Do trekt oude vodden aan

We kennen allemaal het verhaal van Assepoester. Een wat sullig meisje dat zich door iedereen laat afbekken en nergens goed voor is. Ja, de afwas misschien. In oude vodden sleept ze zich voort, wachtende tot haar leventje voorbij is. Zangeres Dominique van Hulst (beter bekend als Do) vindt het een uitdaging om in deze rol te kruipen, vanaf november 2007 is te zien als 'Cinderella' in de Efteling.

Gelukkig hoeven die vodden niet lang aan te blijven, want Assepoester wordt voor een avondje omgetoverd tot een prinsesje. De betovering verbreekt om middernacht, maar de knappe gozer die ze op een feestje opdookt, weet haar te traceren dankzij een perfect passend muiltje.

Slimme zet weer van musicalproducent Albert Verlinde, die overal bekende en populaire zangers wegkaapt voor zijn voorstellingen. Onder andere Jim, Kim-Lian van der Meij en nog eens een keer Jim gingen Do al voor.

Zie ook:
- Jim Bakkum: Remember my name!
- Do zingt over Pampers

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Do trekt oude vodden aan

  1. Alex

    Vandaar dat Albert de laatste weken zo enthousiast was over Do in Boulevard. Ik kijk het niet zo vaak, maar als ik het kijk, is er weer een item over haar.
    Wel leuk voor Do trouwens.

      /   Reply  / 
  2. bennie

    is ze bloot op die foto? Ik vind dat er meer schaamteloos bloot op nlpop moet komen!

      /   Reply  / 
  3. Robin

    Leuk dat ze Assepoester gaat spelen! Ik heb in Do altijd wel een musicalster gezien. Denkt dat ze het heel erg leuk gaat doen

      /   Reply  / 
  4. Rick

    Do is een wereldster en ze gaat zeker een mooi toneelstuk opvoeren, daar heb ik alle vertrouwen in!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>