Duettenkoorts: Trijntje Oosterhuis doet het met Raul Midón

Trijntje OosterhuisEerder deze maand werd bekend dat Marco Borsato een duet heeft opgenomen met niemand minder dan Andrea Bocelli. Maar de duettenkoorts is ook toegeslagen bij Trijntje Oosterhuis – die eerder samenzong met Borsato in Wereld Zonder Jou. Want eerdaags komt de debuutsingle uit van de singer/songwriter Raul Midón, en dat is een duet met Trijntje. Het heet Where Is The Love en komt ook op een speciale Nederlandse editie van de cd State Of Mind. In de Amerikaanse koffieketen Starbucks gaat het schijfje van de zanger uit New Mexico als warme broodjes koffie over de toonbank.
Slimme zet van platenmaatschappij EMI. Door een nieuwe artiest te lanceren via een duet met één van Nederlands populairste zangeressen, staat Midón meteen gigantisch op de kaart. En dat komt voor hem mooi uit, want van 23 tot en met 25 februari is hij in het land om zijn cd te promoten. En dat toertje wordt afgesloten met een concert in de Melkweg. Moet toch raar lopen als Trijntje niet even binnenwandelt op de Lijnbaansgracht? Raul was immers haar gast tijdens de concerten in de Heineken Music Hall.

Zie ook:
- Trijntje gaat als een trein
- Nog één week tot duet Bocelli & Borsato
- Marco Borsato gaat Andrea Bocelli met duet aan eerste nummer 1-hit helpen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>