X Factor singles: Heartbreak Away en The Way

Dit weekend gaan heel wat Richy en Sharon-fans flink zwijmelen. Beide X Factor-finalisten hebben namelijk een ballad toebedeeld gekregen om als eerste single uit te brengen. Sharon Kips zingt Heartbreak Away, een nummer dat is geschreven door mensen die ook voor Celine Dion schreven. Richy Orson Brown gaat met een nummer van Enrique Iglesias aan de haal: The Way. Beide nummers zullen morgenavond worden vertolkt. Nog diezelfde avond zijn ze te koop.

RTL zou wel gek zijn om de single van de finalist namelijk niet weer als download aan te bieden na afloop van de show. Vorig jaar werd Right Here Right Now van Raffaëla immers in enkele dagen 40.000 keer gekocht, kassa!

Daarom zet RTL niet alleen de single van de winnaar online, ook de single van de runner-up wordt als download te koop aangeboden. Deze is slechts voor een periode van 24 uur te koop.

De single van de winnaar zal op 3 maart (aanstaande vrijdag) overigens al in de winkel verkrijgbaar zijn. Ik gok op Sharon met Heartbreak Away…

Beluister Heartbreak Away met een fotocollage er onder:

Zie ook:
- X Factor kandidaten krijgen achternamen: Kips en Brown
- Henkjan: Richy wint X Factor niet
- Finale X Factor tussen Sharon en Richy
- Best of-show en cd van X Factor op komst

facebook share facebook share

55 Reacties // Reageer

55 thoughts on “X Factor singles: Heartbreak Away en The Way

  1. ClemUns

    Ik ga ook voor Sharon!!

      /   Reply  / 
  2. Seijejan

    Ik vind Sharon een knappe en leuke meid…Met die mooie kuiltjes in d’r wangen.
    Zou zo met haar willen trouwen, ook al ken ik haar niet…En zij mij ook niet…Dus forget what I just have said…

      /   Reply  / 
  3. Ronald

    Ach jee, krijg je dat weer.
    Een ‘gemaakte’nummer 1, om vervolgens nooit meer iets te vernemen van deze mensen. Mensen ja, ik gebruik het woord artiest niet eens.
    Moeilijk he zelf een hit scoren?

      /   Reply  / 
  4. Robin

    Mooie titel dat van Sharon, ben erg benieuwd.. ook naar die van Richy!
    Ik hoop dat Sharon wint!!!

    En hoe weet je dit trouwens, de titels enzo

      /   Reply  / 
  5. ilse

    ik hoop het, dat Sharon wint. Richy’s fans zijn erg fanatiek helaas. Dus vooral op Sharon stemmen iedereen!

      /   Reply  / 
  6. Herman

    @ Robin: ik zoek al de hele week op internet naar de singles, kon ze gisteren eindelijk ergens vinden. Nu maar hopen dat Google het morgen heeft verwerkt, dan stromen de bezoekers na afloop van X Factor massaal toe :-)

      /   Reply  / 
  7. Camchat4u nl

    Het nummer van Sharon, is dat geschreven door Batdorf & McLean ?

      /   Reply  / 
  8. Noname

    SHARON WINT X-FACTORR! :D :D

      /   Reply  / 
  9. ik

    volgend jaar weet niemand meer wie het zijn…

      /   Reply  / 
  10. charissa

    ik heb gister net als vele van jullie ook de finale van x factor (of moet ik zeggen, idols?) gezien. Is het deuntje niet hetzelfde als dat van Idols? Red room..blue room, lijkt allemaal op elkaar. Ik snap niet waarom ze geen idols 4 hebben gemaakt, X factor is feitelijk hetzelfde, behalve de strijd tussen de jury-leden. Jury-leden, waarom zitten die er? Om hun zakken te vullen? het publiek stemt toch..tenminste dat is wat WIJ denken, het is allemaal doorgestoken kaart..goede zangers liggen er al eerder (onterecht) uit. Geef toe, anja had een vele malen mooiere stem dan Richy. Van te voren was bepaald dat Sharon zou winnen, dit was al duidelijk toen wij de finale aan het kijken waren. De nieuwe single? komt eventjes op 1, ze staat een paar maanden in de spotlights om vervolgens niks meer van haar te horen. Boris? Raffaela? Floortje? wie zijn dat? Kortom ik verheug me al op de X factor 2!

      /   Reply  / 
  11. paardjuhh

    eeJ allemaal Sharon heeft gewonen en terecht.., . zij is gewoon de beste..,. ick ga strax egt haar singel kopen:D maar Richy komt er oojk egt wel

      /   Reply  / 
  12. charissa

    singel!? wat is dat..bedoel je single? maar ik heb zelf ook meeegedaan aan x factor, ik kwam niet verder dan de audities omdat: ze niet mijn stijl zochten! en dan word er gezegd: van 15 – … iedereeeeen kan meeedoen! nou niet dus! ze zoeke al iemand die wel in hun platje moet passe, een beetje funky haar..dat kan niet..verder zeiden ze: heele mooie stem, zing je in een band? maarja je bent niet echt onze stijl. Verder heb ik vanuit betrouwbare bronne vernome dat er nogal gesjoemeld word met de stemmen (oeps mocht ik dit niet zeggen)

    en nee, ik ben geen verbitterde afgewezen kandidaat, want zelf treed ik regelmatig op met mijn band.

    groetjes charissa

      /   Reply  / 
  13. Nienke

    Iedereen zit over Sharon.. Heeft iemand ook de single van Richy? Ik wil ze alle twee maar kan die van Richy niet vinden.. En ik wil niet betalen (Nederlander he :P ).. Ik ga lekker verder zoeken naar Richy :)

      /   Reply  / 
  14. Marissa

    @ Nienke; Limewire > Richy Brown intikken als trefwoord.
    Dan vind je de single van Richy ;)

      /   Reply  / 
  15. Tjitssss

    Wowo, Sharon, super duper
    wat een getuigenis mag jij zijn, dat Christenen niet saai zijn…dat ook wij kunnen genieten…ik hoop je dit jaar te zien samen met x6 op de eo-jongerendag..

    miss ga ikt volgend jaar ook maar eens proberen;) haha…

    Gods zegen Sharon!!Blijf wie je bent in Hem..

      /   Reply  / 
  16. *houvanhem.

    SHARON HEEFT GEWONNEN, IK VIND EERLIJK, ZE WAS GEWELDIG.

      /   Reply  / 
  17. Rosaa!!

    Heeeeeeeee allemaal!
    Het is echt vet terecht dat sharon heeft gewonnen! Sharon you are the best..!
    En trouwens het publiek stemt echt wel ..!
    En met die stemmen gewisseld klopt ook niet.. want met de audities moet je life zingen (ook met de liveshowes enzoo natuurlijk!) En daar horen ze echt wel of je talent hebt of niet!

    Najaa …xx

      /   Reply  / 
  18. Dutchy

    Geen wonder dat Charissa eruit ligt, als je niet eens fatsoenlijk Nederlands kunt schrijven. Dan zak uitspraak wel helemaal hopeloos zijn, neem voorbeeld aan Sharon. Die spreekt perfekt Nederlands & Engels, waarvan akte :-)

      /   Reply  / 
  19. Dutchy

    Tjonge ,Tjonge Charissa, wat ben jij doorzichtig. Je hebt niet eens door hoe je voor lul staat hier. Sharon gaat minimaal net zo bekend worden als Anouk, Laura Figi & Ilse De Lange. Ze was al lange tijd bekend bij insiders, heeft al diverse festivals gewonnen. X-factor is bewust gekozen om definitief bij grote publiek door te breken. Ze heeft al zanglessen vanaf haar 10de jaar en heeft geduldig stapje voor stapje de tijd genomen. Ze is absoluut grootste talent van de afgelopen jaren. Blijf jij maar lekker optreden, zingen als hobby is best leuk. Maar jij redt het never, wat een afgunst, als mens ben je al door de mand gevallen, jury had dat goed gezien :-) Sharon is als mens topwijf, ik ken haar persoonlijk, ze staat altijd & voor iedereen klaar en treedt al jaren gratis op voor gehandicapten & minder bedeelden in o.a. Colombinehuis. Ik kots van mensen als jij met ongenuanceerde bla,bla verhalen

      /   Reply  / 
  20. Mansardo Showcases

    Hi there. Just wanted to say that people like Charissa are mostly right about these matters; i’m a representative of dutch music-industry also and i know how things work, especially with these (commercial)TV-formats who are only broadcasted to earn as much money as possible. In many of these programs the makers already made deals with recordcompanies for…indeed… a pre-selected winner. that doesn’t mean that i’m not impressed by Sharon; she’s very professional and i would like to work with her also. But you guys shouldn’t ‘attack’ Charissa: she might be better informed than all you guys think…
    Dani Zmóbek, president of the Mansardo Songwriters Collective.

      /   Reply  / 
  21. GirlTjj15

    SUPER SHARON!!
    Echt vet Mooii LIeDjj
    Gefelciteerd,,

    DOeii

      /   Reply  / 
  22. Dutchy

    You can act if you’re well informed and write in English but…..I’m a musician as well and know much more about Sharon.Besides I feel it in my bones, she’s the most completed singer fr. the last decade in Holland. This is just a beginning for Sharon, with the right support & manager, she’ll reach the top in Europe, The Netherlands is much to tiny for her. I’ve put the link from youtube allready on my American friends site and the reactions are already overwhelming, sofar, so…
    And my predictions in this are usually for 99 % true
    BTW who the hell is Mansardo? Never heard about it, grinzzzzz

      /   Reply  / 
  23. Mutsje

    Ehmm.. hoe kan die “president of the Mansardo Songwriters Collective” of t bericht van Charissa reageren als haar bericht nederlands is en dat van hem engels en hij doet ook alsof hij engels is. Dus hoe kan dat?
    En Charissa, waarom gun je t Sharon t niet gewoon?

      /   Reply  / 
  24. daffy

    hey charissa ben t helemaal met je eens volgens mij is het allemaal doorgestoken kaart geweest henkjan wist voor 2wkn terug al te zeggen dat Sharon DIK zou winnen hoe kun je zoiets nou weten als de finale nog niet eens is geweest vond Sharon ook Vet slecht Sharon (krijs)Kip(s) ze heeft dr naam mee maar verder… past ze beter bij de eo want als je haar berichten leest vanuit biddinghuizen daar gebruiken ze wel heel erg veel god laat iedereen toch in hun waarde of je nou wel of niet gelooft want iemand zonder god kan het net zo goed winnen zo dat moest ik ff kwijt

      /   Reply  / 
  25. Dagobert Duck

    Daffy Duck is duidelijk ‘n Richie Rukker die ongenuanceerde kreetjes slaakt & blablabla doet. Ik ben ‘n atheïst, maar je moet geen godsdiensten erbij gaan slepen, moron, zelfs daar heb je geen respect voor.
    Laat mensen in hun waarde, je weet geeneens waar Biddinghuizen ligt mongool. D’r is slechts 1 gezamelijke kerk voor alle godsdiensten. Zo godsdienstig zijn ze daar.
    Beter ‘n wereldzangeres met principes, die je recht & fris durft aan te kijken dan achterbakse gluipers die anoniem prachtige mensen op het net af zitten zeiken. Ik ga nooit naar ‘n kerk, maar ga zeker binnenkort ‘n album van Sharon kopen, zodra die uitkomt !!!

      /   Reply  / 
  26. levi

    Wat mensen dus vaak niet weten is dat er voor de auditierondes die je op tv ziet, nog een ronde is, een voorselectie waar mensen die verstand hebben van muziek zitten. Helaas zijn het echter vaak gewoon leden van de xfactor/idols crew. Ik heb meegedaan aan popstars waar ik werd geweigerd tijdens de voorronde alhoewel er wel getwijfeld werd. Daarna deed ik mee aan idols 3 en ik mocht niet door, waarom niet? krijg ik misschien nog wat kritieken mee? was wat ik vroeg. Als antwoord werd ik uitgelachen en zei de voorrondejury/nepjury: Niets was goed, doei!
    Dit jaar deed ik ook weer mee met Xfactor en terwijl ik aan het wachten was zag ik ineens de vrouw die mij vorig jaar jureerde voorbij lopen. dit keer niet als jury maar als scriptgirl die bij het team hoorde. Dat vond ik erg fout. Mijn auditie van dit jaar ging wel oké maar ik was niet door. Ik kreeg nu echter wel kritieken van de voorrondejury/nepjury. Een vriendin van mij heeft meegedaan aan idols 2 waar ze werd afgekraakt, popstars waar ze werd geweigerd (allemaal door de voorrondejury) en bij idols 3 was ze ineens helemaal wat ze zochten en mocht ze wel bij de echte jury komen nadat ze door de nepjury was gescreend. Sorry ik snap dat Henkjan en zijn entourage niet iedereen van de 12000 inschrijvingen kan zien maar wek dan ook niet de suggestie dat je wél iedereen gezien hebt want dat is een leugen, voor de mensen die niet geloven dat ik kan zingen, hier is mijn myspace met liedjes: http://www.myspace.com/levioffical

    groetjes, levi

      /   Reply  / 
  27. Snem

    Ik heb net als iedereen hier natuurlijk gekeken naar de finale. en ik moet zeggen dat het helemaal terecht is dat Sharon heeft gewonnen.
    En trouwens, er zijn dus echt wel mensen die door Idols bekent zijn geworden. Kijk maar naar Jim, en Jamai, die zijn dan wel niet in de muziek wereld doorgebroken, maar wel in de musical wereld.

    Maar oke, ik denk dat Sharon wel ver gaat komen. Niet normaal, wat een stem heeft zij. Echt heel goed.

      /   Reply  / 
  28. melanie

    Sharon knap gadverdamme jij hebt ook geen smaak ze is een oerlelijke domme trol

      /   Reply  / 
  29. daffy

    @Dagobert Duck kon je niks orginelers verzinnen joh en ik niet weten waar biddinghuizen ligt??? whaha ben er een paar keer op vakantie geweest maar dat is ook alles wil er nog niet dood gevonden worden… enne 1 tip als je die CD van Sharon koopt schaf dan eerst ff oordopjes aan en lees eerst eens de berichten beter voor je reageerd ik laat iedereen wel in hun waarde maar ja je zult wel weer zon achterlijke ijselmeernerd zijn

      /   Reply  / 
  30. sharon

    Melanie, waar ben je in godsnaam mee bezig?! nog niet eroverheen dat Sharon gewonnen heeft, die echt gewoon veeeeeel beter is dan die Richy! heb hem drie keer in het echt gezien… Heb je die neus gezien?! Als er iemand leijk is is hij het wel! Blij dat Sharon hem wist te verslaan!!!!

      /   Reply  / 
  31. charissa

    heeee dutchy, even voor de duidelijkheid: ik heb niks tegen sharon, ik vond haar ook een terechte winnaar en ze kan goed zingen, ik heb ook nooit gezegd dat ik haar niet goed vond. Ten tweede kunnen we nu wel opmerken dat de meningen over de totstandkoming van de stemmen nogal verschillen. Die nepjury klopt inderdaad, maar dat weet de gewone burger niet, wij denken dat henkjan inderdaad al die kandidaten ziet, nou dat is dus niet zo. Zo zie je maar…dit is ook weer een leugen van x factor, die (bijna) niemand weet! groetjes charissa

      /   Reply  / 
  32. iesjaa

    ik vond scharon wel goed maar ik was tog echt voor RICHY. de singel van richy vind ik ook wat mooier! en had ik denk ik ook eerder gekocht! maar hy komt er wel! maar sharon je bent ook heeel goed hoor!

      /   Reply  / 
  33. Milan

    Waar kun je de songtekst van het liedje vinden?

      /   Reply  / 
  34. Wendy

    ik ben het niet met je eens charissa
    X-factor is anders dan idols, Dit is voor alle leeftijden + groepen, dat had idols niet dus moeten ze natuurlijk een andere naam hebben omdat je een bestaande programma niet zomaar kan veranderen.

    van idols vond ik het idd op Doorgestokenkaart lijken maar bij x-factor denk ik daar anders over
    5maanden geleden toen ik sharon voor het eerst zag zingen zei ik al meteen tegen mn vriend: Zij gaat winnen!
    en kijk nu 5maanden later… wie is de winnaar… Sharon. ik vond haar toen al de beste van allemaal en dat is ze nog steeds

    Sharon heeft t verdient

      /   Reply  / 
  35. charissa

    hee wendy, jaa je hebt inderdaad wel gelijk met die andere naam. En ik vind Sharon ook goed, maar soms vraag ik me af hoe het allemaal precies inelkaar steekt! X

      /   Reply  / 
  36. Dutchy

    Hi Charissa, wel ‘t hele leven is ‘n spelletje.:-) Maar Sharon kreeg al vanaf het begin veel meer stemmen dan de rest, zoals ook bleek Zaterdag j.l., dus RTL wist dat allang, die kunnen iedere week zien wie hoeveel stemmen krijgt. Dar zagen ze allang aankomen wie er ging winnen, snap je. Maar ja, dat levert veel centjes op, dus daar werd natuurlijk niet over uitgeweid. Was dud intern groot geheim daar, dus wat dat betreft werden de mensen(zie kijkend Nederland) in het ongewisse gelaten. Ik woon vlakbij Sharon en weet dat zei al paar keren lucratieve aanbiedingen heeft gehad, in het verleden. Vorig jaar bijv. werd ze al gevraagd voor de musical The Wizz van Joop van de Ende, maar daar heeft ze voor bedankt, want ze wilde bewust met de X- Factor meedoen en ‘n solo carriere beginnen. Want ze wist daardoor dat ze altijd op een musical carriere kon terugvallen. Bij insiders was ze allang bekend en gevolgd. Alleen het grote publiek kende haar nog niet, dus alles is zorgvuldig gepland en uitgestippeld. Maar uiteraard is talent alleen geen garantie om door te breken, daar heb je natuurlijk ook de juiste kansen & geluk bij nodig. Maar zoals zo vaak gezegd, geluk kun je met doorzettingsvermogen, hard werken & charisma & vooral in jezelg geloven, afdwingen. Het is Sharon na zowat 13 jaar hard knokken, studeren & veel optreden (om de nodige ervaring op te doen) uiteidelijk gelukt. Als ik het iemand gun om beroemd te worden en die het verdient, is het Sharon Kips wel. Nu is het aan haar & manager van Sony om dit uit te bouwen. Als mens is ze al geweldig, dit heeft ze aan haar opvoeding te danken, diep respect heb ik daarom ook voor haar ouders, dat opgewekte & stralende heeft ze, mijns inziens van haar moeder. Die heb ik nog nooit chadrijnig gezien. byes, no hard feelings over wat ik eerder aan jou heb gestuurd, schoot toen beetje uit m’n slof, grinzzzz

      /   Reply  / 
  37. Dutchy

    Hi Milan, ik heb hier songteksten voor je, credits gaan naar de Sharon’s Fansite :

    A Heartbreak Away

    Night spend in the dark
    Wondering where it all went wrong
    Not sure who you are
    None to belong to
    Try to live a life
    But you’re so un alive
    If you can only make it through another day

    It’s just a heartbreak away
    from another love
    Soon you release all the ghosts of what was
    You’ve been damaged to the core
    Afraid to feel once more
    But you’ll never know love just make
    Be a heartbreak away

    Sometimes all it takes
    Is time for memories to faith
    Soon all that remains
    Is proof that you have made it
    Through the restless nights
    Back into the lights
    Oh I promise you it’s worth the way

    It’s just a heartbreak away
    from another love
    Soon you release all the ghosts of what was
    You’ve been damaged to the core
    Afraid to feel once more
    But you’ll never know love just make
    Be a heartbreak away

    So hold on the best is yet to be
    Close your eyes imagine just believe
    That just as one door closes another opens wide
    That’s not beauty of goodbye

    It’s just a heartbreak away
    Soon you release, all of what was
    Damaged to the core
    But you’ll never know love just make
    Be a heartbreak away

    Heb ook als je gitaar speelt de ook de akkoorden, credits by Alex de Vlieger ‘n muzikant:-) Hij is bezoeker van X-Factor forum hier you go:

    http://sabrakoor.nedlinux.nl/Sharon_Kips_-_A_Heartbreak_Away_chords.txt

    Ik heb zelf vroeger als hobby in bandjes gespeeld, toen ik nog heel klein was, grinzzz. Vriend van me zegt dat het aardig klopt, lol. Veel plezier ermee, byes

      /   Reply  / 
  38. charissa

    jaaa, ik bedoelde het ook allemaal niet zo gemeen, ik vind sharon ook supergoed, en was ook blij dat ze gewonnen had en nu ik dit zo lees, dat ze heel hard voor dit alles geknokt heeft enzo, dan is het wel heel leuk dat ze ook xfactor heeft gewonnen, dat verdient ze dan wel. En ja, ze kunnen inderdaad zien wie er de meeste stemmen heeft, en je hebt wel gelijk, en ik neem me woorden terug, en bedoelde alles niet zo gemeen! groetjes!

      /   Reply  / 
  39. Dutchy

    Hi Charissa, je bent ‘n schatje, komt wel goed met jou, grinnik. En ja, ik heb niks overdreven wat Sharon betreft. Ze heeft ook verschillende songfestivals al gewonnen. Recent , vlakvoor de X-factor begon, songfestival van Flevoland, onze provincie. Daar won ze ook met overmacht en iedereen was razend enthousiast, toen al. Ze trad vlak daarna op in Almere’s OPA – Openlucht Podium Almere, daar zong ze o.a. uit de musical Evita, Don’t cry for me Argentina en van Deniece Williams het bij jou ook wellicht bekende Free, het liedje waar ze in 2006 Flevo’s songfestival met overmacht had gewonnen, ja ook daar :-) Hier is de link, ze zingt daar ook live, dus ‘t is geen studiokwaliteit, maar oordeel zelf hoe ze daar zong in d’r uppie met slechte orkestband op de achtergrond.

    http://www.openpodiumalmere.nl/OPAmediafilms/sharon.html

    Ik hoor het wel van je Ik moet nog meer links van d’r hebben, was van optreden in de Bijlmer, ook ‘n festival dacht ik, kan die niet 1-2-3 vinden, sorry, maybe laters :-)

      /   Reply  / 
  40. charissa

    heeee dutchy, woooow wat goeeeed! ik vond vooral don’t cry for me argentina superrrrmooi! ze kan echt wel mega goed zinge hoor! als je die andere links toevallig nog hebt? Echt toch raar, dat zij eigelijk al toch best bekend was, maar (ik woon zelf in brabant) wij die dan helemaal niet kennen enzo! echt goed van d’r!
    kuskus

      /   Reply  / 
  41. Dutchy

    Hi Charissa, daar is ie weer:-), heb ‘t gevonden hoor, 2 x optreden van Sharon in Amsterdam- Bijlmer bij de Arena Boulevard, waar ook het Ajax Stadion is. Had ik je nog beloofd, was wel ff werk, want de clips heb ik niet meer in mijn computer. Iedere 2 maanden wordt daar ‘n , so called, “Breathing Bijlmer Festival” gehouden zij heeft daar in juli & aug. 2006 ook opgetreden, maar ik heb registratie van de NPS TV gevonden op 17 sept. 2006 van 2 optredensvan haar, programma op TV heette NPS Arena. Helaas heb ik de hele live TV registratie van 42 minuten met totaal 6 artiesten, het is ‘n 151 Mb file Sharon treedt daar nog op onder haar naam Sharon Ann.
    Eerste song is ‘n latin -jazzy nummer, het tweede is weer het nummer Free, maar wat anders en met vocal support van Tahira Sabajo, ook ‘n jong meisje met veel talent. Dit alles met een fantastisch orkest die van alle markten thuis is, olv, bij insiders, zeer bekende gitarist Orville Breeveld. Filosofie van Breathing bijlmer is om talenten van overal vandaan in muziek & kunst in de ruimste zin ‘n kans te geven om met een top orkest ervaring op te doen live. Lees zelf maar de site door als je zin & tijd hebt, want anders verveel ik je denk ik met mijn ellelange verhalen, lol. Hier komt de site: http://www.breathingbijlmer.nl/ ben ff aan het zoeken geweest, maar als je op de site zit, klik dan op pictures(onder Bijlmer)
    Klik dan op de derde regel op kijk hier. Wacht tot downloaden voltooid is en ga naar Sharon, ze is daar de 5 de act na 24 min. ongeveer, tot 35 min. treed ze daar op.
    Denk wel dat je na dat gezien te hebben overtuigd Sharon fan bent geworden en gezien hebt hoe veelzijdig zij is en vooral ‘n genot om naar te kijken & luisteren. In de Bijlmer is ze al in ieder geval “wereldberoemd”, sinds 2006. Wel, je zal wel in bed liggen zo langszamerhand, heb geen idee hoe oud je bent, ik ben in ieder geval al opa, grinzzz, dus ongevaarlijk. Wel jonge opa, zegt m’n dochter, vooral van binnen. Ik blijf nog ff op, want niemand kan me naar bed sturen en rond deze tijd is het lekker rustig en fijn om met muziek te klojen, zoals nu. c ya, hugs Dutchy. Hoor wel wanneer je ‘t gezien hebt, veel luister & kijkplezier:-)

      /   Reply  / 
  42. cherell

    vet mooi nummer ze heeft het verdiend ik ben trots op je (K)(K)(L)(L)

      /   Reply  / 
  43. charissa

    heee dutchy, beetje late reactie maar had t druk, ik ben nog een student! jaaa echt harstikke bedankt voor al die moeite van t opzoeke van die site, maarja ze is inderdaad heel goed! dat meisje ook trouwens. Volgens mij ben je een echte fan van haar, zoals ik je verhaaltjes steeds lees! wel grappig dat een “opa” zoveel van internet weet en zo met muziek bezig is enz. Nou hoor je wel weeer! X

      /   Reply  / 
  44. Dutchy

    Hi Charissa:-), yep, met m’n 6- de kreeg ik met Sinterklaas ‘n mondharmonica, daar kon ik week later al div. liedjes op spelen(zei m’n moeder)
    Met mijn 9- de ben ik begonnen met trompet spelen, dat doe ik allang niet meer, maar mondharmonica wel, daar heb ik div. van,(bluesharpen, chromatisch etc). o.a. country & blues. Weet wel beetje van muziek af inmiddels, heb ongeveer nu hier in mijn computer zo’n kleine 10.000 songs verzameld. Ben niet alleen fan van Sharon omdat ze paar huizen verderop woont, maar zoals je inmiddels zelf ook hebt kunnen constateren, ze is echt heel goed & veelzijdig. Hoop alleen maar voor d’r dat ze samen met Sony de juiste keuze’s gaat maken, wat liedjes betreft. Aan haar performance & stem zal het niet liggen, want die zijn bijzonder. Mijn oudste zoon heeft mij aan het computeren gezet:-)jaren terug, ben hem daar nog steeds dankbaar voor. Geweldig communicatiemiddel. Internet is de grootste uitvinding geweest voor de mensen van de laatste, zeg 15 jaar. Hij, mijn oudste, zit ook in de muziek(als hobby) hij maakt met zijn computer dancemuziek (trance-progressive). Kijk maar ‘s op http://www.r-lax.com. Site heeft ie trouwens ook zelf gemaakt en hij heeft daar wat composities op staan, kun je als streamer beluisteren.door daar op Mp3 te klikken. Heeft ie allemaal zelf geproduceerd. Alleen dat nummer van James Blunt (Goodbye My Lover), is een Remix van ‘m. Hij gaat misschien van Sharon ook ‘n een remix maken, zei ie, lol. Nou dat was ‘t weer ff voor vandaag, pfffft., ze zullen wel denken hier van NL Pop blog. grinzzz. Weet anders ook niet hoe ik je kan bereiken. Hoop wel voor je dat je nog steeds actief in de muziek zit & blijft, ondanks je studie. Krijg je nooit spijt van, is verrijking van je leven. Hoor je wel weer, misschien :-)

      /   Reply  / 
  45. charissa

    heeee dutchy! half 2, wat een tijd, toen lag ik allang lekker te slapen haha, jullie hebben echt een muzikale familie dus, ikzelf speel al 9 jaar keyboard, wat ik nog steeds heel leuk vind. en ja, zelf download ik steeds elke dag liedjes en vind het ook leuk om te doen. Internet is inderdaad handig hihi, op deze blog kom ik normaal nooit, zat iets over sharon te lezen toen ik hierop stuitte, maarja de mensen zullen wel denken. maar dat maakt niks uit. wel leuke remixen maakt je zoon. hoor je wel weer! groetjes

      /   Reply  / 
  46. Pinooww

    Iedereen Wist gewoon vanaf het begindat Sharon zou winnuh dat was gewoon zo duidelijk!
    Ze is echt zo super goed En het leidjuh a heartbreal away is zo mooi!!
    Naja Dat wast wel Ben neit zo`n type die languh berichtjuhs typt:P
    Ik lul echt altidj onzin Whaha Naja
    XxX Doeii Allemaal

      /   Reply  / 
  47. laura

    heyy allemaal.
    Sharon kan echt kei mooi zingen.
    Ze moest met richy de finale doorbrengen.
    Ze deed het echt supper goed.
    Ze is gewoon nog 10x beter dan raffeala!!!
    Sharon mis gewoon de beste,en als ik naar haar nummer luister is dat gewoon kei en kei vet cool en goed geen een toon is fout het is gewoon vet cool hoe zij zingt.
    Ik wou dat ik zo mooi zong.
    Ik heb in ieder geval wel megedaan op miijn school met x factor,en weet je wie er heeft gewonnen?…duhhh ikke ,”ze zeiden dat ik even mooi zong als Sharon” dat is toch vet cool of niet?

      /   Reply  / 
  48. iemand

    ik vindt sharon echt GEWELIDIG.

    ze heeft het dik verdient

      /   Reply  / 
  49. Dutchy

    hoi, Laura, das zeker vet als je op school gewonnen hebt en vinden dat je op Sharon lijkt:-). Sharon is ook begonnen met zingen toen ze op de basisschool zat. Ze was toen pas 9 jaar. Sindsdien heeft ze altijd zangles gehad en met optreden begon ze echt toen ze 16 was. Dus als jij echt aanleg hebt, moet je beslist zangles nemen en op ‘n koor gaan ofzo en noten leren lezen. Maar vooral doorzetten en serieus je best doen. Sharon heeft dat ook gedaan. Ze heeft hiervoor ook veel aan festivals meegedaan enzo. Het is haar echt niet allemaal komen aanwaaien. Nu na 14 jaar hard werken gaat ze pas oogsten en is ze bij boel Nederlanders bekend geworden. Nu maar hopen dat ze mooie liedjes krijgt en zich blijft doorontwikkelen en met beide benen op de grond blijft staan. Dat zal best lukken voorspel ik, want ze is in ‘t echt ook ‘n leuke meid. Ken d’r ‘n beetje, ze woont namelijk bij mij in de straat. Iedereen houdt van haar hier in mijn dorp, das niet alleen omdat ze goed zingen kan. Ze staat altijd klaar als ze beroep op haar doen, vooral in het Colombinehuis hier in Biddinghuizen, waar gehandicapten & moeders met kinderen die het niet breed hebben op vakantie kunnen. Daar trad ze diverse malen belangeloos op. Succes met je zangcarriere :-)

      /   Reply  / 
  50. Juist

    Ik weet niet wie die songtekst heeft getypt van die fansite, maar er zitten nogal beroerde fouten in.

    “Love just make” ?? ze zingt love just May..

    “That’s not beauty of goodbye? ik versta geen NOT hoor ? , en als ze dat echt zingt dan slaat het hele zinnetje nergens op.

      /   Reply  / 
  51. Marloes

    Ik ben echt megaaa superrr fan van Sharon!!!I (L) her!!!!!!!!!
    xx Marloes
    (heb dr 2 x ontmoet)

      /   Reply  / 
  52. zawel

    hjammer maar het moet wel richi je was goed maar ja sharon heeft tog gewonnen en jammer ik was eigelijk als ik eerljk moet zeggen voor jullie allebij maar jammer ik had gehoopt dat jullie even veekl punten hadden maar jullie deden het goed dat is wat ik wou zegge doei doei

      /   Reply  / 
  53. gooey duck

    Gooey Ducks grow to about two pounds in four or five years.
    geoduck

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>