Een teken van leven van Esmée Denters

Gisteren was het precies een jaar geleden dat Esmée Denters haar eerste video op YouTube plaatste. NLpop schreef in oktober voor het eerst over dit talent en sindsdien is het hard gegaan met de 18-jarige zangeres. Zoals bekend toerde ze met Justin Timberlake en tekende ze ook op zijn label. Haar video's werden meer dan 40 miljoen keer bekeken en wereldwijd wachten 100 duizenden fans met smart op het debuutalbum. De voorbereidingen leidden echter tot wel erg weinig YouTube-updates van Esmée. Maar ze heeft weer een teken van leven gegeven.

In een filmpje van ruim 3,5 minuut vertelt ze over de updates op haar website, haar bezigheden de laatste tijd en krijgen we snapshots te zien van haar drukke leven, dat zich over heel de wereld afspeelt. Ook vertelt ze over een prijsvraag, waarbij 10 fans een 10-minuten durende videochat met Esmée kunnen winnen. Hebben? Maak dan een zo origineel mogelijke online felicitatie.

Aan het einde van het filmpje horen we ook een half minuutje 18 Years Old, misschien wel haar bekendste nummer. Het betreft waarschijnlijk geen demo-versie meer maar de edit zoals deze op het album moet verschijnen. Een release-datum daarvan is nog onbekend, maar NLpop vermoed dat het eind november wel eens zo ver kan zijn.

Bekijk Esmées update:

Zie ook:
- Esmée Denters doorbreekt grens 40 miljoen
- Video: Esmée als voorprogramma VanVelzen (goede opnames)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>