Jan Keizer verwacht tranendal bij laatste BZN-concert

Nog twee nachtjes slapen tot het laatste concert van BZN in de Rotterdamse Ahoy'. Veel fans zien er met angst en beven naar uit, zo was te zien in verschillende documentaires rondom de markante band. Maar ook BZN zelf kijkt met gemengde gevoelens naar zaterdag. "We hebben er deze week al een afscheidsconcert opzitten en toen zag ik mensen met rode oogjes en zakdoekjes in de zaal zitten. Inmiddels zijn we bijna bedreven geworden in het afscheid nemen, maar ik denk toch niet dat ik me kan wapenen tegen de emoties zaterdag, zegt Jan Keizer.

Ook Carola Smit zal zeker even slikken als ze zaterdag rond 23.00 uur van het podium afstapt. "Aan de ene kant zie ik er heel erg tegenop, maar aan de andere kant kijk ik er naar uit omdat we er al zo lang mee bezig zijn. Het is heel dubbel", vertelt ze aan Nu.nl.

BZN is nu al ruim een jaar aan het afscheid nemen van haar fans. In totaal zijn meer dan 200.000 fans afgekomen op de laatste tournee, waarvan zaterdag het slotconcert is. Het gebeuren is live bij de Tros te volgen, de zender die de komende dagen weer BZN-zender wordt.

Zie ook:
- Soloplaat Carola Smit (BZN) een feit
- Afscheid BZN in Ahoy

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>