Razendsnelle dvd-release Marco Borsato

Marco BorsatoMeestal nemen artiesten wel even de tijd bij het uitbrengen van een concertregistratie op dvd. Niet zelden gaan daar maanden overheen. Maar niet bij Marco Borsato. De dvd bij de Symphonica in Rosso-concerten (eind oktober t/m half november) moet al op 1 december in de winkels liggen. Nog net op tijd voor Sinterklaas en iets ruimer op tijd voor de kerstdagen. Op deze dvd uiteraard de singles Rood en Everytime I Think Of You, een duet met Lucie Silvas. Die nummers verschenen (nog) niet op een cd van de zanger.

De dvd gaat natuurlijk vet dubbel platina uitgeleverd worden. Want op de 10 concerten komen zo’n 500.000 bezoekers af. En het moet toch raar lopen wil niet minstens 30% een aandenken hebben aan het concert in de vorm van een dvd. Of zullen ze genoegen nemen met de uitzending op SBS 6?

Zie ook:
- Marco Borsato doet het nu ook in het Engels
- Ondanks extra concertdata al levendige zwarthandel in kaarten Marco Borsato
- Concerten Borsato bijna 20% duurder dan in 2004
- Zappen: SBS tekent deal met Marco Borsato

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>