moeten we nog maar zien, Marcus. Je hebt echt de neiging alles zo te overdrijven, zonde, want verder blijft dit een erg leuk discussieblog.
      Maar het ophemelen van Voice coverzangeresjes zorgt ervoor dat mensen weg blijven kan ik je vertellen.

        /   Reply  / 
        1. Ronald

          Marcus, dat zijn waarschijnlijk dan The Voice kijkers o.i.d.
          Ik ken ook mensen die deze site bezochten maar door de overvloed aan The Voice ophemel berichtjes nu wegblijven.
          Ironisch is trouwens dat een Ajax liedje nu populairder is dan die hele Sandra van Nieuwland.

            /   Reply  / 
      1. Denn

        Wat doet Ronald hier dan nog???????

        Ik bestel het album liever, heb toch een echt exemplaar in me kast dan via Itunes. Ik zeg platina!!

          /   Reply  / 
        1. Ronald

          Ik? Gewoon posten/
          Dat jij met het liefst ziet verdwijnen en wat al niet meer is jouw probleem.Wat ik al eerder tegen je zei. Noord Korea niks voor je?

            /   Reply  / 
          1. Denn

            ach ja laat ik me maar inhouden, het is bijna Kerst

              /  
          2. Ronald

            Zeg wat je wil zeggen, Kerst interesseert me niet zoveel, dus hoef je je niet in te houden wat mij betreft.

              /  
      2. Marcus Lucas Auteur

        In de middenkolom zie je ‘Deze week HOT!’ – dat zijn de berichten die de meeste bezoekers trekken. Het is een automatische ranglijst. Dus het bovenste bericht heeft die week de meeste bezoekers, enz.

          /   Reply  / 
        1. Bart

          Marcus, jij beheert deze blog. Je moet je gewoon verdedigen doordat je zo en dan ook een mening hebt…….. Dit heeft volgens mij niks meer met een discussie te maken………Er is steeds minder respect voor wat je elke dag op deze blogs zet. En wat voor energie jij erin steekt. Heel erg jammer. Ik vind het namelijk grote klasse! Ik krijg steeds minder zin om deze blogs te lezen. En dat heeft met respect te maken. En niet of je een talentenjacht wel leuk vind of niet. Volgens mij gaat dit steeds verder……..

            /   Reply  / 
          1. Marcus Lucas Auteur

            Dankjewel voor het compliment! Waardeer ik zeer. En dan te bedenken dat ik sinds 1 november ook nog politiek.blog.nl schrijf.. haha, dubbel zoveel werk! Maar ik vind het heel cool om te doen. Over reacties en discussies; sommige mensen zijn inderdaad een beetje een overslaande plaat. Daar maak ik me zelden druk om. Het zijn veelal drogredenen. Ik reageer regelmatig ook zelf, om tal van redenen. Maar weken geleden heb ik al gezegd dat ik gewoon stukjes over talentenshows zal blijven schrijven.

              /  
  9. ilonk

    Of je gelijk hebt of niet, maar je bent irritant. Tuurlijk is het na deze album wat platina gaat worden afwachten, want het gaat om het tweede album met eigen liedjes. Dat je het een hype noemt mag jij weten, maar er zijn ook echt heel veel mensen die sandra heel leuk vinden zoals ik. Zo’n eigen geluid en geweldige zangeres. En tuurlijk zijn er ook mensen die het saai vinden, omdat ze liever naar heavy rock luisteren of zo. En dat sandra niet meer in de i tunes staat is logisch. Ze heeft al die platina’s en zelfs 1 dubbel platina gehaald door heel veel downloads dus iedereen heeft ze al en hoeven hem niet meer te downloaden dus dan zakt ze. Ze staat nog steeds 1 in top 100 singeles en met 3 liedjes in de enige echte top 40. Op 6 met venus. En ten slotte is haar album nu uit met dezelfde liedejes plus extra dus hoef je ze ook niet meer te downloaden. En dat jij niet van kerst houdt zegt genoeg over jou. Je doet niets anders dan over alles negatief schrijven dus zul je wel een depri persoon zijn.

      /   Reply  / 
  10. Henk

    Wat grappig die discussie over deze TVOH-kandidate. Maar we kunnen er niet omheen dat ze inmiddels al haar 5e nummer-1 hit heeft gescoord. Ok ze staat telkens maar kort op deze positie, maar ze staat er wel. Dit blijft in de boeken staan.

      /   Reply  / 
  11. vlegeltje

    Tja heb de overige nummers van de cd beluisterd , gaaaap, ze kan zingen als de beste maar wat een saai repertoire, nergens een vlotter nummer allemaal op dezlefde manier een nummer omgegooid, jammer van zo’n goede zangeres !

      /   Reply  / 
  12. ilonk

    @vlegetje.

    Adele is ook saai, maar ik houd daarvan. Tis een kwestie van smaak en veel mensen houden er van. Love revives your heart van sandra is wel een uptempo liedje. Misschien komen er meer snellere liedjes op haar eigen album. Aan de andere kant is jazz/pop gewoon haar ding. Haar stem is adembenemend.

      /   Reply  / 
    1. Karin

      Inderdaad,adembenemend! Een stem heb je, dus zo zing je gewoon…. Luister net de iTunes top 30 via m’n stereo dus goede kwaliteit. Heerlijk haar nummers en toch echt verschillend hoor. Ik ga de 28e sinds tij-den weer eens naar de platenzaak omdat ik zó graag een cd wil kopen. Hè voel me weer als vroeger, op de dag van release een plaat kopen van een artiest waar ik gek op ben.

        /   Reply  / 
  13. Amanaemonesia

    De grootsheid van deze prestatie wordt weer duidelijk enorm overdreven door de blogger en de fans in de comments. Als “La Nieuwland” echt zo’n fantastisch talent zou zijn had ze ook allang succes over de landsgrenzen gehad.

      /   Reply  / 
    1. Anoniem

      Wat is het toch? Iedereen móet ergens beginnen of niet? Deze dame heeft volgens mij de pech dat ze aan The Voice of Holland gekoppeld wordt. Er wordt onnodig tegen haar succes aangeschopt!
      Ze is denk ik nog niet zo lang geleden naar Haarlem verhuisd, doet daar met wedstrijden mee en wint daar ook!
      Goed dat ze de publiciteit heeft opgezocht. In de huidige tijd gaat het niet zoals vroeger. Er wordt zo ontzettend veel muziek gemaakt, de wereld is zo snel. In haar genre is ze vernieuwend, ze is goed. Laten we haar nu eens met z’n allen beoordelen en niet veroordelen op wat ze doet! Het kan je smaak niet zijn, dat is een ander verhaal.
      Susan Boyle was geloof ik 49 jaar, een niet allerdaags type, kijk eens wat zij wereldwijd voor succes heeft behaald!
      Waarom kunnen engelsen wél trots zijn? Lijkt wel of veel nederlanders móeten schoppen. Bekijk het eens anders!

        /   Reply  / 
  14. Karin

    Flauwekul! Je succes moet ergens beginnen, toch??? Meestal begin je in je eigen land, val je daar op dat komt de rest hopelijk ‘vanzelf’.
    Kijk een Susan Boyle, zij is ook op haar 50e – via een tvprogramma- in de publiciteit getreden, zie het gevolgd.

      /   Reply  / 
  15. Karin

    ps. gevolg

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>