Voorverkoop Marco & Friends; tips voor succesvolle transactie


Wekker gezet? Heel goed, dat is de eerste vereiste om er straks doorheen te komen bij de voorverkoop van de twee Marco & Friends-concerten. In de fysieke rij gaan liggen is er niet meer bij, kaartjes worden uitsluitend verkocht via Seetickets.nl. Althans, andere ticketaanbieders verkopen ze ook, maar daar loop je een groot risico valse of ongeldig gemaakte kaartjes te kopen, niet doen dus.

Hoe je het wel aanpakt? Ga al ver voor 10.00 uur, als de verkoop begint, naar seetickets.nl en zorg dat je op precies het juiste scherm staat. ZORG DAT JE GEREGISTREERD BENT. Dat is een vereiste om kaartjes te kunnen kopen en dat wil je niet na 10.00 uur doen. Eenmaal ingelogd ga je op exact de juiste schermen staan: kaartjes voor Marco & Friends. Zodat je dan alleen nog maar je gegevens hoeft in te vullen of op ‘bestellen’ hoeft te klikken.

Andere tip: open meerdere browserschermen. De ervaring leert dat bij grote evenementen als dit de voorverkoop nog wel eens traag als dikke stront gaat en je door het wachten buiten de boot valt. Probeer dus kaartjes te kopen via meer dan 1 scherm. Mocht je uiteindelijk meer kaarten voor Marco & Friends bezitten dan je nodig hebt, dan kun je deze via Live Nation op een eerlijke manier nog verkopen.

Als je dan toch meerdere schermen open hebt; zet er ook eentje op de atoomklok aan. Die zie je bijvoorbeeld via Teletekst (tv aanzetten kan dus ook). Deze klok geeft de enige juiste tijd aan en laat dus precies zien, wanneer het 10.00.00 uur is.

Meer tips heb ik niet, de kaartverkoop is straks waarschijnlijk één grote tombola. Want een concert met Marco Borsato, Guus Meeuwis, Jan Smit en Trijntje Oosterhuis… daar wil waarschijnlijk iedereen bij aanwezig zijn.

Marco heeft al aangekondigd dat er GEEN extra concerten in de voorverkoop gaan als de belangstelling overweldigend is. Wel kan hij natuurlijk het superevenement Marco & Friends volgend jaar nog eens herhalen, als alle ellende met The Entertainment Group ver achter hem ligt. Maar dat is slechts een tip van ons.

Voor iedereen die kaartjes probeert te kopen: heel veel succes. En wie achter het net heeft gevist; spijtig, maar troost je aan de gedachte dat er nog wel kaarten ongeldig gemaakt zullen worden door aanbod van zwarthandelaren. Mocht je dus vandaag niet slagen, houd de websites van Marco zelf, Seetickets en Mojo goed in de gaten wanneer deze kaartjes (vermoedelijk enkele tientallen, misschien een paar honderd) opnieuw in de verkoop gaan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>