Alain Clark heeft video bij Love Is Everywhere af

De productiekosten voor de nieuwe videoclip van Alain Clark moeten zo ongeveer 184 euro hebben bedraagd. 180 euro voor een Flip camera en dan nog 4 euro voor een merkstift en een rolletje beschrijfbaar tape. Meer was er niet nodig, behalve dan een dagje filmen door Alain zelf en een dagje monteren met behulp van een whizzkid. Het resultaat is een lieve, blije en intieme videoclip.

We zien Alain door zijn woonplaats Amsterdam lopen terwijl hij overal liefde ontdekt. Soms geënsceneerd, vaak puur en oprecht. Meestal zelfs zonder dat de mensen doorhebben dat ze worden gefilmd.

Love Is Everywhere kwam enige tijd terug meteen al in de top 10 binnen om daar vervolgens uit te zakken. Maar twee weken terug stootte Love Is Everywhere door tot de top 3 van de Single Top 100 en vormt daarmee een dikke hit. Mooi.

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>