Klachtenregen over organisatie concert Gerard Joling

Veel fans van Gerard Joling zijn gisteren met een kater teruggekomen van For Your Eyes Only, het optreden van Joling in Spaarnwoude. Over hun grote idool was niet veel op te merken, zijn optreden was prima. Maar de organisatie van het evenement laat te wensen over, zo blijkt uit talloze reacties op NLpop en de site van Joling zelf.

"Net terug van het concert van Gerard. Leuk avondje uit maar wat een
slechte organisatie!! We waren er 18:00 uur en ongeveer half negen pas
op het terrein. Daardoor kleine Dre gemist en Wolter Kroes, de Dolly
Dots wel gehoord maar niet gezien want de grote schermen die er hingen
waren alleen aan toen Joling zelf het podium betrad.200 euro lichter
voor een matig concert…", schrijft Wendy op NLpop.

Ook Thea is niet tevreden. "Vreselijk de organisatie…ruim 2 uur in de bagger gestaan om binnen te
mogen komen Waren ruim op tijd half 6 dus…bijna alle andere artiesten
gemist…dolly-dots waren bezig maar niet te zien, schermen uit.."

Het gastenboek van Joling loopt vol met dergelijke reacties. Organisator UDC had blijkbaar moeite om alle 18.000 mensen tijdig te verwerken, want iedereen lijkt wel in de bagger te hebben moeten wachten terwijl alle voorprogramma's vrolijk hun ding deden. Voor een bijna lege Spaarnwoude-vallei.

"Maar de organisatie krijgt een dikke 1, voor dat GELD, nee dat was het het echt niet waard.

DUS GERARD KOM MAAR OP MET EEN VERGOEDING VOOR JE FANS!!!!!", roept een groep van 4 fans op.

Voor Joling is het niet de eerste keer dat hij iets dergelijks bij de hand heeft. Bij Toppers in Concert 2007 was er een klachtenregen over slecht geluid op de tweede ring van de ArenA. Dat is uiteindelijk goedgemaakt met een exclusieve dvd.

Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Zie ook:
- Tweede optreden Joling verliep zonder veel problemen
- Extravaganza bij Gerard Joling in Spaarnwoude

facebook share facebook share

60 Reacties // Reageer

60 thoughts on “Klachtenregen over organisatie concert Gerard Joling

  1. astrid

    Zo vanaf sloterdijk met de pendelbus was prima geregeld om 17.10 uur bij de ingang beland naar een wandeling.
    Duurde erg lang voor na binnen gaan.
    Stonden aan de zijkant konden het podium redelijk zien. Maar jammer dat de schermen niet de hele avond aan waren voor de andere artiesten.
    En goed weer terug gekomen met de pendelbus.
    Jammer dat je geen water mee naar binnen mocht nemen.Het was fantastich in de buitenlucht

      /   Reply  / 
  2. Juliette

    Wij zijn ook met de pendelbus vanaf Sloterdijk gekomen en hebben absoluut geen problemen gehad. Een heel geslaagde avond!

      /   Reply  / 
  3. P

    De site van gerard Joling is uit de lucht gehaald omdat het gastenboek volstroomd met negatieve reactie over organisatie concert

      /   Reply  / 
  4. el-g

    ik ben al 5 keer naar dance valley geweest in het verleden en ook andere feesten van UDC (in Ahoy, statenhallen in Den Haag en ook Brabanthallen in Den Bosch) maar heb nog nooit meegemaakt dat een feest van hun goed is georganiseerd! altijd problemen met de wegen erna toe (veels te weinig en klein) de kwaliteit van de barren en het eten en ook geluid van de artiesten; er mankeerde altijd wel wat!!!

      /   Reply  / 
  5. Juan

    Wie gaat er dan ook naar Gerard Joling, slechter kan je niet bedenken volgens mij.
    En bij slechte muziek hoort een slechte behandeling, you get what you want.
    Dit is nu een voorbeeld van snel geld maken.

      /   Reply  / 
  6. Amsterdam

    Wat lullig om het gastenboek uit de lucht te halen omdat mensen klachten hebben over de organisatie bij het concert. Op Gerard NIETS aan te merken, maar ALLES om het concert heen security het eten de muntjes maar vooral het parkeren was heel erg slecht. Mogen mensen hun mening niet ventileren? Of is dat slecht voor het concert voor vanavond???? Ik vond de kosten voor parkeren veel te veel veel, vies vreten en veel te duur te lang wachten om naar binnen te kunnen voorprogramma gemist net als vele andere duizenden en 1.5 uur gewacht tot we eindelijk dat kutweiland uit waren. van mij krijgt de organisatie geen respect en een vette 1

      /   Reply  / 
  7. pauline van delden

    Ik heb echt een fantastiche avond gehad, ach er is altijd wel wat…de poorten hadden wel iets eerder open gemogen ja dat duurde te lang maar goed.., en mensen wees blij dat het droog was gisteren en Gerard en de andere artiesten hebben het meer dan uitstekend gedaan !!
    Ik heb echt een TOP AVOND gehad!!!
    Gerard je was Grandioos en jij blijft mijn Topper! BEDANKT !!!!

      /   Reply  / 
  8. Gabriel

    Ten eerste….ik heb een fantastische avond gehad…..heerlijke temperatuur, fantastische show.
    Inderdaad was de organisatie abominabel slecht, maar ik heb er mijn avond niet door laten verpesten.
    Ik hoop echter wel dat Gerard er zijn lering uit trekt.
    De arrogantie van de organisatoren, maar ja die lachen in hun vuistje want omgerekend bijna 8 gulden neertellen voor een frietje.
    Die zitten straks met hun reet op een tropisch eiland.

      /   Reply  / 
  9. Diana

    We stonden al om 17.00 uur in een hele grote rij. Waarom vraag ik me af!!! waarom niet direct die poorten open te gooien zodat iedereen waar voor zijn geld krijgt. Hierdoor veel gemist zonde van het geld.
    UDC organiseerd ook Dance Valley dus zij moeten het toch weten hoe het eraan toe gaat.

      /   Reply  / 
  10. paul en karin van beelen

    we waren op tijd om 17.30 dus maar een half uurtje wachten dachten we maar helaas dat was niet zo want we konden pas om 18.45 naar binnen nauw ja naar binnen met een door gang van 3 meter wat een kut zooi zeg van die UDC
    Org,maar goed we zijn binnen om 19.15 Wolter kroes was net bezig, en dan maar wachten OP GERARD en die kwam pas om 22.00 . en dan is joling aan het zingen valt het geluid uit wat een KUT ZOOI. dus al met al wij gaan er NOOIT MEER NAAR TOE wel naar gerard in de arena. nooit meer als het Org: UDC want dat is gewoon KUT.

      /   Reply  / 
  11. Simona

    Hoi,

    Moest niet naar Joling maar wel in Spaarnwoude zijn. Werd 4 x tegengehouden. we werden door een of andere dame tegengehouden bij de Skibaan omdat de weg zognaamd afgesloten was. Zijn doorgereden naar de golfbaan waar we na wat praten van de desbetreffende heer door mochten rijden. Bijna op plaats van bestemming weer een blokkade, we moesten nog 200 meter. Gelukkig mochten we nu wel door anders had mijn dochter geen zwemles gehad door die eikel.
    Het is van de zotte dat ze zoveel afsluiten omdat er iemand moet optreden.

    PS De zwemvereniging had nog gevraagd of er speciale maatregelen getroffen moesten worden om door te mogen rijden. Dit was niet nodig.

      /   Reply  / 
  12. Marc

    Hallo,

    Gisteren aangekomen om 1730 uur. Na 2,5 uur wachten in de bagger, eindelijk binnen en de Dolly Dots begonnen net! We hebben ze niet eens gezien omdat na de ingang weer een opstopping was!!!!! Dat de organisatie dit niet eens fatsoendelijk kan regelen zeg! Het ligt echt niet aan de muzikanten of de band maar echt aan de organisatie UDC!!!! Ik vind het belachelijk! Ik en meerdere vinden het schandalig dat het publiek, die er veel geld voor moeten neerleggen, zo te behandelen!
    Vind je het gek dat het gastenboek van Geer er uit ligt? Men moet klagen bij de organisator!! Geer kan er ook niets aan doen. Ik kom in ieder geval NOOIT meer naar een feest waar deze organisatie bij betrokken is!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  13. Carla

    Ik heb ruim een kwartier tegen een trekker met een tank aan moeten kijken. Deze kwam pal voor ons neus staan om het toilet van de VIP ruimtes leeg te zuigen.
    Daardoor konden wij het podium niet meer zien. Doordat de chaauffeur de motor liet draaien was Gerard Joling ook niet meer te verstaan en werden we vergast door de uitlaatgassen die dat ding produceerde. Ik snap hier niets van een VIP kost geld, dit geld moet je krijgen door alle mensen die een kaartje gekocht hebben en consumptiemunten. Wij konden geen kant meer op, begrijpelijk want niemand wilde de kant van dat ding opgeduwd woredn. Ik vind het echt schandalig, betalen we 45 euro de man voor een kaart dus x4 en dan spenderen we voor 80 euro aan munten en dan moeten we een kwartier tegen die trekker aan staan staren.
    Als de beste man er achteruit op had komen rijden had niemand er last van gehad want dan had deze gelemaal achter de VIP ruimte gestaan.

    Ik hoop dat Gerard de volgende keer met een andere organisatie in zee gaat want UDC heeft het klote geregeld.

      /   Reply  / 
  14. reflusrefluS

    8 euro voor een patatje! Waarom moet het zo duur zijn! Alsof ze er geen genoeg geld aan verdienen het kabinet moet dit verbieden!!
    Dit is misbruik maken van, want de mensen hebben geen andere keus!

      /   Reply  / 
  15. Roy

    Wat een zooitje is dat zeg, we zijn gewoon massaal opgelicht. Ik heb maar 10 min van het concert mee gekregen.

      /   Reply  / 
  16. Heidi

    De organisatie was inderdaad klote.
    Wij hebben ruim 2 uur als haringen in een vaatje voor de poort gestaan om binnen te komen, ondertussen al balend omdat we het voorprogramma zouden missen.
    Ongelooflijk dat een organisatie denkt dat ze binnen een half uur 20.000 man binnen kunnen krijgen.
    Jammae dat de muziek niet harder stond zodat we dan buiten in de rij in ieder geval hebben mee kunnen gnieten van o.a Wolter Kroes, Roxanne en Dre Hazes, Xander de Bousanje.
    Dat was echt balen.
    Maar verder was het een gezellige avond, want we hebben ons de pret niet af laten nemen.Gerard was geweldig, daar valt niets over te zeggen.

      /   Reply  / 
  17. Marco K

    half vijf aanwezig….2 uur in de bagger voor de ingang gestaan omdat er maar een vijftal poortjes opwaren, bijna het gehele voorprogramma gemist…. daarnaast stond het podium veel te laag waardoor er bijna niets te zien was…de schermen ernaast vertoonden ook niets.. daarnaast was het terrein dramatisch verlicht en gebeurde er 20 minuten niets toen Joling niet kon landen met zn helicopter, daarnaast was het een drama aan de zijkanten om drinken te halen en veel soms het geluid weg…

    Wel raar als je er om half 5 al bent en meneer joling komt pas om 21.45 uur en dan heb ik het nog niet eens over de tien uur die we moesten betalen voor het parkeren in de blubber chaos!! ongelovelijk!!!

    Gelukkig maakte Geer iets goed met zn optreden maar ach ach..

      /   Reply  / 
  18. robert V.

    Nou wij zijn ook geweest hoor. Ik had al zo’n vermoeden dat het parkeren een probllem kon worden dus ik ben met een smoes naar de Artiesten ingang gereden. Zowaar ik kon zo door rijden. Na geparkeerd te hebben . nu nog de ingang vinden. Ook daar kon ik door lopen. Op het terrein was het inderdaad ook niet veel soeps. Muntenbalie was ver van de bar. Het concert was echt Top van Gerard. Ondanks het geluid wat uitviel, het video beeld wat niet vlekkeloos verliep. maar toen het concert was afgelopen werd iedereen het veld afgeveegd . Ik wou nog naar het toilet gaan maar dat was dicht. Ik dus tegen de eerste beste boom. daarna kon ik gelukkig zo weg rijden en was zo huis.

    Heren en dame van UDC.
    Leer hier wat van en lever kwaliteit. steek wat minder vuurwerk af en gebruik dat geld om je kwaliteit te verhogen.

      /   Reply  / 
  19. Leona

    Inderdaad wat een slechte organisatie. Veel te laat de hekken open, geen schermen waardoor er niks te zien was. Zulke leuke artiesten en Gerard zelf was ook top maar dat drukte de vreugde. Ook als het wat langer duurt voordat gerard komt denk ik improviseer wat Xander! gooi er nog een liedje in maar nee. Ook het feit dat ik mijn zitje moest inleveren en niet terugkreeg! (na veel gepraat en 3 kwartier volhouden en wachten wel). Ik kan me niet voorstellen dat Gerard tevreden is over de organisatie.

      /   Reply  / 
  20. Arno,Marije,KlaasJan en Maxime

    Gerard Joling was top! De organisatie was waardeloos! Na eerst in de rij te hebben gestaan om de auto te parkeren, daarna +- 2 uren in de rij te hebben gestaan waren we eindelijk binnen. Ondertussen hadden we trek gekregen, weer 3 kwartier verder hadden we dan ons eten en konden we eindelijk van het concert genieten waarvan we de helft hebben gemist. Wat we hebben gezien was super en we hebben er nog een feestje van kunnen maken!

      /   Reply  / 
  21. Cathy

    Wij waren er om 17.30 uur en om 20.00 uur waren we eindelijk binnen. Wat een drama met die organisatie! Ook stonden er helemaal achteraan en zagen we net Xander verdwijnen. De Dolly Dots en Waylan waren stipjes, de schermen waren nog uit. Jammer! Pas toen Gerard na een flinke vertraging eindelijk kwam, gingen de schermen aan en werd het (op een microfoonpechgevalletje) toch nog een topconcert, wat helaas niet lang duurde. Gerard blijft top, maar nooit meer een openluchtconcert voor mij!! Het was mijn geld achteraf niet waard!

      /   Reply  / 
  22. sandra

    woorden zijn hier nog overbodig….ook wij hebben dit allemaal ervaren….voorprogramma gemist…rijen voor eten/drinken…toiletten die niet verlicht waren enz….zonde van het geld…verder vanaf het moment dat gerard kwam was weer top…maar de hele organisatie eromheen…BAGGER

      /   Reply  / 
  23. Henk

    JONGE JONGE.. WAT EEN DRAMA DIE ORGANISATIE ZEG.. KOM JE DAAR AAN, MET FRISSE MOET NATUURLIJK..MOET JE DAAR MET JE PRACHT WAGEN IN EEN WEILAND PAKEREN…STAP JE UIT MET JE ITALIAANSE STAPPERS..IN DE POEP!! NA KORT GEHUILD TE HEBBEN MET FRISSE TEGENZIN MET ME ITALIAANSE BLUBBER POTEN NAAR DE INGANG…WACHTEN, WACHTEN, WACHTEN… BEETJE JAMMER!

    DAARNA MUNTEN HALEN..WAT EEN BENDE BIJ DE KASSA`S MET DE VRAAG WAT EEN DRANKJE KOST, OM ZO TE WETEN TE KOMEN HOEVEEL MUNTEN JE NODIG HEB WERD ER VERTELD DAT JE DAT NA KON VRAGEN BIJ DE DRINK KRAAMPJES… AFGANG…

    OOK WILDE WE ETEN, HIER ONS NIET EENS AAN GEWAAGD…RIJEN DIK!

    WE STONDEN OP EEN GOEDE PLEK.. CONCERT BEGON..WAT EEN HEERLIJKE ARTIESTEN ZEG!!

    DOLLY DOTS.. WAT EEN AFGANG DIE OVERJARIGE ARTIESTEN MOGEN BEST EEN LIEDJE ZINGEN MAAR 5!?

    TOEN WEER WACHTEN OP DIE HELI… GOD, WAT KAN WACHTEN SOMS VERVELEND ZIJN ZEG…ME ITALIAANSE STAPPERS BEGONNEN GELUKKIG TE DROGEN.. DRINKEN HALEN WAS NIET TE DOEN!!! RIJEN DIK…TOCH GEDAAN..

    OPKOMST WAS ECHT WEL STOER, CONCERT DAARNA OOK..

    MAAR NU HET ERGSTE, IS HET AFGELOPEN..GAAT NATUURLIJK IEDEREEN LOPEN..BERGJE OP, BERGJE AF..MENSEN DIE VALLEN, MENSEN DIE SCHELDEN, MENSEN DIE DUWEN EN TREKKEN..HANDIG HE..MENSEN DOOR HET DONKER IN DE BLUBBER BERGJE OP BERGJE AF TE LATEN LOPEN???

    AANGEKOMEN BIJ DE AUTO…WACHTEN WACHTEN WACHTEN..IK BEN NAAR DE PAKEERWACHT GELOPEN..DIE BESTE JONGEN KON HET NIET OVERZIEN..HIJ LIET DE MENSEN RIJDEN DIE OP HET KLEINE VERHARDE WEGGETJE AL REDEN EN DE MENSEN IN HET LAND…MOESTEN WACHTEN…EEN GROTE CHAOS..NA EEN KWARTIER GEWACHT TE HEBBEN, BEN IK NAAR DIE BESTE JONGEN TOEGELOPEN EN GEVRAAGD OF IK DIE RODE STAAF EVEN VAST MOCHT HOUDEN, HELAAS KON DIT NIET…
    TOCH DIE JONGEN EVEN GEHOLPEN..HEM EVEN ADVIES GEGEVEN WANT DE MENSEN IN HET LAND ZAKTE STEEDS VERDER IN DE BLUBBER EN KWAMEN VAST TE ZITTEN…DEZE JONGEN DEED UITEINDELIJK BIJ DRIE AUTO“S WISSELEN..HIER HEM EVEN IN ONDERSTEUND.. DIE JONGEN KON OOK NIEMAND ERBIJ HALEN WANT HIJ HAD GEEN SEMAFOON!! WAT IS DIT NOU VOOR ONZIN…. MIJN ITALIAANSE STAPPERS WAREN NET ALS IK AAN HET JANKEN…

    NA 1.5 UUR WAS ONZE AUTO UIT DE BLUBBER..REDEN WE OP DE VERHARDE WEG..DE JONGEN BEDANKTE ME WEL.. MAAR MIJN ITALIAANSE STAPPER LIGGEN IN DE CONTAINER..

    WAT EEN ORGANISATIE ZEG…LETTERLIJK OM TE JANKEN!!

      /   Reply  / 
  24. Boze Bezoeker

    Beste mede lotgenoten,

    Iedereen heeft hetzelfde ervaren.
    De organisatie was gewoon ronduit slecht!

    Maar ik ben van mening dat ook Gerard Joling daar niets aan heeft kunnen doen. Hij probeerde er tenminste nog een goed feest van te maken.

    Het geven van een mening heeft pas nut als de organisatoren bij UDC er gek van worden.

    Dus uit niet alleen hier je mening maar stuur je boze klacht en je Claim van je italiaanse sloffen (wie gaat daar ook in hemelsnaam mee naar een buiten concert, maar goed) naar [email protected]

    Nu is het tijd voor hun om gek te gaan worden!!!!

      /   Reply  / 
  25. M. de Hoog

    Jammer van de bezoekers op 6/9.

    Wij waren er 7/9 en het was totaal perfect.

    Een wereldavond en de blubber? Nou dat weet je van te voren. Daar kan geen organisatie wat aan doen.

    Petje af voor Gerard.

      /   Reply  / 
  26. Jens

    Wat een overdreven geode hier allemaal. Concert was top. Al die mensen die maar klagen over modden en donker moeten lekker naar feestjes in Ahoy of zo gaan. Je hebt het toch over een buitenfestival. En dat ‘s avonds? Vind je het gek dat het dan op sommige plekken donker is aan het einde van de avond.

    Organisatie had aantal takelwagens al klaar staan om mensen uit modder te trekken indien nodig, want ja er zijn daar geen geasgfalteerde wegen. Je bent namelijk in een recreatiegebied.

    Tuurlijk kon de organisatie op een hoop punten verbeterd worden, maar hoe de mensen hier kunnen zeiken vraag ik me uberhaupt af waarom ze nog naar buiten gaan.

      /   Reply  / 
  27. jolingfan

    de organisatie was zeker ruk, maar sommige mensen zeiken over alles.
    Als je naar spaarnwoude gaat weet je dat daar geen luxe parkeergarage is maar dat je in een weiland moet parkeren.
    En als het dan zo is dat het veel geregent heeft weet je dat het baggerig is.
    Wij hebben dan ook onze meest oude laarzen aan getrokken maar om me heen zag ik vrouwen op birkenstocks, pumps of mooie suede laarzen of zoals boze bezoeker al aangaf op dure italiaanse stappers.
    Ook de klacht dat het in de wc´s te donker was vind ik om te gieren, wees blij wil je dan soms zien wat de bezoekers voor je hebben achter gelaten? Nou ik niet.
    Ik vond geer, wolter gorry en jeroen geweldig en daar gaat het om.
    Met udc moet geer nooit meer in zee gaan, die kunnen beter wat kleinschalliger feestjes gaan organiseren

      /   Reply  / 
  28. Karin

    Wat een gelul,
    Stond om 19:00 nog op Sloterdijk en was met de pendelbus om 19:30 binnen. Kon makkelijk doorlopen naar voren, ik stond bij de bar rechts. Heb alles prima kunnen zien en het was een geweldige show.
    Wat een gezeur om over de blubber te zeuren, er lagen overal houtsnippers om dat op te vangen. Dan moet je gewoon een paar kaplaarzen aandoen zoals zoveel mensen.
    Terugweg ook prima geregeld, ik zat in de tweede bus.

      /   Reply  / 
  29. johan

    lang wachten in de rij, 4 controlepoortjes waar duizenden mensen door moeten, lelijke videoschermen,met beeld wat achterloopt bij geluid, geluid wat wegviel, helicopterstunt met onzichtbare landing in de modder, overbodige logo’s, beelden op het scherm die nergens op sloegen, barpersoneel die niet weten waar muntjes worden verkocht, veel te late aankondiging op de site van de pendelbussen, zicht op het podium met 9 behoorlijk overbodige lichtmasten, die ook nog eens te laag waren om onderdoor te lopen,
    tja; over erg veel was niet of nauwelijks nagedacht, en de organisatie valt zeer veel te verwijten, ook bij de begeleiding van gerard joling bij keuzes over podium,licht en geluid.
    Want het mag ook wel gezegd worden: gerard is absoluut een van nederlands betere zangers!

      /   Reply  / 
  30. Frank van der Veen

    Wat een asociale vertoning, met 18.000 mensen (lees slachtvee) door smalle gangen van hekken werden we één voor één gecontroleerd, of we wel goed genoeg waren om binnen gelaten worden! Met een bord voor hun kop, waren de dames en de heren van de beveiliging ons aan het betasten. Ik heb dit geweigerd omdat ik dit nog nooit op een dergelijk manier heb meegemaakt. Ik werd op dringende toon verzocht om mee te werken, zo niet dan werd ik aan de politie overgedragen, wat dus ook gebeurde. Na een discussie met de politie en de bewaker kon ik zonder overdreven controle naar binnen. Velen hebben het voorprogramma niet of nauwelijks gezien. UDC en de beveiligers moeten zich diep schamen voor deze schandelijke vertoningen. Een excuus zal zeker op haar plaats zijn. Maar ondanks alles maakte Gerard en zijn collega’s de avond toch weer goed.

      /   Reply  / 
  31. johan

    P.s. hou het netjes a.u.b… het gaat hier om de organisatie, niet om de kwaliteit van de artiesten. ik vond ook niet alles leuk, maar ik was dan ook niet voor deze artiesten naar het concert gekomen.dan ga je op het moment dat de dolly dots optreden toch even je italiaanse stappers drogen of zo?

      /   Reply  / 
  32. Nog een Joling fan

    “Quote”
    Voor Joling is het niet de eerste keer dat hij iets dergelijks bij de hand heeft. Bij Toppers in Concert 2007 was er een klachtenregen over slecht geluid op de tweede ring van de ArenA. Dat is uiteindelijk goedgemaakt met een exclusieve dvd.
    “End Quote”

    Tja ook daar ben ik geweest. enne we kregen geen dvd maar werden afgescheept met een cd.
    Nets exclusief dus.. Was het misschien geweest als ze het gesigneerd hadden, maar goed.
    Gerard.. je concert was top.. Jammer dat je met die klungels van UDC in zee bent gegaan.
    Volgende keer een echte organisatie inhuren?

    En die mensen die met nette schoenen (Lees: italiaanse stappers, naaldhakken, slippers etc) naar een buiten concert gaan nadat het de hele dag heeft geregend.. Ik zou je bovenkamer maar eens laten doorlichten. Dat was natuurlijk niet slim een paar kaplaarsen of oude schoenen hadden het beter gedaan.

      /   Reply  / 
  33. ìk

    Nou wij zijn gisteren naar Geer geweest maar het was allemaal top! zowel het concert als de organisatie.En wat de blubber betreft, ik ben vaker naar feestjes in het Spaarnwoude geweest en toen was het net zo! Dat lijkt me logisch, sommige mensen hier moeten wat te zeiken hebben maar die hadden dat allemaal van te voren kunnen weten! Het was supergezellig.

      /   Reply  / 
  34. lily

    nou nou wat een drukte allemaal,wij hebben helemaal niet hoeven wachten bij ons was het nog erger op de kaartjes die wij hadden stond aanvang 17.00 dus wij daar het terrein op,vonden het al raar dat er geen kaartjes werden gecontroleerd en dat alles nog dicht was en werd opgebouwd.Tot we aan iemand vroegen hoe laat het begon en die vertelde ons om half 8!!!!! en dat we helemaal het terrein niet hadden opgemogen maar niemand die ons verwijderde of er wat van zij. We zagen zelfs gerard joling himself rondgereden worden in een escalade om het terrein te bekijken!!!!!!!!Hij zwaaide zelf op zn gemakkie en dacht waarschijnlijk dat we “erbij” hoorden.Maar dankzij de perfecte controle door de beveiling,organisatie en zelfs de politie hebben we niet in de rij hoeven staan en stonden we vooraan HET WAS TOP!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  35. Collega`s

    Wat een gezeur allemaal.
    Het was helemaal TOP en lekker over de TOP!
    Typisch Geer, geweldig en geweldig dat het droog bleef. Wij waren binnen een kwartier na geparkeerd te hebben, binnen! Prima gegaan en TOP avond gehad. Een geweldige artiest met een sfeervol, emotierijk en gezellig concert. Dank je wel Geer, voor deze fantastische avond.

      /   Reply  / 
  36. Jose en Ellen Marcus

    Hallo allemaal,

    Na veel negatieve berichten over Gerard’s concert op 6 september jl. in Spaarnwoude, zijn wij gisteren 7 september jl. toch maar gegaan…..

    Nou ik kan niet anders zeggen: Wat een super concert!!!!!
    Wat een entertainment! Super geregeld. Super geluid. Super artiesten. Super dansgroep.
    Helemaal niets negatiefs aan op te merken.
    En wat duurde het lang! Heerlijk genoten van alle artiesten met hun heerlijke muziek.
    Gerard: Petje af om zoiets neer te zetten!!!
    Dit kunnen alleen super sterren met hulp van super collega’s en een super team erachter!

    Bedankt voor de heerlijke avond! Wij hebben genoten!!!

      /   Reply  / 
  37. Floortje

    Het concert was TOP, de organisatie NOOIT meer. Die kun je nog aanklagen wegens ongewenste intimiteiten, want het overgrote deel was vrouwelijk en die werden van boven tot onder betast door die geile kereltjes van de ‘security’, wat uit den boze is.
    Zonnebrillen niet gekregen! (uiteindelijk stil komen te staan op het parkeerterrein met achter ons jongen die nog tig zonnebrillen over had, dus alsnog zo blij als een kind) Eettentjes veel te weinig (4 op 15000 man) en ruk: mayo om 21 uur op, patat niet gaar, hamburgers bevroren etc maar wat wil je als het massaproductie betreft en de etenswaar alleen maar even aan t vet mocht snuffelen.

    Bovenop de heuvel zag je nix, omdat het podium in de vallei lag, dus wij naar beneden gegaan, maar ook daar zag je bar weinig, omdat het podium dan weer te hoog was en de VIPs voor je snavel staan. Daarna in het donker en op de tast bij elkaar proberen te blijven en de weg proberen te vinden terug naar je auto. Geen markering, geen orientatiepunt, nix. Gelukkig hadden wij de auto zo gevonden, maar menigeen heeft nog voor die 10 euro parkeerkosten gratis spoorzoekertje mogen spelen. Om niet te spreken van de honderden die vast waren gelopen in de blubber, wat ik je tevoren al had kunnen voorspellen in die blubbermeuk. Uiteindelijk ben je blij dat je zit in je karretje, maar moet je niet verwachten dat je al weg bent, want dan mag je nog 1,5 uur stilstaan op 1 plek voordat je uberhaupt een meter kunt gaan rijden. Voor 10 euro parkeren mag je ook wel wat service verwachten, maar de enige parkeersukkels die er stonden stonden met hun lichtstaaf te seinen op de verharde weg, de enige plek waar het wel reed.

    Gordon, dit was typisch een gevalletje voor GILLEND NAAR HUIS!!!

      /   Reply  / 
  38. Marjon

    Hoe kan een organisatie als UDC het zo naar de KLOTE helpen. Ze hebben dit toch wel vaker gedaan. Wachten bij de ingang (ruim 2 uur). De HORECA van KUT met DT. Woekerprijzen !!!!!!!! Als ze er maar aan verdienen.Gerard was TOP!!!!!!!Wel jammer dat we op ‘m moesten wachten en dat er niet goed op in werd gespeeld.Ben blij dat ik met het openbaar vervoer ben geweest. Wij waren zo thuis.UDC oprotten met jullie organisatie. Ik kan het zelfs beter.

      /   Reply  / 
  39. Henk

    reactie op de mensen die wel zeer positief zijn:

    NIET ZEUREN OVER DE MENSEN DIE KLACHTEN HEBBEN, DAN MOET JE ZE NIET LEZEN!
    LEUK DAT JULLIE HET HELEMAAL TOP HEBBEN GEHAD.
    CONCERT WAS GOED, ORGANISATIE KUT.

    KLAAR.

      /   Reply  / 
  40. jolingfan

    nou henk ik reageer op die mensen omdat ze over dingen zeuren die als ze een beetje nagedacht hadden te voorkomen waren geweest.
    Zoals je schoeisel aanpassen aan de lokatie.
    Eens op tijd van huis vertrekken
    Bij het verlaten van het terrein ritsen ipv de boel dicht gooien.
    Er valt zat op de organisatie aan te merken daar niet van.
    Ik denk dat geer ook baalt als een stekker van udc althans laten we het hopen.

      /   Reply  / 
  41. wim

    Ik ben dus zaterdag ook naar het concert geweest.
    Er is al heel veel gezegd en daarom was ik van plan niets meer te zeggen.
    Echter het kan allemaal nog erger.
    Ik zat dus zaterdag na het concert met mijn auto vast in de blubber op een plek die mij was aangewezen. Ik werd door een takelwagen uit die blubber getrokken nadat ik een formulier had ingevuld en onderteked. Nu word ik op maandagmorgen gebeld door een medewerker van de takelmaatschappij en deze vraagt mijn polisnummer.
    Heb ik dus gegeven, maar ik vertrouwde het zaakje niet. Dus heb ik gebeld met mijn verzekeringsmaatschappij.
    Daar werd mij verteld dat dit mogelijk gevolgen kan hebben voor de no-claim (korting).
    Dit kan toch niet war zijn!!!!.

      /   Reply  / 
  42. wim

    war moet natuurlijk waar zijn.

      /   Reply  / 
  43. Daantje

    Jammer voor de mensen die op Zaterdag 6 September zijn geweest.
    Wij waren er op 7 September en buiten de blubberzooi en de belachelijke prijzen hebben wij n prima avond gehad.
    Ik was ooit al eens op dit terrein geweest,(ook met slecht weer)dus was al op de blubber voorbereid.
    Ik heb mijn schoeisel daarop aangepast.
    We waren er iets na 17:00 en konden makkelijk parkeren,wel belachelijk dat je daar 10 euro voor moet betalen,maar ja….
    We stonden vrij vooraan en waren na het openen van de hekken,rond 18:15, redelijk snel binnen.
    Het eten…tja…..alles appart..daar n patatje,ergens anders weer een broodje kroket.
    Wij hebben ons maar beperkt tot n patatje,wat anderhalf muntje,dus 3,75 per persoon kostte.
    Waarom niet gewoon 1 muntje a 2,50
    Maar ja….je kan je overal druk om maken!!
    Wij hebben gewoon n patatje op en zijn toen naar t podium gelopen.
    We stonden redelijk vooraan en hebben een hele leuke avond gehad!!
    Het was gelukkig droog en daar was ik al heel erg blij mee,want de voorspellingen waren erg slecht!!
    Het uitrijden met de auto..ja…dat kan je vantevoren wel op je vingers natellen,dat dat n ramp gaat worden.
    Zoveel auto,s die natuurlijk allemaal t liefst tegelijk weg willen.
    Het zou inderdaad wel handiger zijn om n regelaar neer te zetten,zodat er steeds n paar auto’s per veld weg kunnen rijden.
    Maar al met al……heb ik n TOP avond gehad!!

      /   Reply  / 
  44. Juul

    Wat een gezeur allemaal zeg, als die zeurpieten gewoon met de trein naar sloterdijk waren gegaan was hun avond een stuk beter verlopen, maar ja moeilijk he om die k.t auto te laten staan. Op sloterdijk stonden gewoon de bussen klaar en je werd keurig netjes op spaarnewoude afgezet. ja en als je naar een openluchtconcert gaat moet je niet je D&G schoentjes aantrekken, dat weet toch iedereen met een beetje gezond verstand.
    Het concert was gewoon toppie, alleen de prijzen van de drank en het eten waren inderdaad erg aan de prijs, 2,50 voor een biertje en voor een notendopje wijn betaalde je het zelfde. Daar kunnen ze volgende keer wel eens wat aan doen denk ik.

      /   Reply  / 
  45. ikke

    idd je word dus uit de modder getrokken,en dat gaat je dus ook nog vies geld kosten, het is toch mijn schuld niet dat mijn auto vast komt te staan,hadden ze er voor moeten zorgen dat er rijplaten lagen,maar nee dit is een leuke melkkoe, dit weten ze van te voren, er worden al jaren feesten gegeven! maar waarom komst het nu geld en bij danche vallie niet????

      /   Reply  / 
  46. Peter

    Was op zondag met mijn zoon van 11 bij Joling. Had een chaos verwacht na het lezen van verschillende berichten. Waren om 18.00 bij parkeerterrein en om 18.40 binnen en stonden op 10 meter van het podium. Ja het was een moddertroep, ja het was druk bij de muntjes ( dus niet meteen gekocht, zo’n dorst/honger kan je niet hebben ) Artiesten begonnen om 19.00 en geluid was goed. Even daarna muntjes en drinken gehaald, ongeveer 10 minuten over gedaan en weer terug gegaan naar oude plaats. Ook na later op de avond drinken en toilet geen problemen of drukte en weer terug bij plaats. Zoon kon alles goed zien, zowel het podium en de baan ervoor. Na afloop binnen 15 min. van terrein af ( met lopen naar auto mee ) en binnen 30 min. waren we weer thuis. We hebben een top avond gehad en kan me dus niet vinden in de negatieve berichten.

      /   Reply  / 
  47. astrid uit ijmuiden

    Hoi
    Ik snap niet dat al deze mensen zo zeuren. Ik was zaterdag om 17.15 bij spaarenwoude en om 18.30 gingen de deuren open. Dat deed de organisatie omdat ze heel veel houtsnippers hebben gestrooid om het voor de gasten zo droog mogelijk te maken. (het is ook nooit goed) Ik heb een topavond gehad en niks gemist. Mischien de volgende keer vroeger van huis gaan mensen.
    Geer het was een toppertje
    Groetjes van een fan

      /   Reply  / 
  48. M

    Ik heb een week gewerkt voor UDC voor deze productie, en ook dat was een ramp. Zowel opbouw, show en afbouw waren uitermate slecht geregeld! Geen of nauwelijks beveiliging, terwijl er toch voor tonnen aan apparatuur en spullen op het terrein stonden. Zeer slechte of geen catering voor de hardwerkende crew. Nauwelijks tot geen terreinverlichting, hoe kun je nu spullen inpakken na de show in het pikkedonker??? ‘Belangrijke’ mensen van UDC die alles altijd beter weten. En zo kan ik nog wel even foorgaan. Dancevalley was ook een ramp, ook daar was ik een week, maar daar hebben ze echt helemaal niets van geleerd! Voor mij nooit meer een productie voor UDC, hoeveel ze me ook betalen…

      /   Reply  / 
  49. Mark

    ik moest beveiligen op de 1e dag…

    pffff en ik snap al die klagende mensen wel, was egt slecht, zo weinig poortjes enzo.. en wij kregen alle kritiek op ons!

    sorry mensen voor de shit!

    gr een beveiliger

      /   Reply  / 
  50. Mark

    ik moest beveiligen op de 1e dag…

    pffff en ik snap al die klagende mensen wel, was egt slecht, zo weinig poortjes enzo.. en wij kregen alle kritiek op ons!

    sorry mensen voor de shit!

    gr een beveiliger

      /   Reply  / 
  51. Mark

    @floortje

    nee hoor we waren niet geil om jullie te fouileren! het moest nou eenmaal van de organisatie! We deden gewoon wat ons gevraagt werd!!!

    @ Frank van der Veen

    Waarom zo moeilijk doen bij fouileren als je tog niks te verbergen hebt, dan kun je het verwachten om mee genomen te worden naar de politie!!!

      /   Reply  / 
  52. alain

    amaai, er waren belgen ook!! Hallo Belgie…

    wat kon ik beter kopen voor mijn vriend zijn 40ste verjaardag dan 2 kaartjes voor het gerard joling concert, na wat mooiezaam, instemmen van zijn vrouw, wij naar spaarnwoude, nog nooit van gehoord….juist toen wij wilden vertrekken nog even de site erop nageken, oei, wij krigen schrik na het lezen van de zaterdag wij kochten onze kaartjes via paylogic waarvan een aanvangsuur geen sprake was…voor ons geen probleem hoe vroeger weg hoe beter!! om 13.30 vertrokken in oostende belgie waren wij tegen 17.15 op de grasweide. na 10€ voor een parkingkaartje, wij naar de ingang. wij merkten al snel dat wij de enige belgen waren, maar wat was het gezellig met die hollandse meiden, het wachten aan de ingang ging snel want iedereen sloeg een praatje met de belgen. éénmaal op het terrein na het kopen van 32 jetons hadden wij snel ons plaatsje gevonden, aan de bar rechts van het podium! wat een sfeer,…dat kent geen gelijke in belgie, nochtans zijn wij wat gewoon, de toppers, samen met dré,froger,….deze was waanzinnig…wij zijn compleet uit ons dak gegaan, om de haverklap liet ik belgie mee genieten van dit ongelooflijk feest via gsm!
    geloofe me hollandse vrienden, wij zijn jaloers op jullie…laat ons weten als jullie nog zulke organiseren, wij zijn erbij!!
    ps : en wees es trots op jullie zelf!

      /   Reply  / 
  53. Frank van der Veen

    Beste Mark,
    vindt jij de manier van controle wel van deze tijd?
    Nou ik niet.
    Toen ik die poortjes zag dacht ik meteen aan de gaskamers van Auswitz.
    Ik heb wel vaker controles meegemaakt, maar niet zoals deze.
    Het is gewoon een schande hoe men hier met de mens omgaat.
    En daarbij is het voor mij een principe kwestie om me niet te laten fouilleren. Jullie moeten de opdracht uitvoeren, dat begrijp ik ook wel, maar hebben jullie geen eigen inbreng, Hebben jullie geen vertrouwen in de mens.
    Zijn wij mensen bij voorbaat al terroristen of zo?
    Denk eerst eens goed na voor dat je dit werk gaat doen, dan verpest je het in ieder geval niet voor een ander!
    Het gaat je goed.

      /   Reply  / 
  54. jolingfan

    Even over het fouilleren.
    Een vrouw mag niet eens door een man gefouilleerd worden wat nu wel het geval was.
    Waarschijnlijk leggen ze de link qua publiek verkeerd want dance vally publiek die af en toe wel een pilletje lusten is geen joling publiek.
    Wat ook storend was is dat zelfs snoep werd afgepakt en pakjes drinken.
    fleskes mogen niet maar pakjes wel

      /   Reply  / 
  55. jan sloterwijk

    beste mark,
    top dat je eerlijk toegeeft dat het fout ging bij jullie opdrachten/toelaten/fouileren van mensen/klanten.ten eerste wordt het gebracht dat het kwam door de regen,houtsnippers strooien die er al lagen.ten tweede is meneer joling er ook niet op teruggekomen dat het voorprogramma al begonnen was toen er nog minimaal 5000 tot 7000 mensen buitenstonden.ten derde waren er meerdere collega,s van jou onbeschoft tegen hele families waaronder kinderen,bijv die kale van rond de 40-45.liep mensen te bedreigen!!
    respect voor je eerlijke reactie,vind dat de heer joling+media wat meer spijt mogen betuigen naar alle fans

      /   Reply  / 
  56. Mark

    @ Frank

    Klopt, ik vond het ook overdreven en misschien wel overbodig voor zo’n feest,

    een week ervoor moest ik beveiligen bij Q-base in Duitsland, daar snap ik dat fouileren wel! Komen veel jongeren met drugs enz…

    Maarja, ik ga niet stoppen met deze Job alleen om dat fouilleren, vind je dat niet logisch? dit doe ik niet alleen, ik heb ook andere taken!

      /   Reply  / 
  57. Mark

    @ Jolingfan,

    helaas heb je ongelijk over het feit dat alleen vrouwen, vrouwen mogen fouileren, Mannen moeten namelijk is toestemming vragen aan de vrouw, als ze weigert, mag dit en wordt ze door een vrouwelijke beveiliger gefouileert!

    @ Jan sloterdijk

    Dit vond ik dus ook slecht van Gerard Joling, had wel wat meer verwacht inderdaad, maar ter vergeefs! Meen je niet dat er beveiligers waren die mensen liepen te bedreigen! dit is zeker een schande!

    Ik hoop dat je ondanks dit toch nog een leuke evenment hebt meegemaakt!

    gr Mark

      /   Reply  / 
  58. jolingfan

    @ Jolingfan,

    helaas heb je ongelijk over het feit dat alleen vrouwen, vrouwen mogen fouileren, Mannen moeten namelijk is toestemming vragen aan de vrouw, als ze weigert, mag dit en wordt ze door een vrouwelijke beveiliger gefouileert!

    Nou mark, ze hebben niet om toestemming gevraagt, vergeten zeker…..

      /   Reply  / 
  59. Mark

    @ jolingfan,

    weet ik niet, ik heb het steeds gevraagt, zoals het hoort! als dat bij u niet het geval was, had je dit mogen weigeren!

      /   Reply  / 
  60. Jet Joling

    Ik heb een seizoenkaart bij Ajax en daar wordt ook iedereen gefouilleerd bij binnenkomst, maar daar hebben ze keurig netjes vrouwen staan van de beveiliging waar de meiden direct heengestuurd worden, zonder dat er eerst toestemming wordt gevraagd. Ik had ook zeker geweigerd, maar die sukkel bij ons voelde alleen in mijn jaszak en toen ik zei dat dat mijn fotocamera was, was het al dik in orde. Mij hoor je niet meer klagen, want ik ga namelijk NOOIT meer naar Spaarnwoude, al komt de koningin me er een lintje uitreiken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>