Christiaan Hof dit weekend in Lieve Paul

Het nieuws van Christiaan Hof gaat als een lopend vuurtje. Steeds meer mensen raken geraakt door Alleen Is Maar Alleen, de debuutsingle van het nieuwe talent. Vanavond gaat hij heel wat zieltjes winnen, want Christiaan is de muzikale gast in Lieve Paul, waar vorig weekend 1,5 miljoen mensen naar keken. “Het is een groot YouTube-talent. We gaan nu een beetje zoals De Wereld Draait Doorrrrrrr allemaal talent uitnodigen”, aldus Paul de Leeuw eerder deze week.

NLpop is al langer fan, zoveel mag duidelijk zijn. Dus we gaan de promotie vrolijk opvoeren. Afgelopen dinsdag mocht ik Christiaan interviewen en dat werd echt een waanzinnig leuk gesprek. Een half uur bleek veel te kort, dus het vervolginterview staat al met potlood in de agenda. Het eerste interview kan je rond de release van het album Ze Vangt Me verwachten, op 9 oktober.

Christiaan tweet over het optreden: “Ik ben in de wolken. Nog nooit zo zenuwachtig geweest, maar ook nog nooit zo uit m’n dak gegaan!! Paul de Leeuw is hartstikke aardig! Proost”

Ze Vangt Me is overigens een zeldzaam goed album geworden. Het klinkt misschien allemaal wat blasé door alle superlatieven, maar ik heb echt in jaren niet zo’n goede Nederlandstalige plaat gehoord. Echt heel erg goed.

Op YouTube is een filmpje opgedoken waarin hij alvast drie nummers op akoestische gitaar zingt, lekker om naar te luisteren!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>