Nog één keer Borsato in Gelredome

De concertreeks van Marco Borsato in het Gelredome zit er bijna op. Vanavond staat de zanger voorlopig voor het laatst in het Arnhemse stadion. Daarna hebben ruim 320.000 mensen de Symfonica in Rosso-show gezien. Een gigantische prestatie. En als het aan Borsato ligt een jaarlijks terugkerend evenement, zo meldt Entertainment Live. Marco wil Symfonica in Rosso laten uitgroeien tot een soort Night of the Proms, met elk jaar voorname Italiaanse artiesten.

Of dat gaat slagen, durf ik niet te zeggen. Met Andrea Bocelli zul je dat stadion wel 2 keer vol krijgen. En misschien ook nog wel met Eros Ramazotti. Maar ik denk dat Zucchero al moeite heeft om de hele zaal te vullen. Een combinatie van artiesten zou kunnen werken, maar jaar na jaar ook? Dan moet Borsato er zelf ook tussen gaan staan. Alleen: in hoeverre is de fan van Borsato ook fan van een Zucchero of Andrea Bocelli?

Afijn, dat is voor laterzorg. Hieronder nog een videootje van de afgelopen concertreeks: Dromen zijn bedrog. En daaronder een overzicht van alle blogjes die NLpop maakte rondom de Gelredome-concerten.

Bekijk Dromen Zijn Bedrog:

Zie ook:
- Marco Borsato is U2 voor
- Pas op voor valse kaarten Marco Borsato
- Nog twee Borsato in Gelredome-clipjes
- Borsato’s De Waarheid begint internationaal succes
- Nog meer video van Borsato in Gelredome
- Marco Borsato in Gelredome in bewegend beeld
- Marco Borsato in Gelredome in foto’s
- En, hoe was Marco Borsato in Gelredome?
- Marco Borsato koning op YouTube
- Nog veel kaarten Borsato in omloop
- Marco Borsato in Gelredome: wat trek je aan?
- Arnhem grote winnaar Borsato-concerten

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>