Ook Balkenende reageert op breuk Jan en Yolanthe

Het liefdesdrama van Jan Smit heeft inmiddels ook Den Haag bereikt. “Erg jammer om te horen”, reageert premier Balkenende op het nieuws. Hij sprak met RTL-journalist Frits Wester na afloop van de ministerraad. Het hele interview is vanavond te zien in RTL Boulevard.

Gisteren werd bekend dat Jan en Yolanthe officieel geen setje meer zijn. Zoals het er naar uitziet maakte Yolanthe iets te veel plezier met andere mannen, waaronder Wesley Sneijder.

Premier Balkenende had de breuk niet zien aankomen. Op zijn verjaardag, 7 mei, kreeg hij nog een sms’je van Jan en Yolanthe. Balkenende en Jan Smit hebben al geruime tijd contact, de premier heeft zijn cd’s in het handschoenenkastje liggen.

De website van RTL Boulevard noteert nog de volgende quote van Wouter Bos over Wesley Sneijder: “Heeft ‘ie ook weer eens gescoord.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>