Opgeflopt: Raffish

RaffishToen op 10 oktober 2005 Eva uit de meidengroep Raffish stapte, voorspelden wij al: het einde van Raffish is nabij. Vandaag zijn de vier overgebleven dames daar ook achtergekomen, zo vertrouwden zij RTL Boulevard toe. Het bleek dat ze allemaal te uiteenlopende ideeën hadden over een tweede album. Raffish is in 2004 samengesteld in de tv-talentenjacht Popstars The Rivals.
RTL Boulevard heeft het er maar druk mee, al die vermeldingen van geflopte bandjes die uit elkaar gaan. Op 27 januari maakte boyband Men2B al bekend er het bijltje bij neer te gooien. Ook zij troffen elkaar bij Popstars.

De meiden van Raffish zeggen allemaal veel vertrouwen te hebben in een solocarrière; stuk voor stuk gaan ze een singletje opnemen. Onze voorspelling: daar hoor je nooit meer wat van.

Zie ook:
- Einde Raffish nabij
- Men2B: Het was niet zo bedoeld

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Opgeflopt: Raffish

  1. Ronald

    Haha. Ja maar ze hadden wel een nummer 1 hit he? Dus dan heb je het helemaal gemaakt… hahaha. Meiden, misschien is musical iets voor jullie? Wederom ben ik er niet rouwig om

      /   Reply  / 
  2. Pludefax

    Dat we nóóit meer wat van dat snolletje met dat enorme voorhoofd horen. Amen.

      /   Reply  / 
  3. Andre

    Goh wat jammer, ik ga ze echt missen ;)

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Eva uit geflopt Raffish scoort wereldwijde platendeal | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>