Huh? Nieuwe single André Hazes

André HazesVolkszanger André Hazes is al ruim anderhalf jaar geleden overleden, toch zal er nog deze zomer een nieuwe single van Hazes uitkomen. Het wordt een voetbalsingle, weet RTL Boulevard te melden. Albert Verlinde suggereerde dat het om een geremasterde versie van een bestaand nummer zou gaan. De Toppers zweten ondertussen peentjes, zij krijgen uit onverwachte hoek sterke concurrentie voor hun Wir Sind Die Holländer.
Hoewel het WK Voetbal nog moet losbarsten, lijkt het er op dat de Toppers de grootste voetbalhit in handen hebben. Hun plaatje stond al in de top 10 en is weer stijgende. Een andere gegadigde is Café de Wereld, al gaat de verkoop van dat plaatje nog niet echt heel goed.

Hazes was een koning in het schrijven van oranje-nummers. Hij nam er legio op en een groot aandeel werd ook daadwerkelijk een succes. Een vol stadion was in elk geval nooit te beroerd om mee te zingen. Gaat dat nu opnieuw gebeuren? Of hadden de nabestaanden nooit toestemming mogen geven voor deze actie?

© Nlpop

Zie ook:
- Eerste voetbalhit van het jaar een feit
- Toppers tuimelen uit top 10

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>