Sterren van Grease bloggen ook

Bettine HolwerdaNLpop kan weer een collega-blogger verwelkomen, en dit keer niemand minder dan Bettine Holwerda. Samen met Jim Bakkum zal zij straks schitteren in Grease de musical. Op de website van RTL Boulevard (want Albert Verlinde is de producent) houdt zij een blog bij over de aanloop naar de première. Jim deed op zijn eigen website stiekem al hetzelfde, al maakt Jim niet gebruik van een mobiele telefoon met videocamera.
Heel veel is er nog niet gebeurd op het weblog, al lijkt Bettine iedere werkdag iets achter te laten voor de fans. Over het optreden op de Uitmarkt schrijft de musical-ster: "Het optreden ging goed, alleen gleed ik bijna uit over de spekjes van de ‘blue men group’, maar het is goed afgelopen."

Kijk, en op zulke momenten is het jammer dat niemand anders dat multimediale telefoontje van Bettine bediende. We houden de blog in de gaten.

Zie ook:
- Jim verkoopt de theaters grif uit
- Jim wil voor ons gaan!
- Agenda van Jim puilt nog meer uit

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sterren van Grease bloggen ook

  1. Geesje

    Dat was in Amsterdam op de uitmarkt inplaats van Rotterdam dat Bettina bijna uitgleed bij de les blijven HAHA!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>