AT5 ook in complot Guillermo & Tropical Danny

Guillermo & Tropical DannyEigenlijk was ik niet meer van plan om over Guillermo & Tropical Danny te schrijven. Toppertje is flink op zijn retour in de hitlijsten en dat betekent waarschijnlijk ook het einde van deze one-hit-wonders. Einde oefening dus. Maar zojuist bereikte ons toch weer een smeuïg detail over het rammelende succesverhaal van dit duo. Het succes begon op Koninginnedag, toen ze voor de camera’s van AT5 hun liedje mochten zingen. Volgens eigen zeggen hebben ze dat zelf geschreven en zijn ze zeker niet bij elkaar gezocht; het succes van Toppertje zou een toevalstreffer zijn. Maar ook het optreden bij AT5 lijkt nu geen toeval.
Want Guillermo was in april stagiair bij AT5 voor het politieprogramma Scanner, zo meldt Nieuwe Revu. Bij AT5 wist iedereen van Guillermo’s muzikale ambities. Toen er een gaatje viel in de programmering van die Koninginnedag, werden de twee opgetrommeld. Over de rest van het verhaal bestaan verschillende versies, maar feit is dat ze twee maanden later de hitlijsten aanvoerde.

Vrijdag is dat voorbij. Dan knalt Jan Smit ze van de eerste plaats af. En zelfs als dat niet was gebeurd, dan stond Basshunter wel op 1 in de Single Top 100. Tot nooit meer, Guillermo & Tropical Danny!

Zie ook:
- Guillermo en Tropical Danny kloppen inderdaad niet
- Complottheorie: Guillermo & Tropical Danny niet echt
- Hit of shit: Guillermo en Tropical Dany – Toppertje met BrEeZaH ananas (met video)
- Tropical Danny gespot zonder Hawaiï-outfit

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “AT5 ook in complot Guillermo & Tropical Danny

  1. Utop

    Wat ik je brom, een complot!

    (zucht)

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    Dat het nep was was al duidelijk. Enne. Guillermo’s muzikale aspiraties? Ga eens muziek maken dan, Guillermo!

      /   Reply  / 
  3. John

    Vandaag voor het eerst het nummer “Toppertje” gehoord en gezien op BNN.

    Het kan toch niet waar zijn dat zoiets zelfs maar in de top-40 staat? Mijn vriendin vertelde me dat dit echt al een tijdje hoog genoteerd staat. Dat heb ik dan echt gemist, ik had het nog nooit gehoord. (Nee ik kom niet van een andere planeet, maar bij mij staat Sky-radio de hele dag aan).

    Ik kan het nauwelijks geloven dat de gemiddelde Nederlander zó dom is en zo weinig smaak heeft dat dit mogelijk is. Ik ben helemaal verbijsterd. Ik kan er niet over uit!

    John T
    Rotterdam

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>