Best of-show en cd van X Factor op komst

Liefhebbers van X Factor moeten de website van het programma goed in de gaten houden, want morgen wordt bekendgemaakt hoe je bij de X Factor Exclusive Party aanwezig kan zijn. NLpop vermoed dat dit net zoiets is als de Idols – The Day Before party is. Die werd vorig jaar voor de finale uitgezonden: alle finalisten zongen een liedje met een hoofdrol voor Raffaëla en Floortje, de twee dames die het tegen elkaar opnamen in de laatste liveshow. X Factor staat ook iets dergelijks te wachten, maar er is meer.

Want op 26 maart verschijnt er ook een verzamel-cd van de talentenjacht getiteld X Factor. Wat er precies op deze plaat staat, is onbekend. Te verwachten valt dat ook hier de tien finalisten van het programma een paar liedjes zingen en de single van de winnaar zal er ook op terug te vinden zijn.

Voor de X Factor Exclusive Party moet je in het bezit zijn van een button. Gokje: die krijg je bij bepaalde drogisterijen als je een busje Rexona deodorant koopt. En die button is dan weer je toegangskaartje, mits je op tijd bij de studio's in Hilversum bent. Morgen de definitieve details, eens kijken in hoeverre we er naast zitten.

Zie ook:
- Zappen: X6 weer gered, Anja ten onder in X Factor
- X Factor: Internetadres X6 gekaapt
- Christian van X Factor verwacht eigen album
- Sharon uit X Factor komt nu al op single uit

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Best of-show en cd van X Factor op komst

  1. Camchat4u nl

    Ik wacht liever op de cd van Sharon!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>