Wees gewaarschuwd! Brard: ‘Reken maar dat Luv Nederland nog eenmaal versteld laat staan’

Patty BrardEerder waren we wat sceptisch over de aangekondigde comeback van Luv, maar het lijkt er op dat het ruziënde trio haar plannen toch doorzet. RTL 5 zendt vanaf 3 april de reallife-soap Back In Luv’ uit en vandaag is ook officieel bevestigd dat de dames opduiken in de Arena bij het trio Toppers, bestaande uit Gordon, Gerard Joling en René Froger. Die comeback begint dus serieuze vormen aan te nemen. En Patty Brard waarschuwt: "Reken maar dat we Nederland nog eenmaal versteld laten staan!"
Luv bestaat naast Brard ook uit Marga Scheide en José Hoebee. Een comeback duikt eens in de zoveel tijd op in de media, maar is tot nog toe nooit doorgegaan doordat er teveel onuitgesproken ruzies, vetes, onenigheden en misverstanden waren. Maar nu heeft het trio wel erg veel verplichtingen gemaakt om de terugkeer eventueel af te blazen.

De dames zijn overigens erg ingenomen met de uitnodiging van de Toppers. Nu maar hopen dat de concertbezoekers dat ook zijn.

Zie ook:
- Jaja, eerst zien dan geloven: comeback tournee Luv
- Het is duidelijk: Patty Brard scoort carnavalskraker 2006

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>