Hit of shit: Christiaan Hof – Dit Lichaam Luistert Niet (video)

Ooit de film Groundhog Day gezien? Bill Murray wordt wakker en komt tot de ontdekking dat hij telkens dezelfde dag beleeft. Na wat chagrijn ziet hij er de lol wel van in en maakt hij er het beste van. Totdat hij de dag zo perfect heeft beleefd, dat hij opeens toch een volgende dag ontwaakt. De nieuwe video van Christiaan Hof kent een vergelijkbaar concept.

Christiaan ontwaakt op een typische baaldag in Dit Lichaam Luistert Niet. De wekker gaat te vroeg, koffie is te heet, slecht telefoontje en ga zo maar door. Het zijn de kleine ongemakken waar Dit Lichaam Luistert Niet lijkt te gaan om toch wat zwaardere tegenslagen. “Het liedje gaat over boos zijn, over dat je het ergens niet mee eens bent. Ik vind dat het breder gaat dan alleen maar ziek zijn. Voor mijn gevoel gaat het over alle tegenslag waar je niets aan kunt doen. Je zou willen schreeuwen. Maar dit lichaam luistert niet”, vertelde Christiaan onlangs aan NLpop.

Toch is er een positieve draai gegeven aan de videoclip, want Christiaan staat op het einde lachend op en kan die baaldag met gemak aan.

Dit Lichaam Luistert Niet is wel even iets anders dan debuutsingle Alleen Is Maar Alleen. Veel rauwer, pittiger en meer up-tempo. Het album Ze Vangt Me, dat op 12 februari verschijnt, kent nog enkele van dit soort nummers. Ik vind ze fantastisch, net als het hele album trouwens. Dus echt onbevooroordeeld kan ik er niet naar luisteren. Wel hoop ik dat radiostations het nu oppikken. Kunnen we nog heel lang van de muziek van Christiaan genieten.

Christiaan Hof - Dit Lichaam Luistert Niet

Loading ... Loading ...

Bekijk de video hier.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of shit: Christiaan Hof – Dit Lichaam Luistert Niet (video)

  1. Johan

    echt super gay xD

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>