Bauer bierverbod; dat wordt indrinken

Frans 'bier' BauerIk ben geen grootverbruiker van alcohol, maar ik kan me zo voorstellen dat een biertje bij uitstek geschikt is tijdens een concert van Frans Bauer. De zanger zelf denkt daar anders over, want tijdens zijn shows in het Antwerpse Sportpaleis geldt er een bierverbod. Bauer wil niet hebben dat er zatte mensen naar de bar lopen als hij zingt. Bovendien wil hij graag dat zijn fans zonder brokken door het verkeer komen. Wat een onzin, dat wordt dus flink indrinken thuis om het een beetje gezellig te hebben.

Het voorstel van Bauer deugt natuurlijk van geen kant.

1) Sinds een aantal jaar kennen we zoiets als de ‘bob’, iemand die bewust onbeschonken blijft zodat vrienden wel lekker kunnen drinken. Fijn dat Bauer bezorgd is over het verkeer na afloop van zijn optredens, maar dat valt dus prima op te lossen.

2) Alleen een verbod op bier is niet eerlijk. Ik ben het met Frans eens dat het tijdens een optreden enorm hinderlijk is als er telkens mensen voor en langs je willen om drank te halen. Maar sluit dan de hele bar, en niet alleen de alcoholische afdeling.

3) De podia hebben het al zo moeilijk, juist de drankomzet helpt ze er bovenop te blijven. Maar een drankverbod betekent inkomstenderving. En dat zal uiteindelijk verhaalt worden in het toegangskaartje. En zo dupeert Frans ook de niet-drinkende fan.

Kortom: niet zeuren Frans, of het goed aanpakken.

Zie ook:
- En nog een keer edelmetaal Frans Bauer: goud voor 10 Jaar Hits
- De weken van Frans
- Jaaroverzicht België: Anouk grote winnaar, Frans Bauer doet het ook leuk

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bauer bierverbod; dat wordt indrinken

  1. Pingback: Frans Bauer verruilt Villa Pardoes eenmalig voor Mappa Mondo | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>