Afscheid BZN in Ahoy

BZNNiet de Amsterdam Arena en ook niet het Arnhemse Gelredome, maar de Rotterdamse Ahoy’ zal het toneel zijn van het afscheidsconcert van BZN. Dat heeft de Volendamse band bekendgemaakt via zijn website. Vorige maand maakte de formatie bekend een punt te willen zetten achter de carrière. Sindsdien lijkt BZN vaker in het nieuws te zijn dan ooit tevoren.

Het is zo goed als zeker dat de Tros de band gaat volgen gedurende de laatste weken voor een reallife-soap. De zender is van plan om elke vrijdagavond een soap rondom een Nederlandse artiest uit te zenden. Mede daardoor was de verwachting dat BZN groots zou uitpakken voor het laatste optreden, bijvoorbeeld in een stadion zoals de Arena. Maar daar ziet het nu dus niet naar uit. Het laatste optreden volgt overigens op een omvangrijke tournee door heel het land. Data worden half april bekendgemaakt.

Rondom dat afscheidsconcert is al een relletje ontstaan. Anny Schilder, tot 1984 verbonden aan BZN, zou graag een nummer meezingen. Maar Jan Keizer wil juist dat BZN afscheid neemt van het publiek in de huidige samenstelling. Bovendien heeft het publiek toentertijd al uitgebreid afscheid kunnen nemen van Anny, die een solocarrière ambieerde.

Zie ook:
- Volendammer rel: Anny mag niet zingen bij afscheid BZN
- Anny Schilder solliciteert naar plekje afscheidsconcert BZN
- Carola Smit wilde nog niet stoppen met BZN
- Zappen: Alweer een reallife soap bij de Tros

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Afscheid BZN in Ahoy

  1. Tineke Koster

    Hallo,
    Hierbij wil ik u vragen me op de hoogte te houden van de verkoop van kaartje voor het afscheidsconcert van BZN. De kaarten zijn bedoeld voor een verstandelijk gehandicapte vrouw die momenteel erg ziek is, veel heeft meegemaakt. Dit is een grote wens van haar.
    Alvast bedankt.

    Met de vriendelijke groet,
    Tineke Koster

      /   Reply  / 
  2. Ada Muyres

    Hallo,

    Graag zou ik op de hoogte gehouden willen worde, wanneer de plaatsen voor het afscheidsconcert verkocht worden.Welke datum wordt het concert gehouden en de kosten daarvan. Bij voorbaat dank.
    Groetjes Ada Muyres

      /   Reply  / 
  3. Thijs

    Als het enige is dat ze nu nog kunnen produceren als afscheid een nummer uit 1990 is het goed dat het ophoud. Ik vind het SCHANDE !

      /   Reply  / 
  4. Ria

    Ja Thijs ze zingen nog nummers uit 1990, vertel mij eens welke band dit presteert dat een nummer dat al jaren oud is nog zo goed bevalt bij de meeste mensen. Trouwens ze hebben echt wel vrij recent nog nieuwe nummers gemaakt. Ik hoop dat ik bij het afscheid al hun oude topnummers nog een keer zal horen, en dan ook Mon Amour, o ja Thijs dat nummer is denk ik uit 1960-1970, zelfs zo’n oud nummer ligt nog steeds goed in het gehoor en zeker weten dat het met luid applaus begroet zal worden.
    Hun nummers zullen bij mij thuis altijd te horen blijven want ze zijn en blijven goed en dit kan je van weinig andere zeggen, meestal zijn die nummers na maanden al niet meer zo geweldig om na te luisteren maar bij BZN blijf ik meeswingen.
    Ik vind het SCHANDE dat jij zo’n reactie plaatst.

      /   Reply  / 
  5. joyce

    Hallo

    Ik wil graag weten of er nog een herhaling wordt uitgezonden van het afscheidsconcert op zaterdag 16 juni 2007 van BZN?

      /   Reply  / 
  6. inge

    tijdens het afscheidsconcert van bzn werd er een lied gezongen ,na de pauze dat ook door een ander word gezongen in het nederlands .
    wie kan mij aan de titel van dat liedje helpen?

    met vriendelijke groet en dank inge.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>