Jaap (X Factor) was demozanger nieuwe single Glennis Grace

Het kan raar lopen. Het ene moment ben je demozanger, het volgende win je een talentenjacht als X Factor. Het is Jaap van Reesema overkomen, die onlangs een nummer 1-hit scoorde met Don’t Stop Believin’. Het blijkt dat hij eind vorig jaar het nummer Als Je Mij Weer Aankijkt inzong, dat nu op single is uitgebracht door Glennis Grace.

Dat vertelde Glennis gisteren in het TMF-programma Kijk Dit Nou. Het nummer is geproduceerd door Jochem Fluitsma en Eric van Tijn, wat impliceert dat Eric Jaap al kende voordat hij auditie deed bij X Factor. “Toen ik hoorde dat hij aan X Factor meedeed, ben ik die vrijdag wel gaan kijken. Ik herkende meteen zijn stem”, aldus Glennis.

Aan de zangeres werd ook gevraagd of ze een duet ziet zitten met de X Factor-winnaar. “Normaal ben ik niet zo van de duetten, maar met nieuwe talenten vind ik het wel leuk. Met Jaap zou ik heel graag een duet opnemen.”

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Jaap (X Factor) was demozanger nieuwe single Glennis Grace

  1. H6

    Dat maakte ze een paar weken al bekend bij Life4You, beetje oud nieuws dus

      /   Reply  / 
  2. Laurens

    Ik wist dit niet, grappig. Maar ik volg X Factor en deze dame niet…

      /   Reply  / 
  3. jan

    wow, dit is best schokkend. Die hele show was dus doorgestoken kaart… Hoe kan Eric van Tijn in godsnaam doen alsof hij Jaap nog nooit gezien heeft voor X-factor als hij gewoon een demo met hem heeft opgenomen. te belachelijk voor woorden. Ik dacht dat die talentenjachten bedoeld waren om ECHT NIEUW talent te ontdekken. Het is dus gewoon een grote marketingtruuk geweest om jaap te promoten.

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      Zo he, dat heb je nu pas door?
      Dat het doorgestoken kaart is?

        /   Reply  / 
  4. Stef

    @ Jan: Jaap schreef dit nummer met 2 andere jongens voordat hij meedeed aan X Factor. ‘Als Je Mij Weer Aankijkt’ werd geproduceerd door Fluitsma & Van Tijn en hebben dus nix met de schrijfsessie te maken gehad. Misschien had het label van Glennis het nummer al enige tijd in handen en hebben zij het aangeboden aan Eric & Jochem om er een goede sound aan te geven. Was dat niet het geval, tja… dan lijkt het idd een beetje doorgestoken kaart.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>