Henkjan: Richy wint X Factor niet

"Gaat Richy de X Factor winnen?", vroeg Matthijs van Nieuwkerk gisteren aan Henkjan Smits in De Wereld Draait Door. "Neeeeeee", zei Henkjan heel overtuigd. Een verdere toelichting gaf het jurylid niet, want de eindtune van de Vara-show was al te horen. Maar uit alles was op te maken dat hij de overwinning van X Factor aan Sharon toebedeelde. Het jurylid heeft immers al eerder gezegd dat de winnaar uit zijn categorie zou komen. En als Richy niet wint, dan blijft er maar één kandidaat over. Enerzijds natuurlijk erg sportief dat Henkjan zo open is over zijn verwachtingen, maar naar Richy toe is het natuurlijk niet leuk. Is weer olie op het vuur voor de journalisten van De Telegraaf…

Zie ook:
- Best of-show en cd van X Factor op komst
- Christian van X Factor verwacht eigen album
- Zappen: X6 weer gered, Anja ten onder in X Factor

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Henkjan: Richy wint X Factor niet

  1. Camchat4u nl

    HenkJan is slim!

    Telkens bleek dat wanneer Richy negatieve kritiek van de jury kreeg, hij door stemmen uit de gevarenzone bleef.

    Dit foefje zal hij ook voor de halve finale herhalen. Sharon zal toch wel meer stemmen dan X6 krijgen. Door de stemmers te pushen op Richy te stemmen, zal hij daarmee X6 verdrijven. Richy en Sharon zullen dan in de finale staan.

    Terecht? Diegene met de meeste stemmen wint, al zie ik liever X6 en Sharon in de finale. Maar ja, dat wordt afwachten…

      /   Reply  / 
  2. ilse

    camchat zei het al, daar sluit ik me bij aan. Ik hoop ook dat x6 en Sharon in de finale komen, en dan dat Sharon wint

      /   Reply  / 
  3. Rick

    Sharon wint toch wel, met wie ze ook in de finale komt.. Er werden bij Idols ook veel medelijdenstemmen uitgedeeld in de liveshows, maar toen bij de finale Floortje een keelontsteking had, werd er ook niet uit medelijden gestemd, en won Raffaela omdat ze beter zong.

      /   Reply  / 
  4. Robin

    Ik ben het eens met de reacties van Ilse en Rick.

      /   Reply  / 
  5. sharon

    Ik denk ook dat Sharon gaat winnen, en terecht want ze verdient het gewoon! Gisteren bij de resultshow had de nummer 1 (Sharon waarschijnlijk) 46% van de stemmen, de nummer 2 (waarschijnlijk Richie) had maar 28 %! dat ligt nog een eind uit elkaar! Sharon wint toch wel, maar ik ben wel een beetje bang, dat als iedereen dat denkt, er dan geen stemmen binnenkomen en Richie alsnog wint….. Is al vaker gebeurd..

      /   Reply  / 
  6. Camchat4u nl

    Iedereen is nu gewaarschuwd Sharon!

    Iedereen dacht: X6 is beter dan Richy, en krijgt toch wel meer stemmen. Niet dus!!!

    Stem dus op Sharon!

    of koop gewoon haar cd na X-Factor ipv illegaal downloaden. Het gaat er uiteindelijk toch om wat er ná X-factor gebeurt. Een platencontract of musicalcontract krijgt ze toch wel :)

    Maar ja, voor haar persoonlijk is het natuurlijk wel leuk om te winnen…

      /   Reply  / 
  7. mark

    Hey lekkere Richy,

    Trek je nergens wat van aan. Jij gaat winnen!!! Zo’n lekker jongen met zulke mooie ogen en nog een mooie stem ook….MAG GEEN 2E WORDEN.

    And I love your style!!

    Groetjes,
    Mark

      /   Reply  / 
  8. Tineke

    Mark …. je zit hem op te hemelen….ok, maar als laatste noem je nog even zn zangtalent. Tis wel duidelijk dus waarom Richy in de Finale kwam. Alleen maar omdat de hormomen van de pubers op hol slaan als ze Richy zien. Het gaat niet alleen om de zangstem maar het is wel het belangrijkste onderdeel en bij Richy is het niet zn zangstem die hem erdoorheen gesleept heeft. MAN WAT ZINGT HIJ VALS ZEG!!! Als ie rustig zingt klinkt het best aardig , maar als hij er wat kracht opzet dan is het niet om aan te horen zo vals. Ben blij dat Sharon nu gewonnen heeft. Eindelijk heeft Nederland eens wat meer naar de stem geluisterd en is niet alleen het uiterlijk het belangrijkste. De jongens hebben altijd al het grote voordeel van al die verliefde meisjes en dus meer stemmen. Dus ik ben blij dat dit grote talent Sharon gewonnen heeft. TERRECHT!!! 75% van de stemmen zegt al genoeg lijkt mij!!!! Het talent heeft gewonnen van de wipkipjes!!!! EINDELIJK!!!!!!!

      /   Reply  / 
  9. Camchat4u nl

    er blijken ook verliefde mannekes op Richy te hebben gestemd…

      /   Reply  / 
  10. sharon

    tineke, het is gewoon waar wat je opschrijft en ik ben het helemaal met je eens! Nederland leert eindelijk een beetje hoe het moet stemmen en waar men op moet letten! Ik ben ook zoooooo blij dat Sharon Richy heeft weten te verslaan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>