Sanne & Paskal hoogste nieuwe in Single Top 100

Waves van Mr. Probz passeert 7000 punten in ranglijst aller tijden

Omi met de Felix Jaehn Remix van Cheerleader is de nieuwe nummer 1 in de Single Top 100. Hozier blijft staan op de tweede plaats, Galantis op de derde.

Meer dan de helft van de singles daalt deze week in de hitlijst. Nothing Really Matters van Mr. Probz zakt naar de elfde plaats waardoor Till It Hurts van Yellow Claw en Ayden nu de enige Nederlandse productie in de top 10 is.

Single Top 10

1. Omi – Cheerleader (Felix Jaehn Remix)
2. Hozier – Take Me To Churck
3. Galantis – Runaway (U & I)
4. Ed Sheeran – Thinking Out Loud
5. Mark Ronson ft Bruno Mars – Uptown Funk
6. Kygo ft Conrad – Firestone
7. Yellow Claw ft Ayden – Till It Hurts
8. David Guetta ft Sam Martin – Dangerous
9. Sam Smith – I’m Not The Only One
10. Calvin Harris ft Ellie Goulding – Outside

De hoogste nieuwkomer is Ik Zoek Alleen Mezelf van Miss Montreal en Paskal Jakobsen (538 Alarmschijf) op de 56ste plaats, gevolgd door The Book Of Love van Gavin James op 58. Komende week is ‘ie de 3FM Megahit. Lager in de lijst nieuwe noteringen van Labrinth, Pitbull, Kanye West, The Weeknd en Jaman.

In de Ranglijst Aller Tijden is Waves van Mr. Probz de grens van 7000 punten gepasseerd. Iedere week komen daar punten bij omdat de wereldwijde hit na 90 weken (!) nog steeds in de Single Top 100 genoteerd staat. Mr. Probz ligt op koers om de toppositie aller tijden over te nemen van The Black Eyed Peas.

Een van de hardste stijgers is Iron Sky van Paolo Nutini, de 3FM Megahit van afgelopen week. Het nummer stijgt in de Single Top 100 van de 97ste naar de 24ste plaats, en in de iTunes Top 30-weeklijst zelfs naar de derde plaats.

Eigenlijk zou The Book Of Love vorige week al Megahit worden, maar na de aanslag in Parijs maakte 3FM plaats voor dit prachtige lied van Paolo Nutini.

Video: korte film Iron Sky van Paolo Nutini

Links naar alle hitlijsten vind je in de rechterkolom onderaan.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sanne & Paskal hoogste nieuwe in Single Top 100

  1. Peterke!

    Off Topic: Sumera heeft een nieuwe single uitgebracht. Het nummer heet “I See You” en het is naar mijn mening echt een heel sterk liedje. Ik begin inmiddels best hoge verwachtingen te krijgen van haar debuutalbum.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>